Market = ) komentáře u knih
Bezva, za mě informačně přínosný a zároveň poutavě a "jednoduše" napsaný (což v tomhle žánru není pravidlo).
Tohle bylo fajn. Docela zajímavé postavy (různorodější, než je v žánru obvyklé, podle mě), celkem legrace, vánoční Londýn :-).
Mno, potřebovala bych dát tři a půl hvězdičky. Jako obvykle čtivé, tenhle žánr mám moc ráda. Nicméně v knihách, kde je rozuzlení ohledně pachatele tohoto typu, přijdu si trochu podvedená a moc ráda to nemám :-D. A teda souhlasím s chybami v překladu, jak už tady někdo psal (jako že 80 mil jeli autem 20 minut a podobně...).
Prima čtení. Můj dojem, že je to trochu nevyužitý potenciál nicméně pořád trvá, tentokrát mi trochu přišlo, jako by měla autorka celý příběh do detailu promyšlený, ale různé drobnosti nám neříkala :-D. Jako že něco rozjede poznámkou (něco mimo hlavní dějovou linku), ale pak už se k tomu nevrátí. Možná měla původní verze knihy 600 stran (to by mi vůbec nevadilo :-D) a pak seškrtávala a seškrtávala a sem tam něco nám tím pádem chybí :-). Ale těším se na další.
Je prima, že zatím je každý díl trochu jiný (i když u třetího se není čemu divit, což :-D). Fajn serie.
Celkem fajn, ale přiznám se, že jsem s tím humbukem a několika měsíční rezervací v knihovně čekala trochu víc propracovaný příběh. Oddechové nenároční čtení očekávám, to je jasan, ale tohle mi přišlo i jako odděchově napsané :-D. Ale uznávám, že jsem v tomhle žánru asi celkem přísná.
No, začetla jsem se až v base, ale pak už jsem se vážně nemohla odtrhnout. Párkrát mi trochu dělaly potíže dost realistické popisy toho, co hlavní hrdina nepřátelům dělal :-D, ale jinak to bylo vážně bezva a zajímavý.
Fascinovalo mě, jak chytlavé jednotlivé pasáže byly a kolik autorka obsáhla osudů a příběhů. Za mě působivé, vtipné, zajímavé. Moc doporučuju.
Pro mě milé překvapení. Jednak tak mile vtipné, jednak hezky uchopené poměrně závažné téma.
Pořád dobrý :-). Je fajn vědět, co a koho čekat a mít představu, jak příběh poplyne. Je to jako u předchozích knížek záležitost na dvě odpoledne, prima oddechovka.
Fajn :-). Pravda je, že pojetí je prakticky totožné s prvním dílem, na druhou stranu proč měnit něco, co dobře fungovalo. Postavy a prostředí jsou sympatické a prima, oceňuju, že nám autorka v "závěrečném zvratu" nemáchá čumák moc dlouho. Stejně jako v prvním díle mi přijde trochu moc to "romantické gesto" na konci.
Jako oddechovka bezva, doporučuju. Oceňuju, že se v "závěrečném zvratu" moc nepatlali (nebyl na třetinu knihy), na druhou stranu na mě konec přeci jen byl trochu přehnaně melodramatický (nevěřím, že to píšu :-D). Ale fajn, vážně.
Mno... Nevím, že to pořád čtu, když mě to trochu štve :-D. Postav jak na orloji a některé odbočky to všechno jen zbytečně komplikují. Wow efekt s odhalením vraha (pro čtenáře) mě taky nijak neuchvacuje (radši mám staré dobré postupné získávání informací díky vyšetřování), navíc s takovou zvláštní příměsí toho, že přesně něco takového čekáte. A o dost radši bych si na konci četla o vyšetřování než o několika za sebou jdoucích brutálních vraždách (ale to je můj problém, toho jsem si vědoma).
Fajn oddechovka. Ale osobně bych (stejně jako u Cartera) přidala stránky a trochu příběh rozvedla. Přijde mi, že hrdinové i nápad měly potenciál, který nebyl využitý dostatečně a ráda bych si o nich četla déle :-).
Na Blakea jsem se moc těšila :-). Po delší době jsem celý den jenom četla, až jsem dočetla. Pokud tohle byla poslední část serie, byla ukončená se ctí. Ráda jsem všechny hlavní postavy potkávala opakovaně a těším se, až se s nima zase někdy potkám.
Knížka byla zase moc fajn. Líbí se mi lehkost, s jakou autorka zapojuje závažná témata. Působí docela uvěřitelně a řeší je myslím tak akorát, aby na to ještě nebyla potřeba nějaká velká odbornost a zároveň aby to nebylo jediné téma knížek. Ale těším se, až příště budeme řešit zase věkově trochu vyrovnanější pár :-).
Príma vtipná a milá vánoční oddechovka, sympatičtí hrdinové. Nic komplikovaného (což tady beru jako klad).
Za mě z téhle serie určitě nejlepší (protože "nejvíc vánoční"). Fajn oddechovka.
Tak tohle bylo super. Jsem ráda, že u nás holky (ještě s Elle Kennedy) frčej :-D. Těším se na další díly.
Jako vždycky to bylo fajn a moc ráda jsem se vrátila na Briar U. Ale určitě mám radši, když jsou hrdinky trochu méně zakomplexované a neřeší pořád totéž dokola. Chápu, že to je aktuální a důležité téma, ale řešit to na každé třetí straně mi přišla trochu otrava.