lusila komentáře u knih
Teda hej, takto to občas vyzerá u každej z nás. Čítala sa mi ľahko, dosť som sa nasmiala.
Musím povedať, že sa nečudujem, že táto kniha sa stretla s odporom kritikov a neodporúčali ju čítať ženám. Lawrence predbehol dobu a ešte opovážlivo vyjadroval priamo názory cez postavy žien. Dokázal však geniálne nazrieť do duše svojich hlavných hrdiniek.
Naozaj je to možné? Takáto otázka ma sprevádzala niekoľko dní po prečítaní tejto knihy. Čítala som už všeličo, ale toto ma zaskočilo. Pozrela som si aj film.
Dozvedela som sa niečo nové.
Sissi je moja najobľúbenejšia ženská osobnosť z histórie. V tejto knihe sú zápisky z jej denníka, ukážky z korešpondencie, dozviete sa ako vlastne žila. Škoda toho konca, nezaslúžila si takú smrť.
Čítala sa mi ľahko, znova som prežívala osudy sympatickej lekárky.
Nielen knihy, ale aj seriál ma strašne bavil.
Túto knihu som dostala od kamarátky. čítala som ju po stránkach, desivé...
Skvelá kniha J. Benzoniovej. Panovníci panovali, uzatvárali politické manželstvá, ale aj milovali? V tejto knihe nájdete pikantnosti z intímneho života kráľov a niektoré sú fakt smiešne.
Humor mám rada, humor Borisa Filana je osobitý. Najviac sa mi páčila poviedka podľa ktorej je pomenovaná celá kniha.
A tak som sa tešila, lebo záhady milujem. Bolo to však povrchné, prepletené nejakou mágiou.
Tak toto bolo dobrodružstvo! Ako malá som snívala o džungli, no po prečítaní tejto knihy by som tam žiť nechcela.
Toto je dosť slabé, dočítala som ju iba preto, aby som sa dozvedela ako to celé dopadlo.
Prečo nie. Aj takéto nepochopiteľné veci sa stávajú. Corinne som držala palce, aby sa zobudila. Ale odvahu mala veľkú, za to má môj obdiv.
Čítala som ju dávnejšie, viem, že už má pokračovanie , ktoré si plánujem prečítať.