Mandalka74 komentáře u knih
Kniha se mi moc líbila. Doporučuji. Já si určitě přečtu i další knihy od této autorky. Z knihovny mám půjčenou i knihu Čas odejít, tak jsem na ni moc zvědavá.
Má oblíbená kniha od Stanislava Rudolfa. Četla jsem ji několikrát.
Autorka je blogerkou a v této knize vzpomíná na své dětství 1973 - 1981, za socialismu.
Prožijeme s ní školní léta až do doby, kdy odjíždí na internát. Vypráví radostech, i starostech s lehkostí a humorem. Povídá o rodičích, i o zážitcích s babičkou a s dědou. Později o svých spolužácích, historky ze školy. V knize jsou i deníkové zápisy, které si psala a tam se dozvídáme o prvních láskách, i zklamáních.
Kniha se mi moc líbila. Líbí se mi i po grafické stránce. V knize jsou ilustrace, i fotky. Při čtení jsem si zavzpomínala na své dětství. Vyrůstala jsem ve stejné době.
Knihu jsem dostala od Katušky Hutyrové a ještě jednou moc děkuji. Určitě se ke knize vrátím a podívám se po dalších knihách autorky. Doporučuji především těm, co tu dobu zažili. Mladší čtenáři se mohou dozvědět něco o dětství v socialismu, kdy ještě nebyly mobily, ani internet.
Zajímavá kniha, ke které se budu vracet, kdykoli bude potřeba uvědomit si, že můžu vše, co chci.
Knihu jsem dočetla dnes ráno a jsem z ní nadšená. Kniha se četla velmi dobře, nemohla jsem se od ní vůbec odtrhnout. Za mě knihu moc dopručuji. Kniha se určitě zařadí mezi nejlepší knihy, co jsem tento rok četla. Knihu sem četla na doporučení.
Kniha se mi moc líbila. Je to kniha oddechová, i k zamyšlení. Doporučuji.
Nádherný, dojemný životní příběh. Knihu jsem četla už mnohokrát, ráda se k ní vracím a pokaždé dojde i na slzičky. Tato kniha patří mezi mé nejoblíbenější knihy Danielly Steelové. Doporučuji
Kniha se mi líbila, dost mě zasáhla. Kniha se mi četla dobře, i když téma je vážnější. Manželé Třešňákovi vypráví citlivě příběh o výchově své dcery Dorotky, postižené autismem ve spojení s mentální retardací. Příběh vypráví oba rodiče, kapitoly se střídají. Příběh je o radostech, i dramatech, které život s autismem přináší. Je také o vnitřní proměně obou rodičů. Knihu doporučuji. Každý čtenář si může v knize pro sebe něco najít. Já použila lepíky a budu se ke knize vracet. ????
Zajímavý a silný příběh může, který přežil hrůzy koncentračních táborů, pochodu smrti. Za války přišel o celou rodinu a přesto ho to nezlomilo. Postupem času se vypracoval na vynikajícího krejčího, který obléká prezidenty i celebrity.
Kniha se mi četla dobře, příběh je zajímavý. Kniha je doplněna i fotografiemi a má povedenou obálku. Knihu doporučuji.
Kniha se mi líbila. Přečtu si i nějaké další knihy od této autorky.
Kniha se mi moc líbila, přečetla jsem ji během 3 dnů. Kniha je čtivá, prolínání událostí roku 1610 a 2010 zajímavé. Za sebe dopručuji.
Tato rodinná sága se mi moc líbila, prožívala jsem s hlavní hrdinkou Ruby chvíle radosti, i chvíle smutku, chvílemi se slzami v očích. Čte se to dobře, při dočtení každého dílu jsem se těšila na další osudy. Doporučuji.
Kniha je báječná, líbí se mi i film, pokaždé dojde i na slzičky...