Martina023 komentáře u knih
Kniha se mi četla dobře,i když už mi přijde jako každá od této spisovatelky. V této na mě bohužel moc nezapůsobily vinice a okolí což si myslím že je škoda. Příběh se mi ale celkově líbil i když bych ho ještě více rozvedla.
Pěkná oddechová kniha o strastech v životě a o odhodlání najít sebe samu. Kniha se mi líbila a četla se dobře.
Kniha s jasným koncem. Taková oddechová četba na dovolenou. Četla se ale hezky.
Kniha s jasným koncem. Taková oddechovka. Četla se ale hezky. Kniha vhodná na dovolenou.
Tak toto byla neskutečná kniha. Přišla mi nejlepší od autorky .Pokud se toto opravdu dělo,tak je to neuvěřitelné a tuto knihu budu mít hodně dlouho v mysli.
Kniha se sice četla dobře,ale dle mého názoru byla trošku povrchní, zrychlená a málo propracovaná. Což je ale škoda.
Kniha ze které mrazí. Ale hodně na mě zapůsobila. Takovou knihu musím mít v knihovně.
Pěkná kniha o založení porodního domu. Kniha se četla dobře. Líbila se mi.
Pohodová milá kniha. Taková oddechová. Je sice předvídatelná,ale v dnešní době si i takové pohodové knihy musíme přečíst.
Pěkná kniha o vzniklém přátelství dvou žen. Kniha se četla dobře.
Tato kniha mě hrozně mile překvapila. Náhodně jsem se k ní dostala a musím říct, že byla krásná. Napsaná byla moc hezky,bylo v ní spousty pravdy a celá doba i když byla nelehká byla popsána citlivě, čtivě a už se těším až autorka vydá další knihu..kdyby bylo pokračování tak už teď se moc těším.
Krásná kniha...mam ráda knihy,kde se prolíná minulost se současností. Do knihy jsem se naprosto ponořila a stálo to za to.
Kniha se četla sice dobře,ale něco mi tam chybělo.Nebo jsem možná měla jiné očekávání...alespon pro mě byla tato kniha trochu zklamáním.
Kniha se mi moc libila.Krasně se mi četla a hned jsem se začetla.
Příjemná knížka tak jako všechny od této spisovatelky.
Krásná,smutná knížka,která asi nejen mě donutí se zamyslet nad tím jaká byla doba a jak špatně a nevhodně zvolená slova mohou ublížit a ovlivnit celý život.
Kniha byla pěkně napsána,taková milá oddechová četba. Ráda jsem se do knihy začetla a vychutnávala pohodu.
Pro mě jedna z nejkrásnějších knih.Jsem moc ráda,že jsem se k ní náhodou dostala. Kdybych měla vice času určitě bych knihu přečetla za chvíli.Doporučuji.
Kniha se čte lehce,ale přiznám se,že jsem od knihy čekala asi vice.Možná to byl styl psaní-vyprávění ,nebo jsem čekala propracovanější příběh.