Marbulka komentáře u knih
Naprosto super kniha. Od první stránky mě chytla a nepustila.....fakt bez chybičky, doporučuji.
Musím říct, že Hladový oheň napravil reputaci Vraní dívce. Ta mě dost zklamala, ale druhý díl to napravil a četl se skvěle.
Tak prvních 100 stránek jsem si říkala, proboha co na tom ti lidi vidí, je to nudaaa. No a pak mě to neskutečně chytlo a příběh úplně super. Nakonec si to ode mne 5 hvězdiček zaslouží a těším se na další knížky od této autorky.
Zezačátku se to táhlo, ale pak mě to celkem chytlo a četlo se to moc dobře. tahle knížka se mi líbila i víc než triogie Stmívání. Jsem zvědavá na pokračování.
Tak tento díl Harryho Holea mě hodně bavil. Nemohla jsem se odtrhnout.
Tak tahle knížka mě opravdu chytla. Nádhera, nádhera, nádhera
Úžasná knížka, příběh čtyř žen....vzájemně propojené. Krásně se četla.
Tak tahle knížka se mi hooooodně líbila. Konec mě celkem dostal, to jsem fakt nečekala. rozhodně doporučuji.
Knížka mě mile překvapila. A i když jsem od ní čekala něco úúúúplně jiného, tak mě nakonec bavila od začátku až do konce :)
Četla jsem jako dítě a právě teď jí čtu dceři.....Alenčinu čítanku jsme už dočetli a navázali jsme Martínkem.......miluju ilustrace v této knížce, paní Zmatlíková je úžasná.
Knížka, která mě dostala. Paní Fantlová má můj hluboký obdiv. Toto by měla být povinná četba ve školách.
12/7/2013 jsem byla na prohlídce v Osvětimi a v expozici mezi haldou naházených popsaných kufrů od vězňů jsem viděla i ten paní Fantlové.