michal2601

Velmi inspirující kniha, vypsal jsem si několik myšlenek, které mě nejvíc oslovily. Určitě stojí za přečtení.

Velmi inspirativní kniha pro všechny duchovní hledače.

Velmi inspirující kniha pro všechny, kteří chtějí poznat Skutečnost :-)

Zajímavý pohled do zákulisí módy a filmu. Řemeslně velmi dobře napsaný příběh, po jehož dočtení se mě dlouho držel nepříjemný pocit...

Úsměvnou formou podané životní příběhy svobodné matky. Kniha pobaví, slabší povahy, ale může i hodně vyděsit :-)

Skvělá kniha plná inspirativních informací podaných jednoduchým srozumitelným způsobem. Vhodná nejen pro rodiče, ale pro všechny, kdo chtějí vyladit svoji komunikaci a mít pohodové vztahy :-) Doporučuji! :-)

Nesmírně inspirující kniha plná jednoduchých, podnětných rad, jak zásadním způsobem obohatit svůj život, vylepšit si zdraví a posunout hranice svých možností.

Nádherná kniha plná inspirace, doporučuji všem dospělým na připomenutí živelného světa dětství.

Inspirativní kniha plná moudrých myšlenek a praktických rad, jak zlepšit svůj život.

Velmi inspirující čtení, které pomáhá více porozumět osobnostním typům.

Velmi inspirující příběh plný moudrých myšlenek.

Úžasné, optimistické čtení, vřele doporučuji. :-)

Poutavý příběh o tom, že změnit se může skutečně každý, největšího pitomce na světě nevyjímaje. :-) Silný příběh dokresluje množství inspirujících myšlenek a krásných ilustrací.

Moje srdcovka. Kniha, která se dá číst stále dokola, nebo kdekoliv namátkou otevřít a potkat se s právě aktuální myšlenkou pro danou chvíli...