LucyBooks komentáře u knih
Příběh jsem si zamilovala. Krásně se četl, napínavý :-).
Kniha se mi líbila. Catherine i Šprým byli super. Catherine jsem chápala. Jen jsem stále doufala ve šťastný konec :-(.
Příběh, který je velice dojemný a smutný. Místy mi přišly některé pasáže zbytečně dlouhé, jinak chválím a obdivuji autora.
Skvělé pokračování. Autorka si udržela laťku, což je super :-). Přečteno za jeden den.
Super YA kniha, která je neotřelá. Hlavní hrdinka sympatická, ale i ostatní (Maxon...) :-) Přečteno za jeden den.
Krásná kniha. Má vše co má mít. Krásná, smutná, dojemná, ale i humorná. Konec byl hezký.
Krásné pokračování. Svět má autorka dokonale promyšlený. Jelikož mě zajímalo co bude dál, tak jsem si na internetu našla překlad v češtině (3. a 4. díl) od fanoušků (děkuji za překlad :-) ). A ani ostatní díly nezklamaly, závěr celé série byl úžasný.
Nádherná kniha. Svět je dokonale popsaný a postavy také :-) .
Úžasné pokračování! Nemohla jsem se od knihy odtrhnout. Děj je dokonale a svižně napsaný. S.J.Maas nezklamala. Kdo by si neoblíbil Rhyse ? :-D. A ten konec ? Nevydržím čekat na třetí díl. Už se na něj mooc těším, bude to něco :-).
Kniha je plná napětí. Konec velice podařený až do poslední stránky!
Krásná knížka. Děj je napsán poutavě, svižně a bez zbytečností. Svět i postavy jsou zde velice krásně barvitě popsané. S.J.Maas píše fantasticky :-).