Lucijáš276 komentáře u knih
Opět úžasná kniha, která ani trochu nezklamala!
Musím říct, že jsem si snad stejně rychle zamilovala milostnou dvojici Dawn a Spencera jako v prvním díle Kadena a Allie - fakt bomba!
Autorku řadím mezi své oblíbené!
( Rozhodně půjdu na 3. díl :) )
Sice se opět jedná o knihu k maturitě, ale četla se velice dobře a celkem mě i bavila! :)
Knihu jsem četla podstivě k povinné četbě k maturitě. Kniha byla sice krátká, ale dost zdlouhavá a nudná - Tzn. začátek dobrý, střed jedna velká nuda a konec taky dobrý! :D
Tato kniha mě zlákala obálkou a velkým ohlasem kolem ní. Kniha se mi líbila, ale možná jsem od ní čekala trochu víc. Přiznám se, že upřednostňuji kratší kapitoly, ale to je spíš můj osobní problém. Četla se dobře, ale místy mi to připomínalo knihy, které znám. Rozhodně se pustím do dalšího dílu. (Stále zůstanu věrná Trůnům od Maasové - jsou prostě nejlepší a navždy budou!)
První kniha od autora a jsem naprosto nadšená! Loutkové divadlo se četlo opravdu samo a já jsem strašně ráda, že jsem se do knihy přeci jen pustila! 5*
Tak tohle bylo jedním slovem víc jak úžasný! Za mě zatím nejlepší fantasy kniha, jakou jsem kdy četla! Opravdu bomba sama o sobě! Kniha mě bavila hned od první stránky a opravdu jsem měla co dělat, abych knihu odložila. A teď něco k samotným postavám. Nejdříve jsem si zamilovala Zayna, ale samozřejmě ne na dlouho. Po příchodu Rotha s jeho Bambi bylo vše jinak. Sama jsem se do jeho postavy zamilovala během vteřiny. Chvílemi mi to připomínalo postavy z Upířích deníků - Stefan/Damon. Vždycky, když tam byla nějaká scéna s Rothem, tak jsem postavám hrozně fandila. Úplně jsem u toho pomalu umírala s tím, aby to pokračovalo byť jen na chviličku. Kniha byla předvídatelná v určitých pasážích, ale i tak jsem si jí moc užila. Strašně moc se těším na další díl! 5* (obálka je nádherná)
Geniální fantasy příběh, u kterého člověk opravdu vypne. Kniha se mi strašně líbila a četla se jak jinak než sama. Nejvíc mě však mrzí to, že nejsou vydány další díly.. Nechápu proč, je to opravdu škoda..
Knihu jsem bohužel odložila a nedočetla. Ze začátku vypadala fakt slibně, ale nakonec jsem to vzdala, protože mě samotný děj opravdu nudil..
Kdybych měla být upřímná, tak po pár přečtených kapitolách jsem si řekla, že to nejspíš bude pro mladší čtenáře. Po následujících přečtených kapitolách jsem
dospěla k názoru, že je to opravdu super kniha, která v sobě skrývá to pravé temno a nemohla se odtrhnout. Autorčin styl psaní mi sedl, děj plynul rychle, prvky fantasy a duchařiny - prostě fakt paráda. Určitě si přečtu další díl, protože tohle mě opravdu dost baví a zajímá. A nejvíc to zabil rozhovor se samotnou autorkou, která nám sdělila, že sama ve Skotsku pobývá a všechna ta tajemná místa s bohatou historií, která hlavní hrdinka navštívila vlastně navštívila i ona sama. A taková ta správná třešnička na dortu byla informace, kterou nám opět prozradila autorka - o všech těch zmíněných místech existují natočené dokumenty ohledně pravdivosti.
