Martina410 komentáře u knih
Casto jsem kroutila hlavou nad komentari u knizek, kde lide psali, jak precetli knihu za den nebo dokonce za par hodin. A mne se to stalo prave u teto knizky. Nemohla jsem se odtrhnout a musela ji proste docist. Opravdu ctive napsana s celkem realnym pribehem.
Kniha se pekne cetla, ale obcas jsem se ztracela v postavach a nevedela, kdo je kdo a misty byla kniha dost zmatena. Konec me trochu zklamal.
Jinak urcite stoji za precteni.
Knizka se mi fakt libila, dobre se cetla diky kratkym kapitolam a melancholicky pribeh me bavil.
Ze zacatku me kniha moc nebavila, nedokazala jsem se zacist, ale potom se cetla dobre a bavila me.
Na knihu jsem narazila nahodou ve vyprodeji u Dobrovskyho a hodne mile me prekvapila. Tento zanr me hrozne bavi a stranky ubihaly bohuzel az moc rychle. Skvela knizka.
Moc hezka fotokniha, pekne tematicky vybrane fotky k vyroci.
Kniha se mi moc libila. Tento zanr me bavi, pripomnelo mi to Site od Dvorakove. Doporucuji.
Kniha se dobre cetla, ale preci jen, mohla byt lepe zpracovana, tento styl psani mam rada.
Nejhezci detske vzpominky na tuto knizku, pamatuji si, jak se mi hrozne libila. :)
Me to bavilo, prvni dil byl lepsi, ale jako oddychovka, proc ne!
Cesky sex ve meste, dobra oddychovka, ktera me celkem bavila.
Ty jo, tohle me bavilo, mix komixu ruznych autoru s lechtivymy tematy. Mela jsem precteno behem hodiny. Doporucuji.
Tak to me bavilo hodne, supr knizka. Hezky, ac trochu smutny pribeh. Rozhodne doporucuji!
Komiks jsem precetla za hodku. Kresba se mi libila, pribeh byl ale slabsi. I tak nelituji koupe, zajimava knizka.
Moc pekna, ac hodne smutna az depresivni knizka. Doufam, ze bude pokracovani. Knihu jsem precetla za 2 dny, cetla se sama.