megamysl1901 megamysl1901 komentáře u knih

Odbočka v lesích Odbočka v lesích Kateřina Karolová

České autory nečtu ale tohle mě přesvědčilo jim dát šanci. První setkání s autorkou a byla to teda jízda. Po delší době opět kvalitní kniha. Zvraty a šokující odhalení na každé stránce, tíživá atmosféra po celou dobu čtení. Určitě si přečtu i další knihy autorky, za mě 5*.

10.04.2024 5 z 5

Její konec Její konec Shari Lapena

Co říct. Shari Lapena to prostě umí. 4. kniha přečtena a stále vynikající. Mohu jen doporučit, 5*.

16.03.2023 5 z 5

Temná hmota Temná hmota Blake Crouch

Moje první zkušenost s autorem a naprostá paráda. Jeho styl psaní se mi moc líbí. Napínavé a zároveň děsivé. Určitě si přečtu i další jeho knihy. 100% doporučuji a hodnotím 5*.

12.09.2021 5 z 5

Někdo cizí v domě Někdo cizí v domě Shari Lapena

Opět nezklamala. Parádní čtení. Doporučuji a hodnotím 5*.

27.11.2021 5 z 5

Ta přede mnou Ta přede mnou J. P. Delaney (p)

Naprosto parádní. Určitě se vrhnu i na další autorovy knihy. Příběh byl napínavý, plný zvratů a překvapení. Doporučuji a hodnotím 5*.

14.11.2021 5 z 5

Nevítaný host Nevítaný host Shari Lapena

První setkání s autorkou a naprostá paráda. Napětí až do samého konce. Kniha se řadí mezi mé nejoblíbenější a určitě si přečtu i další. 100% doporučuji. Hodnotím 5*.

05.10.2021 5 z 5

Není úniku Není úniku Taylor Adams

Je jen pár opravdu skvělých knih a tato je jedna z nich. Nesmírně čtivé, místy vtipné, šokující a napínavé. Určitě si přečtu od autora také Na dostřel. 5* a určitě doporučuji.

25.07.2023 5 z 5

Dvojitý kříž Dvojitý kříž Chris Carter

Takový průměr. Brutalita mi bohužel nepřišla tak extrémní, jak říkají ostatní. Ale ano, bylo to čtivé, místy napínavé. Autor je velice oblíbený ale já jdu proti proudu. Zkusila jsem ještě Popravčí ale to jsem nedotečla. Příběh je naprosto identický, jen jiný vrah, oběti, okolnosti. Hodnotím 3* a k autorovi se už bohužel nevratím.

24.06.2023 3 z 5

Zamkni poslední dveře Zamkni poslední dveře Riley Sager (p)

Super kniha. Určitě si přečtu další. Doporučuji.

19.01.2022 5 z 5

Kořist Kořist Darcy Coates

První kniha od Darcy Coates a byla to fakt jízda. Napínavé, mrazivé, děsivé a hlavně vás nutí číst pořád dál. Konečně zase skvělá kniha. Určitě zkusím její strašidelné domy.

05.05.2024 5 z 5

Manželé odvedle Manželé odvedle Shari Lapena

Naprostá paráda. Mohu jen doporučit. 5*.

28.10.2021 5 z 5

Rodina z podkroví Rodina z podkroví Lisa Jewell

(SPOILER) První kniha od autorky. K mém TOP knihám sice nepatří ale je opravdu skvělá. Na tuto knihu jsem se neskutečně těšila a nezklamala. Jediné, co mi trochu nesedlo, byl vztah mezi Henrym a Phinem. Každopádně to beru jako maličkost a na hodnocení to nemá vliv. Rozhodně doporučuji a už jsem zvědavá na další autorčiny knihy.

03.11.2023 5 z 5

Řetěz Řetěz Adrian McKinty

Naprosto skvělá kniha. Řadí se mezi mé nejoblíbenější. Moc se mi líbí originální příběh. S tímto tématem jsem se ještě v žádné knize nesetkala. 100% doporučuji a hodnotím 5*.

30.09.2021 5 z 5

Zimní lidé Zimní lidé Jennifer McMahon

Naprosto úžasné. Duchařské, děsivé a napínavé. Hodně se mi líbí autorčin styl psaní. Kniha má krátké kapitoly, takže se čte sama. Vřele doporučuji a hodnotím 5*.

22.09.2021 5 z 5

Jáma Jáma C. J. Tudor

Moje první kniha od autorky a za mě super. Příběh byl zajímavý a napínavý. Nevidím nic špatného na tom, když se autoři inspirují jinými. Určitě si přečtu také Kříďáka a Ti druzí. Doporučuji. Hodnotím 5*.

01.08.2021 5 z 5

Trosečníci Trosečníci Lucy Clarke

Druhá kniha a zase skvěle napsané. Autorka se řadí mezi mé oblíbené a doufám, že brzy vyjde další dílo. Hodně mi připomíná stylem psaní Lucy Foley. Hodnotím 5*

02.12.2024 5 z 5

Kříďák Kříďák C. J. Tudor

(SPOILER) SPOILER!!
Kniha je napínavá a velmi čtivá. V průběhu čtení mi však občas přišel děj překombinovaný a místy zmatený. Po dočtení stále nevím či Eddieho sny byly jen sny, halucinace zas halucinace nebo něco nadpřirozného. I tak doporučuji přečíst a dávam 4*.

23.08.2023 4 z 5

Přiveď mě zpátky Přiveď mě zpátky B. A. Paris (p)

Další super kniha. Napívané, nesmírně čtivé. Šokující zvraty. Nemám co vytknout a B. A. Paris se nakonec stává mou oblíbenou autorkou. 5* a určitě doporučuji.

16.07.2023 5 z 5

Sestra Sestra Louise Jensen

Kniha byla zajímavá, velmi čtivá a napínavá. Věc, kterou Charlie udělala, nebyla tak dramatická jak jsem čekala ale příběh mi to nezkazilo. Určitě doporučuji a dávám 5*.

02.03.2023 5 z 5

Hospodyně Hospodyně Natalie Barelli

Velmi čtivé a zajímavé. Sice nepatří mezi TOP thrillery ale určitě stojí za přečtení.

28.07.2022 5 z 5