Martina410 Martina410 komentáře u knih

Lidé, kteří mě znali Lidé, kteří mě znali Kim Hooper

Casto jsem kroutila hlavou nad komentari u knizek, kde lide psali, jak precetli knihu za den nebo dokonce za par hodin. A mne se to stalo prave u teto knizky. Nemohla jsem se odtrhnout a musela ji proste docist. Opravdu ctive napsana s celkem realnym pribehem.

29.07.2020 5 z 5

Marie a Magdalény Marie a Magdalény Lenka Horňáková-Civade

Kniha se pekne cetla, ale obcas jsem se ztracela v postavach a nevedela, kdo je kdo a misty byla kniha dost zmatena. Konec me trochu zklamal.
Jinak urcite stoji za precteni.

13.06.2020 4 z 5

Sny a sekyry Sny a sekyry Jiří Padevět

Skvela knizka.

14.03.2020 5 z 5

Tohle jsem měla napsat v přítomném čase Tohle jsem měla napsat v přítomném čase Helle Helle (p)

Knizka se mi fakt libila, dobre se cetla diky kratkym kapitolam a melancholicky pribeh me bavil.

09.03.2020 5 z 5

Rodinné povídky Rodinné povídky * antologie

Hezke cteni, nenarocne.

31.12.2019 4 z 5

Oční kapky Oční kapky Lenka Procházková

Ze zacatku me kniha moc nebavila, nedokazala jsem se zacist, ale potom se cetla dobre a bavila me.

09.10.2019 4 z 5

Nora Nora Eva Vychodilová

Na knihu jsem narazila nahodou ve vyprodeji u Dobrovskyho a hodne mile me prekvapila. Tento zanr me hrozne bavi a stranky ubihaly bohuzel az moc rychle. Skvela knizka.

11.08.2019 5 z 5

Sto – naše rodinné album Sto – naše rodinné album kolektiv autorů

Moc hezka fotokniha, pekne tematicky vybrane fotky k vyroci.

09.08.2019 5 z 5

Cestou ven se neohlížej Cestou ven se neohlížej Jitka Prokšová

Kniha se mi moc libila. Tento zanr me bavi, pripomnelo mi to Site od Dvorakove. Doporucuji.

07.08.2019 5 z 5

Bábovky Bábovky Radka Třeštíková

Kniha se dobre cetla, ale preci jen, mohla byt lepe zpracovana, tento styl psani mam rada.

08.03.2019 4 z 5

Až přiběhne hříbátko... Až přiběhne hříbátko... Helena Longinová

Nejhezci detske vzpominky na tuto knizku, pamatuji si, jak se mi hrozne libila. :)

31.01.2019 5 z 5

My, sex a aférky My, sex a aférky Kamila Tomsová

Me to bavilo, prvni dil byl lepsi, ale jako oddychovka, proc ne!

My, sex a podpatky My, sex a podpatky Kamila Tomsová

Cesky sex ve meste, dobra oddychovka, ktera me celkem bavila.

09.01.2019 4 z 5

Svůdné schůzky Svůdné schůzky kolektiv autorů

Ty jo, tohle me bavilo, mix komixu ruznych autoru s lechtivymy tematy. Mela jsem precteno behem hodiny. Doporucuji.

Panda v nesnázích Panda v nesnázích Markéta Lukášková

Tak to me bavilo hodne, supr knizka. Hezky, ac trochu smutny pribeh. Rozhodne doporucuji!

09.01.2019 5 z 5

Esmera Esmera ZEP (p)

Komiks jsem precetla za hodku. Kresba se mi libila, pribeh byl ale slabsi. I tak nelituji koupe, zajimava knizka.

15.08.2018 4 z 5

Johana Johana Pavla Horáková

Moc pekna, ac hodne smutna az depresivni knizka. Doufam, ze bude pokracovani. Knihu jsem precetla za 2 dny, cetla se sama.

26.05.2018 5 z 5