michal2601 michal2601 komentáře u knih

Indiánský erotikon: Zaručený recept na chutné manželství Indiánský erotikon: Zaručený recept na chutné manželství Danka Štoflová

Kniha určitě zajímavá, čtivá, jen podle názvu jsem očekával něco dost jiného...

04.01.2025 3 z 5

Nevím Nevím Josef Formánek

Příjemná malá kniha, potěšila svojí poetikou.

Velké kouzlo Velké kouzlo Elizabeth Gilbert

Kniha plná inspirace nejen pro umělce, ale všechny lidi, kteří se rádi vyjadřují tvořivým způsobem.

Jíst, meditovat, milovat Jíst, meditovat, milovat Elizabeth Gilbert

Velmi inspirující kniha plná inspirujících myšlenek a zajímavých informací o několika zemích světa.

Šťastný jako Dán Šťastný jako Dán Malene Rydahl

Velmi inspirující kniha o principech, které napomáhají štěstí v našich životech.

Káťa Culínek Káťa Culínek Helmut Sakowski

Krásná kniha pro malé i velké čtenáře, psaná skutečně ze života. Četli jsme si ji společně s dcerkou a moc jsme si to oba užili, doporučuji.

27.09.2024 5 z 5

Léčba neklidem Léčba neklidem Saki (p)

Svěží čtení plné humoru a her se slovy. Moc jsem si knihu užil.

27.09.2024 5 z 5

Aramejský Otčenáš. Meditace na Ježíšova slova Aramejský Otčenáš. Meditace na Ježíšova slova Neil Douglas-Klotz

Velmi inspirující kniha vnášející světlo na myšlenky jednoho z největších Avatarů všech dob.

27.09.2024 5 z 5

Buď užitečný: 7 zásad pro život Buď užitečný: 7 zásad pro život Arnold Schwarzenegger

Pro mě velmi inspirující podnětné čtení. Vůbec jsem netušil Arnoldův rozsah aktivit a zapojení do zlepšování tohoto světa. Kniha byla pro mě občerstvením a současně velkou motivací a inspirací.

Životem na zelenou Životem na zelenou Matthew McConaughey

Velmi inspirující kniha, vypsal jsem si několik myšlenek, které mě nejvíc oslovily. Určitě stojí za přečtení.

Všechny cesty vedou do Santiaga Všechny cesty vedou do Santiaga Ladislav Zibura

Super kniha. Čtivá, lidská, krásně napsaná, plná zajímavých informací. Doporučuji.

28.01.2024 5 z 5

Jak jsem rodila indiánského syna z kmene Čerokí Jak jsem rodila indiánského syna z kmene Čerokí Danka Štoflová

Naprosto skvělá kniha, vřele doporučuji :-)

19.09.2023 5 z 5

Už zase skáču přes kaluže Už zase skáču přes kaluže Alan Marshall

Půvabná kniha o časech dětství na australském venkově.

04.08.2023 5 z 5

Já: Realita a subjektivita Já: Realita a subjektivita David R. Hawkins

Velmi inspirativní kniha pro všechny duchovní hledače.

14.07.2023 5 z 5

Aspoň jsem to zkusil Aspoň jsem to zkusil Michael Třeštík

Velmi příjemné čtení :-)

14.07.2023

Vševidoucí já Vševidoucí já David R. Hawkins

Velmi inspirující kniha pro všechny, kteří chtějí poznat Skutečnost :-)

27.03.2023 5 z 5

Vzestup po úrovních vědomí Vzestup po úrovních vědomí David R. Hawkins

Velmi inspirativní kniha.

16.02.2023 5 z 5

Kde zpívají raci Kde zpívají raci Delia Owens

Fantastická kniha, co se příběhu i literárního stylu týká.

01.02.2023 5 z 5

Plachetnicí kolem světa pro pírko tučňáka Plachetnicí kolem světa pro pírko tučňáka Rudolf Krautschneider

Naprosto skvělá kniha plná zajímavých informací o lidech a místech celého světa.

12.11.2022 5 z 5

Jedenáct minut Jedenáct minut Paulo Coelho

Velmi inspirující čtení, doporučuji.

07.07.2022 5 z 5