marinada komentáře u knih
Vůbec bych nečekala, že mě bude takhle bavit knížka o Ottu Velikém. Skvělý příběh, některé postavy jsem si zamilovala, každy večer jsem se těšila, až se opět ocitnu v 10. století. Už aby vyšel další díl, doporučuji kudy můžu.
Kaštánka moc doporučuji, děj se pěkně posouval, hezky seversky syrové, za mě po dlouhé době skvělý thriller.
Kriminální linka jednoduchá, ale skvělé a zajimavé prostředí porodnictví a lékařství v 19. století. Čtení jsem si moc užila, kdo nemá rád krváky, určitě doporučuji.
Knihu jsem si přála na vánoce, ale teď když mi mončičáček oznámil kdo je vrah, tak už mě přešla chuť :-(, co tak napsat příště spoiler
Nádherná knížka, krásně popsaná Indie a její zvyklosti. Pro mě taky nostalgická a hodně vzdálená vzpomínka na seriál, který jsem v dětství sledovala.
Dávám 80% za vynikající první polovinu románu, druhou půlku už jsem nebyla schopna se soustředit, šlo už jen o válčení a romantický ráz příběhu se téměř vytratil. I tak moc doporučuji těm kdo přečetli první díl!
Kniha je skvělé napsaná, neustále mě udržovala v napětí. Konec je sice trošku překombinovaný, ale i tak musím dát plný počet bodů.
Výborná knížka, četla jsem ji s velkým napětím. Už se těším na další román této spisovatelky i na filmové zpracování knihy.
Skvěla kniha, výborná zápletka a tentokrát jsem vraha odhadla správně.
Skvělá detektivka, vraha jsem odhadla správně, ale to jenom díky tomu, že jsem z komentářů vytušila, že to bude všechno trošku jinak a napětí při odhalování vraha bylo opět velké.
Perfektní počteníčko na zimní měsíce a taky ke zlepšení nálady.
Obvykle u knížek nebrečím, ale tady jsem se slzám neubránila, moc krásný příběh!
Knížku jsem četla před časem a pořád mi z ní běhá mráz po zádech, jedna z nejlepších knih co jsem kdy četla
Úplně první knížka, kterou jsem od Sheldona četla a pro mě absolutní TOP
Napínavé od začátku až do konce, absolutně jsem netušila, kdo může být vrah.
Krásné a velmi dojemné, hlavně když si člověk uvědomí, že je to skutečnost. Tahle kniha chytne za srdce.
První díl byl pro mě nejlepší, ale celá trilogie byla jedna velká jízda, doporučuju všem.