Michaela91 komentáře u knih
Vtipné, jednoduché a pohodové čtení. Líbilo se mi, že do děje zasahovali postavy z předešlých dílů.
Pod názvem jsem si představila jen sex a tak se mi číst nechtělo protože knih s touto tematikou je teď víc než dost... Kniha mě ale mile překvapila, byla vtipná a zábavná a já se u ní nasmála a odpočinula si. Uvolněné a takové moc příjemn čtení.
Nádherná kniha, plná bolesti a naděje. Plno pěkných řádků. Určitě lepší než film. Konec mě překvapil, nebyl takový jako ve filmu ale moc smutný.
Napínavé a velice čtivé. Hned se vzhnu na další díl ať vím jak vše dopadne. Nejlepší autorka...
Kniha byla napsaná vtipně a já jsem se u ní pobavila a občas jsem nechápala proč toho chlapa nechytne a nevyhodí na mráz, láska je vážně slepá.Ale kniha patří k těm lepším co autorka napsala.
Příběh nebyl špatný ale nějak moc mě nezaujal.
Zajímavý příběh, četlo se to díky písmu velice dobře a rychle. Mile mě překvapila, jelikož jsem jí číst musela a už z toho důvodu jsem si myslela že se mi ebude líbit. Nicméně překvapila, moc pěkná.
Povinná četba k maturitě, nicméně děj mě zaujal a kniha se četla velice dobře. Nicméně konec mě překvapil.
Bohužel mě se nepovedlo do této knihy začíst. Něco mi tam nesedělo, občas byly některé části nudné. Sem tam se vynořila jiskřička naděje, ale konec mě zklamal. Pan Čapek byl určitě skvělý spisovatel, ale pro jiné čtenáře než jsem já.
Četba k maturitě, nemám ráda když mě někdo nutí do čtení knih, které si sama nevyberu, ale tuhla kniha se mi moc líbila. Láska vs. válka. Bohužel vyhrála ta druhá. Konec byl velmi smutný ale jinak byla kniha napsaná moc dobře a dobře se i četla.
Povinná četba. Ale takový čtivý příběh, mě se to líbilo. A divadelní hra byla také velice dobrá.
Na začátku čtení jsem si myslela, že to bude nudné a že ani knihu nedočtu, ale pak se děj začal vyvíjet a mě zajímalo jak to vše dopadne. Začalo to být napínané a dobrodružné takže jsem změnila názor. Kniha je rozhodně moc dobrá.
Bylo to povinná četba, už podle názvu jsem knihu odsoudila, ale během čtení jsem musela změnit názor. Dobrá kniha.
Ve škole pořádně rozpitváno, ale mě osobně se kniha líbila. Film stál za nic.
Úplně to za mě nebyla detektivka, která udrží mou pozornost celou dobu a budu chtít číst od rána do večera. Detektivka byla trošku utahanější mám radši rychlejší spád. Ještě nevím jestli si přečtu další díl.
Mě se kniha líbila a nemohla jsem přestat číst. Strašně mě zajímalo jak to vše skončí. Přeházené kapitoly mi vůbec nevadilo, přišlo mi to jako skvělý nápad.
Velice milé a krásné čtení. Moc se mi líbilo vyprávění.
Viděla jsem první film, takže mě kniha už tak nebavila. Musela jsem se do čtení honě nutit a vše se táhlo. Byla jsem ráda, když jsem dokázala knihu dočíst.