Máca216 komentáře u knih
Milé citáty od úžasného spisovatele. Dostala jsem darem k svatbě a ráda v ní listuju.
Úžasná kniha. Drsná. Ale jedna z nejlepších v tomto roce, co jsem četla.
Děj nic moc, kniha mě nezaujala a hlavní hrdinka mi byla protivná.
Letní oddechové čtení. Děj neuvěřitelný, ale dalo se to.
Na tuto knihu nezapomenu. Bylo to silné a smutné čtení. Brečela jsem, ale byly tam i vtipné částí, kterým jsem se smála. Určitě stojí za přečtení.
Detektivky moc nečtu, tato se mi ale hodně líbila. Dej plynulý, výborně se to četlo. Chalupová píše skvěle.
Hezké příběhy o dětech a jejich zážitcích na škole v přírodě. Příběhy jsou tak akorát dlouhé a za každým z nich jsou úkoly a otázky, které zjišťují, zda děti příběhu rozuměly.
Kniha je výborná, ostatně jako všechny jiné od Lenky Chalupové. Nezapomenu na význam toho, co znamená páté jablko! Skvělý závěr.
Moc dobré čtení, první a určitě ne poslední kniha od spisovatelky, kterou jsem četla.
Kniha mě strašně bavila, přečetla jsem jí během jednoho dne, musela jsem vědět jak to dopadne.
Smutná kniha. Emílie - Jana - Johana. Příběh 3 žen, které žijí těžké životy, kde chybí láska, něha, pochopení, zájem o druhého a tato negativa si předávají generačně. Pro mě byla nejlepší část o Emílii, celkově se kniha dobře četla. Jsou to kratší kapitoly, což mi vyhovuje.
Pohádky strašně dlouhé, vůbec nás kniha nebavila. Knihu jsme s dětmi nedočetly.
Super knížka, úplně mě to vtáhlo do děje a nutilo mě to číst dál. Opravdu výborné a to kriminální příběhy moc nečtu. Vyhledám si od autorky i jiné knihy.
Ze začátku jsem si říkala, že to je pěkně šáhlá rodinka, ke konci jsem se ani nedivila. Výborná kniha, krásně se to čte, autorka volí zajímavá témata. Doporučuji