LukBook komentáře u knih
Za mě opravdu výjimečná kniha. Na dané téma asi nejlepší, co jsem četl. Podrobnou formou popisuje nejen věznění a podmínky v pracovních táborech při uranových v Československu 50.let, ale i velice kruté výslechy z dané doby. Autorka píše opravdu přesvědčivě a kniha ve vás celkově zanechá hodně silné pocity
Zajímavá krimi na pomezí thrilleru. Postavená na kombinaci případu v současnosti a flashbacích do minulosti, které jsou vlastně takovou samotnou kapitolou. Dramatické. Nemám s touto knihou žádný problém
Skvělý thriller, jako vždy u této autorky. Zajímavé postavy, napínavá zápletka, dostatečně úchylný pachatel...Prostě všechno, co bych od zástupce tohoto žánru očekával.
Za mě paráda. Chápu, že to nemusí sednout každému, ale mě osobně styl psaní i celá zápletka nadchla. Druhá část je o něco méně svižná, ale protože se vlastně jedná o takový výklad k pochopení celého příběhu. Prostě to k sobě patří a pro mnohé to čtenáře to pevně věřím bude famózní záležitost.
Budu upřímný. Mám radši fantasy než sci-fi. Tahle kniha mě ovšem dostala. Nabízí hodně skvělé akce, zajímavé technologie, spoustu vesmírných potvor, ale i opravu udivující zvraty a ohromující závěry. Čte se to velice dobře a po dočtení budete mít chuť na přídavek. Více v mojí recenzi v odkazech
Kritika Šprtů a frajerů je zde poměrně nelítostná. Ale mě se líbili. Jasně trošku zpomalily z té zběsilosti. Ale to jste opravdu čekali, že to bude celých 12 dílů jen samá akce? Já mám rád ústřední postavy, které mi přijdou zajímavé. A celkově jejich boj proti mimozemšťanům mě prostě baví. ZA mě další skvělý díl, lehce srovnatelný s předchozími
Za mě opravdu zajímavá knížka kriminálních povídek, která se nechala inspirovat skutečnými případy. Autor je více než 25 let kriminalistou, rozhodně tedy má co říct. Najdete v ní reálné vyšetřovací postupy zabalené do beletristické formy, díky čemuž je knížka velice čtivá, ale zároveň zobrazuje i bez zbytečného zkreslení. Věnuje se vážným tématům, ale některé momenty jsou až tragikomické.
Za mě parádní horor. Holt nakladatelství Carcosa se v tomhle žánru vyzná a vydává fakt dobrý kousky. Těšte se na dostatečně temnou atmosféru a posléze i pořádně krvavý jatka.
Za mě opravdu skvělý thriller se super atmosférou, kopcem mrtvol a zajímavými postavami. Obsahuje dvě časové linie, přičemž jedna je hodně temná a ta druhá sice ze začátku trochu jemnější, ale nakonec....No nechte se překvapit, i závěr stojí za to
Občas i jako kluk dostanu chuť na nějakou tu romanťárnu a musím říct, že Kasie Westová si mě získala. Kluk odvedle je vážně zábavný, ale i dramatický romantický příběh, který vám zpříjemní jakkýkoliv den.
Kristýna Sněgoňová se zlepšuje s každou knihou. Město v oblacích je opravdu skvělé postapo plné akce, nečekaných zvratů a masakrujícího závěru
Opravdu působivá knížka, ve které se ocitnete v komunistických lágrech, kde vězni bojovali o vlastní život. Zajímáte se o holocaust a nacistické koncentrační a vyhlazovací tábory? Potom byste si měli přečíst i tuto knihy, abyste zjistili, že ani po konci druhé světové války se někteří lidé neměli o moc lépe. Více v mojí recenzi
Zajímavý historický román. Kombinuje fakta s fikcí a nabízí velký spád. Velice čtivý
Krásná publikace pro fanoušky Sparty, ale i fotbalu jako takového. Na své si ovšem mohou přijít i milovníci různých životních příběhů. Najdete jich tu hned 130. Některé jsou šťastné, jiné smutné. Rozhodně vás ovšem alespoň nějakým způsobem zasáhnou. Pro každého sparťana určitě emotivní záležitost.
Krásné fotografie, ale i dramatické vyprávění o cestě autora do Černobylu. Jasně, není to zrovna špičkové spisovatelské dílo, ale to asi nikdo nečekal ne? Pro Urbexery povinnost a pro všechny ostatní velice zajímavé dílo o dané lokalitě, kde leží historie.
Za mě skvělá detektivka/thriller, která splňuje vše, co bych od podobného díla chtěl. Dostatečně úchylný vrah, zajímavé postavy vyšetřovatelů i mrazivý průběh.
Za mě skvělý thriller se zajímavý postavami a vlastně vším, co mám u podobných titulů rád. Šílený vrah s hromadami mrtvol za sebou, velké množství podezřelých a navíc čeká hlavní hrdinku nebezpečí takřka na každém kroku.
Skvělá detektivka s příchutí historie. Troufám si tvrdit, že je v určitých aspektech podobná tvorbě Michaely Klevisové. Přesto je i velice originální a zejména nabízí pohled na jednu historickou záhadu okolo koncentračního tábora Prameny Vltavy. Vřele doporučuji
Skvělá antologie plná akce a sexu. Užijte si nahé krásky, hnusné emzáky, hromadu mrtvol i napínavé zápletky.
Velice propracovaný psychologický thriller, nabízející dvě na první pohled nesouvisející zápletky, které se skvěle propojí (což samozřejmě víme už od začátku). Po přečtení si možná budete pokládat řadu otázek. Zachoval bych se stejně? Co bych byl schopen udělat kvůli povýšení? A jak mohou být lidé takto krutí?