m2056 komentáře u knih
Kniha má skvělej začátek prvních 120 stránek super ale pak příběh už přestává bavit a a poslední 100 stránek prostě chaoz zmatek beznaděj prostě kniha mě zklamala.
Kniha je krátká začátek a více jak polovina se čte skvělé později příběh letí až příliš rychle tam bych uvítal více rozepsat příběh v městečku za mě dobrá kniha.
Kniha je pěkně čtivá napsaná moc pěkně některé povídky chtějí i trochu delší zamyšlení nad životem že jsou přímo autentické že je autor přímo zažil jen změnil jména vážně příjemné čtení a čas věnován čtení téhle knihy není zbytečný.
Druhé setkání s Erikou je trošku horší než to první příběh je zajímavý ale nelíbilo se mě to jak nadřízení hází Erice klacky pod nohy prostě tohle mě na knize hodně vadí.
Kniha není dlouhá proto ji máte rychle za sebou jinak je to takové nenáročný čtení někdy i humorný jindy vás to třeba bavit nebude když Démonů tlupa masakruje lidi. Kniha se dobře četla je uzavřená je to takový lepší průměr.
Kniha je dobře napsaná a promyšlená není zbytečně natažená děj plyne hodně rychle najdeme tam emoce i pocity hlavních osob závěr je hodně překvapivý a možná i pravdivý to musí každý posoudit sám.
Tak tohle je na mě moc složité hodně jsem se v knize ztrácel v postavách odloženo nedočteno.
Kniha je velmi dobrá příběh je poutavě napsán tlak vás baví čekal jsem že autor bude hodně odborně popisovat co je Temná hmota na štěstí to bral jen krátce.
Tak tohle člověka baví i proto že příběh je dost odlišný než je film.
Nebudu zbytečně psát tohle si musíte zkusit přečíst Bomba.
Kniha se dobře čte neschází napětí a spousta zvratů ale největší podíl na prodeji má reklama na film.
Po přečtení téhle knihy si myslím že autor už nemá co psát a tak se snaží nějak příběh naplnit různé teorie ale nějak se mu to nepovedlo.
Tak tohle nemá chybu lepší než film nejdříve číst a pak až film dobře popsán Vatikán čte se moc dobře.
Kniha je jednoduchá přesto velmi příjemná milá kdo má rád kočky tak ho potěší.
Čte se dobře každou stránku obracím a čekám jak to dopadne vážně dobrý.
Prvních 17 kapitol je super na 5 hvězd pak do 25 je to na 3 hvězdy a pak za 4 hvězdy zbytek. Jinak kniha je to zajímavá původně jsem ji číst ani nechtěl ale syn ji četl a začal vyprávět tak jsem neváhal a raději si to přečetl a nelituji příjemný překvapení.
Hodně dobrá knížka. Jen mě vadí že že série se musí číst od první knihy že na sebe navazuji a vadí mě pořád v každé knize popisování co bylo jak bylo dříve.