PS: Miluju Harryho a jsem ráda, že autorka očividně taky! :)
Tento díl byl naprostá bomba a musím říct, že se mi líbil ze všech autorčiných knih zatím nejvíc! 5*
(Mimochodem mi vůbec nevadí, jak tato hororová kniha skončila. Vytvořila mi úsměv na tvářích a to je to nejhlavnější)
Musím říct, že se mi tato kniha velice líbila a četla se opravdu sama. Byla to taková příjemná oddechovka, u který člověk opravdu vypne. Zároveň donutí člověka zamyslet se nad popularitou - slavní lidé to opravdu nemají jednoduchý. 5*
Příjemná oddechovka s krásnou vánoční atmosférou, s krásnými tradicemi hlavní hrdinky a především s krásným obalem! :)
Bohužel se musím přidat k většině čtenářům tady. Kniha mě upřímně také moc nebyla, ale alespoň jsem se v noci nebála jít na záchod :D Každopádně určité pasáže byly dobré, ale nacházely se až před koncem, kdy jsem si říkala, že bych prostě chtěla víc.. Škoda :)
Kniha byla jedním slovem pecka! Příběh mi přišel opravdu originální. Skrývá v sobě různá tajemství, hry, hádanky, indicie, intriky. Zkrátka se to opravdu četlo samo. Kapitoly byly nejen krátké, ale končily tak, že člověk prostě musel číst dál. Nemohu si pomoci, ale občas mi to přišlo jako můj oblíbený film Lovci pokladů, kde hrdinové řeší různé šifry, hádanky atd a vy se posouváte po vyřešení dál. Všechno vám do sebe pomaličku začne zapadat! Každopádně jsem si naši hlavní hrdinku Avery dost oblíbila a zbytek bratrů taky. Po přečtení prvního dílu člověk zjistí, že potřebuje ihned druhý díl, aby ty zbylé otazníky, které má v hlavě, byly konečně objasněné! Straně jsem zvědavá na druhý díl! 5*
Po přečtení pár kapitol jsem si u téhle knihy myslela, že mě nebude vůbec bavit. Bála jsem se vlastně i toho, že se dostanu do čtecí krize - což se mi samozřejmě nelíbilo už jenom kvůli tomu, za kolik jsem tuto knihu pořídila. Každopádně jsem se díky bohu zmýlila. Kniha se po pár kapitolách rozjela a já ji doslova hltala. Líbilo se mi už jenom to, že se jedná o nevšední příběh v džungli. Dále bych vyzdvihla rozdělení do kast, radu, oblečení společnosti, domky v koruně stromů - nevšední mosty, lana a lanovky a celkově to prostředí. Limea se četla opravdu sama a připomínala mi tak trochu Pocahontas. Krásná romantická linka, která nebyla na každé stránce a furt se zde něco dělo. U knihy jsem si opravdu odpočinula. Byla doplněna ilustracemi - nejvíc mě ovšem zaujala ,,dračí bojovnice". Doporučuji přečíst! 5*
Opět další super kniha od Darcy Coates, která jak jinak než nezklamala. Tento díl řadím mezi ty nejlepší, které napsala. Opět byla kniha čtivá, cítila jsem mrazení v zádech od začátku až do konce - nedala se jak jinak než odložit. Hlavní hrdinka mě někdy dost štvala a dost často jsem si říkala, aby už nebyla tak arogantní a paličatá.. Chudák Neil! Jinak super příběh a už teď se těším na další díl - doufám, že bude stejně dobrý jako tento či první a třetí díl!:)
Kniha se mi líbila a byla od začátku až do konce opravdu napínavá. Musím uznat, že mě Verity v knize dost děsila a dokázala ve mě vyvolat opravdu husí kůži. Povedený příběh, čtivá kniha, ale ty vulgarismy mi místy dost vadily. 4*
Opět nádherná kniha, která ve mě probouzela úsměv a zahřátí u srdíčka! Samozřejmě se tam našlo pár věcí, které jsem hlavní hrdince vůbec nezáviděla a říkala si, že musí být opravdu silná povaha, aby i přes to všechno šla dál s hlavou vztyčenou! Po pravdě řečeno jsem si myslela, že už tento díl nebude tak dobrý jako ty ostatní. Po několika prvních přečtených stranách jsem došla k názoru, že jsem se dost mýlila, protože to byla opět pecka! Už se těším na další díl!!!!
Kniha se četla krásně jako její předchozí díl, ale možná jsem od ní čekala trochu víc, ale i tak mě moc bavila. První díl byl ale bohužel ve srovnání s tímto lepší a víc strašidelný :)