mayinka

Jsou knihy ;) kdy jste po precteni stastni, ze je mate z knihovny ;) a muzete je vratit.

327 stranek. Zacatek vypadal dobre...spisovatel hleda nekvalifikovanou praci, treba v mensim skladu, archivu apod..... ale co si myslet o zbytku? To Vam neporadim ;) zkuste si to precist sami ;)

Ale jako fajn.... Sunny a Spenser maji stejne problemy i stejne zazemi a rodinne usporadani.... oboum "spadne z nebe" decko na vychovu.... je to takove kopirovani sam sebe. Nerikam, ze to bylo spatne....

Souhlasim s whiolet........"Dějová linka z roku 1910 byla příjemná, na chvíli mě přenesla do Paříže a já se zamilovala do cukrářského umění". Tam jsem se zacetla. Chvilku jsem koketovala s myslenkou, ze si prectu jen tyto kapitoly. Nakonec jsem to precetla cele.

Nejvic me stvalo, ze nejaky milovnik cestiny, opravoval chyby v knize. No to bych ho bacila po hlave. Ja je sakra taky vidim, ale kdo vezme propisku do ruky a cmara v knizce je ....

Knihu jsem cetla v kvetnu a nechala jsem si odtup k napsani komentare,... a ted uz si ani nevzpominam, o cem ta kniha byla.

Precteni mi trvalo hodinku a pul :) o dnesni silvestrovske noci :) takze konec tretiho dilu a cekame na dil ctvrty.

Kniha je lepsejsi nez film. Ale obrecela jsem film i knihu.

Kolikpak te hlavni hrdince asi bylo.... priznam se, ze jsem si ji postavila do veku pomalu ctyricet a sportovec mi pripadal tak do petadvaceti.
Precteno, ale...... cist to znovu nebudu... pripadala jsem si jako pri cteni Harlekínky.
Jo a jeste:
Grilované nektarinky s ovčím sýrem
4 nektarinky – zralé, ale pevné
8 plátků prosciutta
100 g ovčího sýra
Sůl
Pepř
olivový olej
Nektarinky omyjeme, rozpůlíme a zbavíme pecky. Pokud je prohlubeň po pecce malá, můžeme ještě kousek dužiny vydlabat. Lehce osolíme, opepříme, zakápneme olejem a vložíme na gril. Grilujeme minutu z každé strany a sundáme. Díru po pecce naplníme na kousky nakrájeným kozím sýrem
tak ovci nebo kozi? :)

Před deseti minutami jsem knihu docetla. Je drsna. Premyslim, zda bych si ji koupila (mam ji z knihovny) a chtěla bych ji mit doma a třeba se k ni jednou vratila (rada se po case vracim ke stejnym kniham).... Realna predstava, ze ziji taci lide - matky - dcery - mam husi kuzi....takze nechtela.

Kdyz jsem sla psat hodnoceni, tak jsem si uvedomila, ze vlastne nevim, jak ta kniha dopadla. A to jsem ji precetla a mela z ni i spatny sny.... takze co z toho plyne? Ze jsem ji cetla ale poradne neprecetla.

A celou tuhle serii ctu kazdy rok, vzdy kdyz jsem unavena nebo pochmurnost dosahuje vyssich hodnot. A prave ted jsem zase u sesteho dilu :))

Diky poslednim komentarum jsem knihu zacala cist. Cekala jsem bombastickou bombu, natesenost na dovolene, zacnu cist a nemohu napsat, ze jsem zklamana, ALE cekala jsem vic. Mozna az se mi to rozlezi :) v hlave, tak to vice ocenim. Zatim jsem si z knihy odnesla jen to, ze svet je jedna velka pretvarka :)))

Asi budu jedina, ktera si mysli :) ze je divne, ze chlap ... policejni dustojnik ... letity polda, ma zalibu v plysakach? :) nevim, nesedi mi to.

Overila jsem si na spolecenske veceri, ze uz ani starsi rocniky nectou. A ani byvale pedagozky neznaji takovou zakladni osobu jako je dr. Hamza. Smutne. Ja jsem za to rada, ze jsem na tuto knihu natrefila.

edit:
docteno jiz pred nejakou dobou, prestoze to byla prvni kniha (od techto autoru) a uz jsem jich od te doby precetla vic, musim konstatovat.. ano, umi to lepe :) ale protoze to byla prvni kniha, co jsem cetla.. tak to bylo vyborne... bala jsem se u ni. Jake ja jsem mela sny :))
------------------------------
:) mam rozecteno na strane 93 a musim se usmat... nasla jsem celou serii v knihovne mezi cervenou knihovnou :)) dalsi, az to doctu.

Ja mam opacny nazor nez LemonCake, prijde mi, ze se psani, zlepsilo oproti prvni knize. Uz je tam i trochu okmbinace, prekvapeni a konec nebyl tak uplne ocekavany. Ikdyz, aby bylo mozne psat dalsi dily, bylo potreba nechat hlavni hrdince prostor :)

tema neni puvodni,... uz to v literature bylo a vzdycky to dopadlo stejne. Nekdo za nekoho napise knizku, je uspesna a ten nekoho to neunese. Ale jeste jsem to necetla na 605 strankach :)
Take nelegitimni dcera :) mi prisla uz dost utazena gumicka na spodarech.