Merlin_CZ komentáře u knih
docela jsem se na knihu těšil, protože dělám v IT tak mě zajímalo pozadí z hlediska hlavního aktéra, v tom mě kniha nezklamala, jen se nečetla zrovna jednoduše, za prve slovenština a IT termíny mi uplně moc nesedly, nehledě na to, že příběh je psaný hodně rozvláčně začíná snad početím :D každopádně zajímavé čtení.
tohle téma mě docela zajímalo (holt i trošku pracovně) takže jsem si čtení užil. Sice je vidět, že je to trošku až moc beletrie, uvítal bych trochu víc technických detailů, ale zase chápu, že to nemůže být návod pro další zakladatele.
takže za mě určitě doporučuji :)
Třetí díl mě bavil stejně jako první a víc jak druhý, intriky, boje, nomádi a hlavně Pyrrané.
Klasika, kterou jsem četl kdysi v knihovně a po letech se k ní vrátil. určitě doporučuji.
Druhý díl mi přišel malinko slabší, protože základní cyklus se stále opakoval - přijedu, nekdo mě zrube, vyzbrojím se přijde někdo silnější, zase mě zrube, vyzbrojím se líp atd....
(místo zrube si dosaďte slovo unese).
Nicméně to čtu tak nějak z nostalgie, protože poprvé jsem to četl půjčené z knihovny snad ještě někdy na škole a tak mě to pořád baví :)
Fajn čtení, sice trošku zastaralé technologie, ale napínavý příběh a bavilo, takže doporučuji.
Po několika kingovkách jsem potřeboval trošku relax a něco jednoduchého co si člověk přečte a nemusí nad tím přemýšlet.
A to tahle kniha plní výborně. Sice je tam inspirace mistrem vidět úplně všude, nicméně je to zábavné, dobře se to čte a a bavil jsem se výborně.
Takže doporučuji všem co rádi čtou knihy kde je postapo svět, ufoni a hektolitry krve :)
hodně zajímavé. ze začátku chvíli trvalo, než se příběh rozjede, ale pak opravdu fajn.
je vidět, že se jedná o dřívější tvorbu, ale mě to bavilo :)
asi nejvíce reálně popsaná skutečná práce, jen ... malinko nenapínavé atd (ale to je normální u práce na rozdíl od detektivek :D)
jak tu zaznělo, hra o přežití byla o něco lepší, ale tohle taky nebylo špatné :)
hodně mě bavil první díl, druhý je snad ještě lepší. jen bych malinko ubral těch laciných vtipů .... občas je to trošku stereotypní :)
Předchozí kniha (pikový jack) mi přisla lepší, ale i tak docela fajn :)