Maky1505

Nádherná a nezapomenutelná knížka, místy jsem měla slzy v očích, Kya si mě získala hned na začátku, a číst jeji příběh, kdy ji opustila rodina když ji bylo 6 let, jak sama žila v bažině. Konec mě překvapil a vůbec jsem to nečekala. Určitě doporučuji přečíst stojí za to, úplně vás vtáhne knížka do příběhu.

Úplně naprosto skvělá knížka, měla by si jí přečíst každá žena či slečna.

Bomba!!!!! asi můj první thriller, a přiznám se že jsem vůbec nic netušila a jenom jsem četla a bála se. Doporučuji!!!

Krásná knížka, hezký děj, určitě si přečtu vícekrát, mám jí vlastní.

Nádherná knížka u které si odpočinete a některé vrátí v čase do mladších let.

Nesnáším tě, ten název knihy měl být jiný. Další skvělá, čtivá knížka od autorek která mám ráda. Líbil se mi jejich seznam... Zajímá vás jaký? Určitě si přečtěte protože tohle budete chtít zkusit taky.

Moc hezká knížka, příběh se četl sám, nemám nic co by se mi nelíbilo, myslím že osud, říkám že všechno je-jak má být.

Knížka se četla dobře, takový styl psaní jsem četla poprvé. Manželství Alice a Richarda mi přišlo už od začátku zvláštní, vůbec mi nepřipadlo že by byli šťastní. Možná většina manželství takto funguje. Pohled dětí na všechno co se dělo bylo zajímavé.Určitě jsem si z knížky něco vzala.

Nádherný, výjimečný příběh, pohádka, kterou si člověk někdy nutně potřebuje přečíst.

Skvělá knížka u které jsem se zasmála, Doris mě bavila tím jak byla praštěná a co pořád dělala. Za mě super čtení, oddych úplně skvělý.

Příběh dvou kamarádek, upřímné přátelství, sdílení života, radosti i starosti, knížka byla skvělá hodně jsem se zasmála a doporučuji, stojí za to si přečíst, člověk se zamyslí nad životem a lidmi kolem sebe.

Čtivý příběh a do poslední stránky jsem nevěděla jak to dopadne.

Nenáročná knížka on bohatý krásný a hlavně její šéf, pro mě oddychova knížka

Naprosto bomba, strávila jsem celé odpoledne čtením této užasné knížky. Můžu jen doporučit.

Nádherná knížka pro ty, kteří bojují s úzkostí, doporučuji přečíst.