Michelleee komentáře u knih
První kniha od autorky a jsem spokojená. Výstižný název, tady opravdu bylo spoustu situací bez rozloučení. Příběh se četl hezky. Dobročinná práce v nemocnici byla fajn.
Krásně zakončená série. Přečetla jsem prakticky hned, mnohem rychleji než první díl. Moc se mi to líbilo a jsem ráda, jak vše dopadlo.
Musela jsem se překonat, abych knihu doposlechla. Nejslabší kniha od autorky. Nebavilo mě to.
Super knížka. Puštěno jako audiokniha a bylo to hezké poslouchat. Vtipné a myšlenka nebe a pekla byla zajímavá.
Nedokážu říct, který díl se mi líbil nejvíce. Daniela a Marii jsem si oblíbila. Střídání minulosti s přítomností bylo super!
Kniha byla určitě zajímavá a krásná, ale některé kapitoly mi přišly zbytečně dlouhé a jiné tam nemusely být vůbec. Kniha o těžkém životě, snech a cestou za jejich splnění.
Čekala jsem od druhého dílu trochu víc. Musela jsem občas vynechávat některé věty, aby mi ten začátek víc utíkal. Knížka je hlavně o sexu, ale i ten sex se dá popsat mnohem lépe než je popsán tady. Massimo zařídil krásné Vánoce, ale s těmi drogami mě zklamal. Každý se tu zamiluje prakticky hned a okamžitě se berou.. Nacho byl skvělý, zajímavý a já jsem si ho oblíbila. Laury myšlení je občas zvláštní no, ale i třetí díl si ráda přečtu.
U této knihy si nejsem jistá počtem hvězd. Není to zrovna knížka ze které si sednete na zadek, jak řekla moje kamarádka. Chybělo mi tu vyjádření emocí nad důležitými věcmi. Autorka popisovala běžné věci stejným způsobem jako narození dětí a jejich vztah. Co její rodina v Česku ? Docela by mě zajímalo co na to říkali. Veroniku určitě obdivuji, jak to všechno zvládla sama a vše se naučila. Hrozně se mi líbilo poznat různé tradice Japonska. Spoustu věcí jsem určitě nečekala a bylo to pro mě hodně zajímavé čtení.
Moje první kniha od autorky a určitě se mi líbila. Seriál byl taky fajn.
Kniha se moc hezky četla a příběh u obou hlavních hrdinů byl velmi zajímavý. Takže pro začátek série je Kladen a Allie vhodná dvojice. Odpočinkové čtení.
Další příjemné pokračování této série, tentokrát o Joshovi a Jules. Ona je nejlepší kamarádka jeho sestry a navzájem se nesnášejí. Těším se na čtvrtý díl, bylo mi v průběhu čtení jasné o kom to bude.
Příběh byl dobrý, nicméně si nechávám víc hvězd pro ostatní díly této série. Hlavní hrdinové Ava a Alex. Spoustu tajemství a lží a některé dosti erotické části. Líbí se mi varování na začátku knihy a věnování mámě, která to nemá číst.
Velmi krátká, čtivá kniha o vílí romanci. Moje první taková fantasy kniha a ještě k tomu i s reality show. No bylo to rozhodně zajímavé a jsem zvědavá na pokračování.