Michaela01 Michaela01 komentáře u knih

Volavka Volavka Sharon J. Bolton

Velice napínavý a dobře promyšlený příběh. Je vidět, že autorka dokáže nastavit laťku hodně vysoko. Nebyl čas se u knihy nudit, pořád se něco dělo. Psychologie hlavních hrdinů byla vykreslena perfektně, spousta zvratů také nechybí. Jen konec mi přišel poněkud uspěchaný.
Určitě si přečtu i další knihy od autorky.

25.04.2016 5 z 5

Čas odejít Čas odejít Jodi Picoult

Skvělá kniha! Přečetla jsem ji jedním dechem a konec mě ohromě překvapil. Určitě si přečtu i další knihy od autorky. Tato byla mojí první a musím říci, že to byla super volba. Nemohla jsem se odtrhnout a na konci ukáplo i pár slz. Knihu můžu určitě s klidným svědomím doporučit. Určitě nad ní budu ještě dlouho přemýšlet. Napínavě napsaný příběh s koncem, který myslím nikdo nečekal :-)

17.04.2016 5 z 5

Vteřinu poté Vteřinu poté William R. Forstchen

Dobrá kniha. Námět je téměř neuvěřitelný, ale po jejím přečtení už o tom ani trochu nepochybuji. Kniha nám dává důvod,abychom byli rádi za to co máme. Nemohla jsem se odtrhnout od čtení. Rozhodně doporučuji! :-)

12.04.2016 5 z 5

Skleněná těla Skleněná těla Erik Axl Sund

Dobrá kniha. Přečetla jsem ji rychle, i když kvůli množství postav jsem měla trochu problém se začíst. Přesto to byl velmi napínavý příběh,doporučuji.

04.04.2016 4 z 5

Zlodějka knih Zlodějka knih Markus Zusak

Naprosto úchvatná kniha! Příběh je napínavý, plný zvratů a já se nemohla odtrhnout. Konec byl smutný a krásný zároveň, doporučuji! :-)

03.04.2016 5 z 5

Obuvníkova žena Obuvníkova žena Adriana Trigiani

Nádherný a dojemný příběh.Je vidět,že si autorka vše opravdu prostudovala a kniha je velmi propracovaná.Vše je dobře popsané a já se hned začetla.Vřele doporučuji! :-)

28.03.2016 5 z 5

Kamarádky z mokré čtvrti Kamarádky z mokré čtvrti Ann Leary

Kniha mne opravdu zaujala.Problémy s alkoholem jsou popsané opravdu dobře a samotný děj je velmi zajímavý.Kniha má jedinečnou vlastnost přesvědčit člověka o tom,jak špatné a na nic je pít alkohol až příliš.Rozhodně doporučuji!

24.03.2016 5 z 5

Pravda o tobě Pravda o tobě Susan Lewis

Velmi čtivá a napínavá kniha.Příběh Lainey mne opravdu zaujal,doporučuji! :-)

19.03.2016 5 z 5

Bez šance Bez šance Neal Shusterman

Perfektní kniha!Děj je opravdu promyšlený a velice napínavý.U četby jsem se vůbec nenudila.Dávám plný počet hvězd,tato kniha si je podle mě jednoznačně zaslouží.Rozhodně doporučuji! :-)

13.03.2016 5 z 5

Temné šílenství Temné šílenství Wulf Dorn

Úžasná kniha!Byla neskutečně napínavá a jak už to tak u Dorna bývá,konec mě ohromě překvapil.
Dávám 5 hvězdiček,protože si je tahle kniha opravdu zaslouží.Nemohla jsem se od čtení odtrhnout a doslova mi přejížděl mráz po zádech.Rozhodně doporučuji :-)

12.03.2016 5 z 5

Mrazivé ticho Mrazivé ticho Wulf Dorn

Naprosto úžasná a promyšlená kniha.Konec je opět ohromě překvapivý a já se rozhodně nenudila.U Wulfa Dorna snad nuda ani nikdy nehrozí.Tohle je jedna z mála knih,při jejímž čtení opravdu mrazí v zádech.Doporučuji! :-)

06.03.2016 5 z 5

Nízký tlak Nízký tlak Sandra Brown

Dobrá kniha.Sice jsem čekala že to bude trochu napínavější,ale stejně nezklamala.Kdyby tam ale bylo méně romantiky a více napětí,knize by to podle mě vůbec neuškodilo.Dávám čtyři hvězdičky,protože jsem si opravdu hezky početla,i když to mohlo být lepší. :)

04.03.2016 4 z 5

Dřív než půjdu spát Dřív než půjdu spát S. J. Watson

Skvěle napsaná a velmi napínavá kniha.Přečetla jsem ji jedním dechem,rozhodně doporučuji.
:-)

02.03.2016 5 z 5

Harry Potter 1–7 (box) – Sedm let v Bradavicích Harry Potter 1–7 (box) – Sedm let v Bradavicích J. K. Rowling (p)

Všechny díly mě opravdu bavily.Moje velká srdcovka,prostě nádhera :-))

Hledání Aljašky Hledání Aljašky John Green

Kniha je nádherná.Nemohla jsem se od ní odtrhnout a místy jsem dokonce měla slzy v očích.Opravdu dojemné a napínavé čtení :-)

Pokud zůstaneš Pokud zůstaneš Courtney Cole

Kniha se mi líbila,i když místy na mě byla až moc sladká.Rozhodně je ale velice čtivá a napínavá :)

Kritický stav Kritický stav David Shobin

Tahle kniha byla opravdu super!Nejdříve jsem měla trochu pochybnosti,zda mě vůbec bude bavit,ale byla jsem velmi překvapena.Je to velmi napínavé a já se nemohla odtrhnout.
Rozhodně doporučuji :-))

Železná dcera Železná dcera Julie Kagawa

První ani druhý díl mě nebavily tak,jak jsem si představovala.Jediné,co se mi na tomhle díle opravdu líbilo,byl konec.Hlavní hrdinka mi nebyla vůbec sympatická.Do dalších dílů bych nešla.

02.03.2016 2 z 5

Dívka z nočních můr Dívka z nočních můr Kendare Blake

Knihu jsem přečetla rychle.Bylo to napínavé,ale ne tak dobré jako první díl.SPOILER!
To s tím peklem mi taky přišlo až trochu moc fantasy a já zrovna tohle moc nevyhledávám.Ten konec byl pro mě celkem smutný,i když to tak asi muselo dopadnout :-)

Svůdné zúčtování Svůdné zúčtování Wendy Higgins

Tahle série se mi opravdu líbila,jen ten konec mohl být trochu více akční.Občas mi to přišlo i takové hodně náboženské,ale jinak super :D