meinita komentáře u knih
Knihu jsem četla již v létě, absolutně jedním dechem. Velmi zajímavá kniha. Doporučuji rozhodně přečíst.
parádní příběh, ke konci možná trochu happy end, no na paganiniho smlouvu nebo hypnotizéra to fakt nemá, ale i tak jsem se bavila.
bohužel přečteno až po filmovém zpracování, ale i tak je kniha fantasticky napsaná a nemohla jsem se od ní odtrhnout
neskutečně smutný příběh, velmi čtivě napsaný, nicméně mám raději knihy, které nezpůsobí tak těžké srdce.
Sice jsem knihu přečetla za jedno odpoledne, neb je prosta sáhodlouhých Rowlingovských popisů, ale pointa/příběh mne dost zklamala. Asi je to hlavně proto, že Harry Potter nasadil laťku velmi vysoko, troufám si říct, že v mém dětství žádný jiný příběh ho nepředčil. V této povídce je ale HP pouze jakási kreatura, loutka, se kterou okolní svět mává...což absolutně popírá myšlenku HP...
Dallasová rozhodně nikdy nenudí, autorka má stále nápady na zajímavé zápletky.
neskutečný příběh-přečteno za jeden večer...nejvíc mrazí postupné znetvořování osobnosti, a až na samotném konci jsem si uvědomila, jakou značnou mírou k tomu přispěla výchova jeho otce. příkazy a jen příkazy. příběh pracovitého člověka narozeného ve špatné době. za socialismu by byl jistě dělníkem roku. za kapitalismu milionář.
parádní příběh, rozhodně stojí za to si přečíst.knihu jsem doslova zhltla jedním dechem.
tuhle knížku jsem četla hrozně dávno, a pak jsem si ji musela půjčit znovu, neboť to je snad nejlepší knížka, jakou wood napsala
nevěděla jsem, zda jí mám začím číst nebo ne. ohromná kritika knihy versus masivní čtenářská základna. začla jsem tedy v půlce, a docela mě začaly bavit ty dialogy mezi hlavníma hrdinama.avšak po pár desítkách stránek mě to omrzelo, přijde mi že to je pořád stejné (skoro to připomíná harlequin). každopádně nový díl si také alespoň kus přečtu, neboť recenze ze států, kde už vyšla, tvrdí, že má být lepší. jinak tedy průměr.
docela dobrá detektivka, dobře se čte, líbí se mi, že hrdinka (na rozdíl od většiny ostatních) se taky něčeho jako normální člověk bojí a všechno se jí nepovede zrovna na 100%...a ty návštěvy pohřebních ústavů s babičkou, opravdu dokonalé. opravdu se při tom i zasmějete :-)
parádní povídky, plné humoru, velmi dobře čtivé, akorát tak na cesty MHD :)
Zajímavý příběh, postupem času drsnější a drsnější, až jsem si někdy říkala, proč je ta žena tak naivní...
parádní odreagování od veškerého stresu, napětí, bolestí hlavy.
velmi dobře napsaný příběh ... klasika od deavera, dá se říci průměr (horší než sběratel, lepší než hmyzoun)
napínavé od záčátku až dokonce, nevíc miluji deaverovy zvraty v ději :)