michaela0810

No to bylo něco... pro mě ztracený čas. Pro korejskou literaturu nemám pochopení a asi ani nechci mít. Ale protože přečteno v rámci "výzvy", tak své to splnilo - normálně bych si tuto knihu nevybrala.

Krásné čtení, hlavně pro ty, kteří o tohle téma zajímají. Knížka se dobře čte, i když jsem občas musela zalistovat zpět, abych se ujistila ve jméně postavy ????

Když čtu hodnocení, tak zase taková hrůza to nebyla. Bylo to fajn čtení na víkend. Některé pasáže naivní, ale jiné dojemné. Líbilo se mi to.

Smutný příběh čtený jedním dechem. Někdy je opravdu lepší zapomenout nebo vytěsnit minulost, aby život nebyl ...jak píše dcera Gerty..."úplně nenaplněný a zbytečný."

Slečna Marplová je prostě jednička. Kniha se velmi dobře čte, snadno se člověk orientuje v postavách. Dobré čtení.

Dost dobré. Z počátku běžné čtení, ale pak to nabralo obrátky. Drsné prostředí, doba, počátek drog... určitě stojí za přečtení.

Přečteno v rámci "výzvy" Pro mě nic neříkající, bohužel fantasy a sci-fi není nic pro mě :-(

Smutný příběh z období první světové války, kdysi povinná četba, nyní přečteno v rámci "výzvy". Dojemný příběh dvou mladých zamilovaných lidí.

Kniha mne nebavila, nějak se nedokážu naladit na tento styl humoru.

No, nebylo to jednoduché čtení a po přečtení této publikace mi nebylo příliš veselo. V této publikaci autor popisuje hrůzy, kterými prošli političtí vězni komunistického režimu umístěni v pracovních (koncentračních nebo také vězeňských) táborech v padesátých letech v oblastech Jáchymovska, Příbramska a Slavkovska.

Zajímavý pohled na období okupace - z pohledu v té době mladých lidí - dnes známých osobností.

Pěkný příběh o lásce dvou lidí, kteří mají své problémy, a čas pro ně není rozhodující.

Zajímavý pohled v podobě krátkých povídek na vánoční období :-)

První setkání v rámci "výzvy 2017". Kniha z počátku nic moc, ale pak se příběh rozjede. Nakonec jsem to přečetla za dva dny :-)

Dobře se čte, poučné, pěkné...

Přečtené během dvou dní - film jsem zatím neviděla, ale knížka je fajn. Veselé a zábavné, tak jako předchozí díly.