martunka martunka komentáře u knih

Dějiny smrti. Díl 1, Doba ležících Dějiny smrti. Díl 1, Doba ležících Philippe Ariès

Musím uznat, že si autor dal s touto knihou opravdu práci...

09.01.2022 4 z 5

Hitlerův poslední den Hitlerův poslední den Richard Dargie

Tuhle knihu mohu určitě pochválit. Autorovi se povedlo toto téma podat zajímavě a čtivě.

04.01.2022 5 z 5

Tajemství sídla Craven Manor Tajemství sídla Craven Manor Darcy Coates

Jsem naprosto nadšená. Tuhle knihu jsem četla s velkou chutí a určitě si chci přečíst další knihu od této autorky.

02.01.2022 5 z 5

Oprátka pro krásnou Veru: Temné tajemství ošetřovatelky z Ravensbrücku Oprátka pro krásnou Veru: Temné tajemství ošetřovatelky z Ravensbrücku Stanislav Motl

Tak tohle je první kniha, od tohoto autora, kterou jsem přečetla. S. Motla znám a tak jsem byla zvědavá na jeho knihy...a tahle kniha mě nezklamala.

31.12.2021 4 z 5

Posilování stresem: Cesta k odolnosti Posilování stresem: Cesta k odolnosti Pavel Kolář

Musím uznat,že jsem od této knihy čekala něco jiného....a studium medicíny to zrovna nebylo...

27.12.2021 2 z 5

Kill Creek Kill Creek Scott Thomas

Uznávám...nejdřív mě ten příběh moc nebral...ale pak - no musím dát plný počet hvězdiček. Najednou mě ten příběh naprosto vtáhl a ten konec je super!

24.12.2021 5 z 5

Leonie Martinová Leonie Martinová Marie Baudouin-Croix

Krásná kniha. Co víc dodat? Dostalo se mi velkého povzbuzení.

23.12.2021 5 z 5

Malá cesta Terezie z Lisieux Malá cesta Terezie z Lisieux Conrad de Meester

Co říct...děkuji za možnost více nahlédnout do myšlenek mé oblíbené svaté Terezky.

22.12.2021 5 z 5

Včely Včely Laline Paullo

Poté, co jsem přečetla trilogii o Mravencích od Bernarda Webera, jsem si myslela, že nic tak dobrého už nenajdu. A musím říct, že tahle kniha mě pozitivně překvapila. Za mě určitě doporučuji.

22.12.2021 5 z 5

Později Později Stephen King

Tak nevím. Je to určitě zajímavý a čtivý příběh. Ale...vadí mně, že si King půjčil námět z filmu a v jedné věci používá rituál, který už byl použit v To...

11.12.2021 3 z 5

Opona bez potlesku Opona bez potlesku Zdeněk Pluhař

Tohle je druhá kniha od tohoto skvělého autora, kterou jsem přečetla. A zase to bylo milé a kvalitní čtení.

05.12.2021 5 z 5

Cesta důvěry se sv. Terezičkou z úzkosti, deprese, pocitu viny Cesta důvěry se sv. Terezičkou z úzkosti, deprese, pocitu viny Joël Pralong

Jsem opravdu ráda, že jsem si tuhle knihu koupila. Svatou Terezičku mám ráda už dlouho, ale tahle kniha mi opravdu chyběla. Teď už vím, co mám udělat, aby mi bylo lépe. Určitě se k této knize ještě vrátím.

23.11.2021 5 z 5

Život s panikou Život s panikou Alžběta Bublanová

Tahle kniha mně určitě pomohla. Hodně se mi líbí styl, jakým je kniha napsaná. Za mě doporučuji.

19.11.2021 4 z 5

Konečná stanice Konečná stanice Zdeněk Pluhař

První kniha od tohoto autora a jsem nadšená. Líbí se mi autorův realistický styl a umění vykreslit různé lidské charaktery.

12.11.2021 5 z 5

Princ Philip, jak ho neznáte Princ Philip, jak ho neznáte Ingrid Seward

Myslím, že je to citlivě a čtivě napsaná kniha. Jsem ráda za zajímavé informace o tomto pozoruhodném muži.

01.11.2021 5 z 5

Bouda, která krmí milion dětí Bouda, která krmí milion dětí Magnus MacFarlane-Barrow

Jsem ráda, že jsem si tuhle knihu mohla přečíst. Rozhodně obdivuji všechny, kdo se na tomto projektu podílí.

22.10.2021 5 z 5

Karel Gott zůstal svůj Karel Gott zůstal svůj Michaela Remešová

Kniha se mi líbila...I když...jsou to trochu takové "sebrané " spisy Blesku. Jinak jsem ráda za možnost více poznat tento fenomén.

19.10.2021 4 z 5

Hadrový panák Hadrový panák Daniel Cole

Tohle mě opravdu bavilo. Je to napínavé a líbí se mi zajímavé zvraty v ději.

27.09.2021 5 z 5

Hvězdy stříbrného plátna: Osudy herců z první republiky Hvězdy stříbrného plátna: Osudy herců z první republiky Miroslav Graclík

Tahle kniha se mi opravdu dobře četla...To se autorovi povedlo!

20.09.2021 5 z 5

Děvčátko a nacista Děvčátko a nacista Franco Forte

Naprosto nezapomenutelný příběh. Nevím, co jiného napsat. Kdo zachránil jeden život, je to jakoby zachránil celý svět...

03.09.2021 5 z 5