Meri47 komentáře u knih
Opět skvělé. Ken Follett je pro mě jeden z nejlepších spisovatelů. Už se těším na vydání jeho nejnovější knihy NIKDY.
Knihy od Joy mám moc ráda, jen u této jsem si neustále říkal sakra tohle už jsem přece někde četla nebo viděla. Tento námět byl už tolikrát zpracován a napsán, že mi děj byl neustále povědomý. Ovšem to neznamená, že jsem knihu nepřečetla jedním dechem a musím uznat, že závěr byl opravdu velmi překvapivý.
Kdysi jsem četla, teď jsem poslouchala jako audioknihu. Fascinující příběh z Japonské historie. Mohu jedině doporučit obě varianty, jak knižní tak audio. Jedna z nejlepších knih.
Krásný historický román, kde si autorka opravdu dala práci s vyhledáváním historických faktů. Miluji romány s touto tématikou a tento je pro mne jeden z nejlepších. Mohu jen doporučit.
Kniha mne zklamala. Po přečtení úžasných recenzí jsem čekala napínavější příběh. Stále přemýšlím, jestli si mám přečíst i Hračkáře.
Vtipně popsaná léta za komunistického režimu. Kniha se mi četla celkem dobře i když tento pan spisovatel mi asi k srdci nepřiroste.
Knihu Metro2033 jsem dočetla minulý týden a dala mi pěkně zabrat. Mám ráda apokalyptické romány, ale do této knihy se ne a ne začíst. Musela jsem se hodně přemlouvat k dočtení. Po měsíci (ano tak dlouho jsem ji četla) uvažuji zda se vůbec někdy pustím do dalších dílů.
Trilogie Silo, Turnus a Prach je jedna z nejlepších sci-fi jaké jsem v poslední době četla.
Krásně napsané, nemohla jsem se od knihy odtrhnout. Doufám, že se mi povede přečíst celou ságu.
Tak to tedy bylo něco. Četla jsem a četla a najednou konec. Chce se mi křičet ne, to nemůže takhle končit. Ještě potřebuji vědět spoustu věcí které nebyly dovyprávěny. Doufám, že paní spisovatelka již pracuje na pokračování.
Kniha plná pravd. Jen se mi dost špatně četla. Musela jsem dělat hodně dlouhé pauzy, číst tuto knihu jako román prostě nelze.
Po knize jsem sáhla díky čtenářské výzvě a byla jsem mile překvapena. Čekala jsem, že to bude tak trochu červená knihovna kterou moc nemusím, ale příběh čtyř kamarádek je opravdu moc dobře napsaný a já si ráda od autorky přečtu i jiné knihy.
Sněhulák je první knihou kterou jsem od autora četla a rozhodně ne poslední. Místy jsem napětím ani nedýchala. Už dlouho se mi do ruky nedostal tak napínavý thriller.
Knihu jsem četla poprvé před 25 lety a díky čtenářské výzvě jsem si ji s chutí přečetla znova. Pokládám ji za velmi čtivou a dobře napsanou.
(SPOILER) Po přečtení některých komentářů jsem se celkem obávala, že tento díl nebude tak záživný. Naštěstí se mé obavy nepotvrdily. Příběhy jsou skvěle vymyšlené a mimo jiné jsem se dozvěděla co se vlastně stalo na Marsu. Jen mě mrzí, že jsem se nedozvěděla co se stalo s Rowanem a Citrou. Ovšem je možné, že se dočkáme dalšího pokračování.
Čtivé, napínavé a hlavně ten závěr byl naprosto nečekaný. Za mě doporučuji.