martina2540 komentáře u knih
Kniha byla čtivá, závěr mě překvapil. Hvězdičku ubírám za to, že mi úplně chyběly emoce související se ztrátou dítěte, i když mám malé děti, vůbec jsem ze ztráty necítila nějaký smutek, jako v jiných knihách.
Kniha se mi poměrně líbila, byť tam bylo několik nesrovnalostí a místy byl děj docela nereálný. Část závěru jsem tušila, nestalo se nic, z čeho by mi spadla brada.
Kniha se mi moc líbila, příběh byl originální, i když jsem závěr takhle čekala , bylo tam hodně navíc.
Kniha se mi líbila, měla originální děj, byla čtivá, možná to jen trochu pokazil hůř uvěřitelný závěr.
Kniha se mi moc líbila, konec jsem takhle čekala, takže pro mě nebyl překvapením. I přesto jsem nedostala odpověď na všechny své otázky.
Měla jsem vlastní představu o ději, ale kniha mi nabídla něco úplně odlišného a moc se mi líbila.
Kniha byla čtivá, ale dost překombinovaná a ztrácela jsem se v postavách.
Kniha byla velmi čtivá, konec jsem sice takhle čekala, ale ne úplně, takže mě překvapil. Doporučuji ji k přečtení.
Kniha se mi poměrně líbila, byla čtivá, ale ani mě moc nezajímalo, jak dopadne a konec byl na můj vkus hodně slabý.
Kniha se mi poměrně líbila, příjemně ubíhala, ale nebyl tam pro mě nějaký wow efekt, nebyla z knih, co bych přečetla za jedno odpoledne. Trošku mě rušilo, že se neskloňuje jediné jméno Alice.
Kniha se mi líbila, byla čtivá, ale chybělo mi lepší vystihnutí atmosféry, nějaký wow efekt na konci.
Velmi čtivá a zajímavá kniha, musela jsem ji rychle číst, abych věděla, jak vše dopadlo, jen mě mrzelo pár neoznačených spoilerů tady na databázi, které mi četbu trošku pokazily. Po nahlášení jednoho se přidalo upozornění na spoiler. Jinak mě překvapily tři velké gramatické chyby v textu.
(SPOILER) Kniha se mi líbila.
SPOILER
Zklamalo mě, že se pachatele nepodařilo zjistit policejním pátráním, ale náhodou.
Kniha se mi líbila, i když jsem měla trošku chaos ve jménech a děj mi připadal trošku neskutečný a umělý. Konec byl velmi zajímavý, byť pro mě ne úplně překvapivý.