LucinkaLLL komentáře u knih
Skvělá knížka, nebudete chtít přestat číst :-) Naštěstí konec dopadl tak, jak jsem doufala :-) Doporučuji!!
Tahle knížka mě vůbec nezaujala, moc jsem nepobrala, proč spisovatelka vůbec knížku píše... Jelikož nerada odcházím od nedočtené knihy, dočetla jsem ji, ale musela jsem se do ní nutit :-(
Kniha mě vůbec nezaujala a dočetla jsem ji jenom proto, že nerada odcházím od rozečtené knihy.. Za mě teda NE :-)
Skvělá knížka, která určitě stojí za přečtení! Napínavá až do poslední stránky.
Další skvělá knížka od Bryndzy. Nenudila jsem se a napnutá byla až do poslední stránky (y). Doporučuji!
Další výborná knížka od Hartla. Začala jsem s Jáchymem a bavila mě jak tato část, tak i část s Veronikou :-) Doporučuji!
Opět úžasná knížka od autora. Četla jsem Dívku v ledu a možná se mi Noční lov líbí o malinko víc. Opravdu stojí za to, si ji přečíst! Mohu jen doporučit.
Pane bože!!! To je tak nádherná knížka! Miluji Dívku v ledu a stejně tak miluji Noční lov. Tenhle spisovatel je prostě super :-) Můžu jen a jen doporučit! Rozhodně tyhle dvě knihy nebyly poslední, co jsem od Roberta četla :-)
Skvělá, vtipná knížka na relax. Doporučuji! :-)