malen komentáře u knih
Vždycky, když se mi líbí nějaký "krvák", si říkám, že jsem nějaká divná. Ale nic naplat, opravdu líbilo.
Přidávám se , také mne kniha zaujala . Sice jsem čekala jiné rozuzlení, ale zklamána jsem nebyla
Protože se mi velice líbil 2 . díl série, byla jsem dost natěšená. Ale očekávání se nenaplnilo, pro množství postav a té , i když vtipné, vaty kolem jsem se v ději často ztrácela , nebylo to ono. Přesto docela dobrá detektivka
Taková odpočinková detektivka, od které jsem se nakonec nemohla odtrhnout.Prima čtení.
(Jen jsem si musela vygůglit , jak vypadají ty tolik zmiňované geránie. A ony to muškáty, což by v detektivce asi nebylo tak tajemné. :) I když , pokud jsem dobře četla, někdy to místo geránie byly gardénie, takže mi zůstává záhadou, co to vlastně Petra pěstovala :)
Docela slušná detektivka. Přestože nám autorka sdělí, kdo je vrah až na konci,Dalgliesh na to přijde už mnohem dřív !! A nám zůstává utajeno, jak to vypátral..Nebo jsem to špatně četla ?
Velmi milé čtení, dobře se četlo. Dobře strávený čas nad knihou.
Tak mě to docela zklamalo, na tuto autorku dost slabé
Zatím nejslabší kniha, co jsem od autora četla. Sice jsem byla zvědavá na rozuzlení, které nebylo špatné, ale styl mi neseděl.
Zatím jsem od tohoto autora moc nečetla, ale myslím, že tahle byla zatím nejslabší. Ale tím nemyslím, že byla špatná, jen moc překombinovaná.
Mám stejné pocity, jako ostatní. Líbilo, ale od autora jsem četla lepší knihy. Hlavně jsem ráda, že jsem si tentokrát přečetla informace na přebalu až po přečtení knihy, kde je kupodivu uvedeno, jak to dopadne. Tak pokud chcete knihu číst, nechte se raději překvapit.
Zajímavý námět. Trošku mi to připomínalo Lisey a její příběh od S. Kinga. A mám po přečtení obdobný pocit - nevím, jestli se mi knížka líbila nebo ne. Ale zatímco Lisey a její Bájodolí mi zůstalo v hlavě doteď, při psaní tohoto komentáře jsem si musela přečíst, jak se vlastně hrdinka -Rosie jmenovala, přestože jsem četla před třemi týdny. Zaujalo, ale není to knížka, kterou bych doporučila kamarádce.
Dobře se četlo, ale spíš taková pohádka před spaním - za hodinku přečtené a ..Námět i styl psaní super, ale líbílo by se mi to víc propracované, ne jen taková jednohubka :) Ale pokud autorce vyjde další knížka, určitě si ji ráda přečtu.
Na pokračování jsem se moc těšila, ale přišlo mi to jako pohádka před usnutím. Přečtené za chvíli a takové odbyté. Líbilo se mi, ale čekala jsem víc.
Nejdřív to vypadá jako detektivka, ale vlastně už dopředu tušíme, kdo je vrah. Postavy byly dobře vykresleny, takové lidské, i když ne všechny sympatické.Vcelku dobré, i když ne strhující, čtení.
Přijde mi, jakoby autorka psala a psala a psala ... a konec nijaký. Pořád jsem si říkala , že to nustálé přeskakování časem a myšlenky kupící se jedna na druhou a jedna přes druhou musí mít nějaký hlubší smysl. Ale nepřišla jsem na to.. Ne, že by to nebylo čtivé, ale po dočtení mám pocit naprosté ztráty času.