mia.com

Co si budem, žádné literární veledílo to není. Je to ve své době něco nového, co tu ještě nebylo. Já jsem se začetla do prvního dílu, v půlce mě přestal bavit a vrátil jsem se k němu asi po roce, kdy jsem zhltla celou sérii. Jako je to čtivé, ale fakt blbina. Sexuální scény už jsou pak na jedno brdo a nezajímavé.

Urcite vam musi sednout tema a styl hovorove mluvy, coz za me je v pohode, diky bohu mame i klasickou primou rec, slava. Herecky jsou zde porad stejne tupe pipiny, nezlobte se na me. Ale zas je to takove ze zivota, hezky zamotane a zadna ihned predvidatelna pohadkova romantika a to se mi libi. Ale veledilo to neni, ackoliv dalsi dil bych si zase precetla. Beru to jako takove guilty pleasure.

Ja jsem naprosto spokojena. Presne neco takoveho jsem hledala. Pribeh me bavil, bylo to napinave, tak akorat syrove, tak akorat smutne, tak akorat mile. Takze za me super a tesim se na dalsi dily.

Ja myslim, ze je knizka povedena. Casto jsem se smala. Samozrejme je treba mit autorku v oblibe jako herecku,jinak vas to tezko bude bavit. Tatovy povidky byly nejvic zajimave, kdyz vzpominal na detstvi, rodice a prarodice. To se clovek dovi stripky,jak se tenkrat zilo.

Jako joo, na prvotinu dobre. Jelikoz me prostredi ze zivota hercu celkem zajima, tak me pribeh bavil a uz se vubec nedivim, proc jsou herecky tak strelene. Takovy zivot bych faaakt nechtela. Nicmene knizka je ctiva, ale ta absence uvozovek u prime reci mi teda hodne moc moc vadila. To bylo vazne protivne a matouci. Nechapu, koho to napadlo.

Moc hezky pribeh. Hezky se to cte, je to takova pohadka ala odlehcena Jane Austen pro dospele holky s erotickymi detailiky. Urcite se vrhnu do dalsiho dilu.

Do knihy se mi teda moc nechtelo, ale nemohla jsem do ctenarske vyzvy proste nic vybrat k cene FK, tohle mi prislo pro me jako nejmensi zlo. Nicmene dystopicka vize je docela mraziva, úchylná a hodne smutna. Zajimavy napad tedy. Ale styl vypraveni mi moc nesedl, bylo to takove o nicem a celkem nuda. Ale jestli je serial udelany lepe, jak se pise,urcite ho zkouknu, protoze tema je to zajimave.

Moc hezka a mila oddechovka, hodne mi to pripomina Zverolekare od Jamese Herriota, akorat misto zviratek se leci lidi. Obcas jsem se ztracela v mnozstvi postav, ale jinak je to bezva knizka a urcite se pustim do dalsich dilu.

Od autorky jsem jeste nic necetla a ke knize jsem se odhodlala diky ctenarske vyzve. Kdysi davno jsem videla film, ze ktereho si pamatuju jen kdo hral dve hlavni postavy a jak to dopadlo :D. Tak jsem se pustila i do knihy, kdyz jsem zjistila, ze ma tri dily. Pribeh je ctivy, postavy dobre vykreslene a vice k tomu asi nemam co dodat. Jen, ze si musim ten film pustit zas.

Tato kniha je ma prvni od autorky a ze serie romantickych uteku a urcite se pustim i do tech dalsich. Je to mila oddechovka ozvlastnena cestovanim. Autorka koncept hygge a Kodan popsala tak famozne, ze mam chut se sbalit a jet tam na dovolenou. Ruzne pamatky jsem si hned googlila a tim vetsi jsem mela pocit, ze tam jsem. P.S. taky si nekdo predstavoval Bena jako Sama Heughana? Dle popisu mi tam padl hned jak ulity :D

Dalsi kniha s mym oblibenym detektivnim hrdinou. Ac je starsiho vydani, styl psani mi vubec nevadil. Jelikoz to jsou kratsi pribehy, dej vzdy rychle ubihal a byla jsem pokazde napjata, jak to dopadne.

Další super cestování s princem Ládíkem. Kdo má taky rád jeho styl a humor, určitě se pobaví.

Zase dalsi fajny dil s mou milovanou Josefinkou. Tentokrat jsem si aj vraha tipla spravne :D Proste tento svet miluju. Vsechny postavy, prostredi...jako bych je znala osobne. :)

Na tuhle knihu jsem se těšila, jelikož do Fitzyho jsem se hned zamilovala už během Off-campus série a určitě bychom se k sobě výborně hodili, kéž by byl skutečný :D. Co se týče knížky, je to prostě klasika, i když po Off-campusu tam bylo dost málo sexu. Stejně by se takové knížky ani nemusely psát,ale měly by se zrovna natáčet filmy :D P.S. Absolutně nejlepší scéna byla, když je přistihl Dean, to jsem se smála nahlas :D

Bezvadný příběh Zeměplochy, tentokrát s nádechem napínavé detektivky a k tomu mé oblíbené čarodějky. Příběh mě hodně bavil :)

No teda, to byl mazec. Já mám odjakživa celkem negativní postoj k islámu a klidně nahlas řeknu, že jsou podle mě ti lidi zaostalí magoři. Tahle knížka mi to jen potvrdila a asi nikdy nebudu schopná ty ženy pochopit, jak mohly být až takhle hloupé. Každý děláme chyby a pak se za nimi ohlížíme a nechápeme, ale tohle je na mě moc. Doufám, že knížka aspoň někoho vyléčila před osudovou chybou.

Povídky, které neurazí ani nenadchnou.