Mečounka

Kniha mě naprosto vtáhla a přečetla jsem ji na můj vkus až moc rychle, přestože jsem chtěla, aby to trvalo déle. Už dlouho mě takový příběh jako je Layly nevtáhl a už teď se nemůžu dočkat dalšího dílu!

Tato kniha mě neuvěřitelně vtáhla do děje a nelituji, že jsem si ji v knihovně půjčila. Jako Whovian to byla má povinnost přečíst. Navíc mě potěšilo, že tam autor jemnou narážkou naznačil svou další napsanou knihu.

Ode mě si tato knížka zaslouží plný počet hvězd, jelikož mě dokázala zaujmout a vtáhnout do děje. Určitě ji řadím do svých oblíbených.

Je to super příběh, jediný, co se mi nelíbil je překlad jména Magnuse Banea. Krasomil Pohroma mi přijde dost dětské a nehodí se sem.

Čekala jsem, že mě to chytne víc... Prvních dvanáct dílů bylo super, ale pokračování už není nic moc.

Završení celé té trilogie mě celkem dostalo. Určitě si ji přečtu znovu.

Je to suprově napínavý příběh, který mě úplně vtáhl do děje. Určitě ji doporučuji.

Skvěle napsaná kniha. Jen mě mrzí, že už nebude žádné pokračování, pokud vím... Oceňuji Flanagana za tak úžasnou sérii.

Měli jsme tuto knížku v povinné četbě a musím říct, že mě celkem zaujala, i když se mi četla trochu hůř.

Je to skvělá knížka, do které se začte snad každý. A přiznávám, že to byla má první detektivka. Úplně mě to vzalo!

Dost mě tahle knížka bavila. Přečetla jsem ji během pár dní a druhý díl taky tak.

Výborná série. Úplně jsem se do ní zamilovala a čtu ji neustále dokola, i když ji znám už nazpaměť. Už se těším, až vyjdou další díly. Poklona autorovi :)

Kniha se mi líbila. Má nápaditý obsah a určitě se těším na další díl, jak se to vyvrbí.