Michnicka Michnicka komentáře u knih

Zabij mě znovu Zabij mě znovu Rachel Abbott

Kniha se mi líbila, přesto že jsem vůbec nenašla sympatie k hlavní hrdince, která hned policii nevolala a její celkový postoj k dětem. Konec ale byl teda moc dobře promyšlený a byla jsem za něj ráda.

06.06.2017 3 z 5

Manželé odvedle Manželé odvedle Shari Lapena

Kniha se četla docela pěkně, i když jsem nedokázala fandit ani jedné postavě. Nikdo mi nebyl sympatický. Kniha má i přesto napínavý děj a celkový příběh jak dopadne a kdo to je neuhodne snad nikdo.

11.05.2017 4 z 5

Zmizení Samanthy Shipleyové Zmizení Samanthy Shipleyové Joy Fielding

Četla se sama, jen mě mrzí ten urychlený konec.

29.03.2017 4 z 5

Zamilovaná hypnotizérka Zamilovaná hypnotizérka Liane Moriarty

Tolik jsem se těšila na další knihu od této spisovatelky, ale jsem bohudík, nebo i bohužel nabažená předchozíma knížkama, které byly o hodně lepší. Četlo se to ale hezky, jen moc natažené a ve finále o ničem.

23.06.2016 3 z 5

Manželovo tajemství Manželovo tajemství Liane Moriarty

Moc příjemná oddychovka, která neurazí a pěkně se čte. Krásné a promyšlené propojení příběhů tří různých žen. Ale pokud máte depku, tak si jí nechte na jindy. Nutí Vás přemýšlet, že ten OSUD je opravdu někdy velmi zákeřný a nikdy nevíme co nás může čekat a jak je na konci v knize napsáno - Co kdyby bylo to a to jinak....

18.12.2015 4 z 5

Složka 64 Složka 64 Jussi Adler-Olsen

Tak opět kniha nezklamala, jen mě mrzí ten konec, bohužel se o něm nemohu více rozepsat, protože nechci budoucím čtenářům nic prozradit. Nete mi bylo líto, i přesto že její pomsta byla krutá, ale v její smyšlené situaci i pochopitelná. KOnec byl velmi překvapivý. Carl a Asad byli úžasní! Carlovo popisování situací jeho vtipem nemá u nikoho konkurenci. Smála jsem se i nahlas, těším se na další!!

23.07.2015 4 z 5

Zabijáci Zabijáci Jussi Adler-Olsen

Skvělé a napínavé počteníčko. Jdu na další, už dorazily.

20.10.2014 5 z 5

Zrychlený tep Zrychlený tep Mary Higgins Clark

Od této autorky znám o dost lepší knihy. Četla jsem jí snad deset dní, nedokázala jsem se chytit.

18.08.2014 3 z 5

Nabíječ Nabíječ Alice Clayton

Ani to nedočtu a mrzet mě to určitě nebude. Je vidět, že puberta mě už opustila. :-D Vůbec mě to nebaví.

11.05.2014 1 z 5

Zachráníš mě ráno Zachráníš mě ráno Joy Fielding

Ten konec mě úplně překvapil. Moc dobrý!

24.08.2013

Hanebná kráska Hanebná kráska Martina Cole

Začátek knihy je velmi perverzní, ale pokud se to vydrží tak se rozhýbe v super příběh, který mě i ve finále dojal. Na tuto knihu nikdy nezapomenu.

24.08.2013

Paní Láryfáry Paní Láryfáry Betty MacDonald

Zrovna čtu večer dětem a jsme všichni nadšení... Krásné

10.02.2021 5 z 5

Dům na útesu Dům na útesu Rachel Abbott

Kniha mě bavila i přesto, že jsem tam nikomu nedokázala fandit a čajíček ohledně vyšetřovatelů knize zbytečně přidal stránky.

22.07.2020 4 z 5

Nejlepší víkend Nejlepší víkend Patrik Hartl

Moc mě to nebavilo a nutila jsem se do čtení, abych už mohla číst něco jiného. Na pana Hartla ale určitě nezanevírám a ráda si od něj přečtu další knihu. Líbí se mi jeho styl psaní. Snad příště bude něco více zábavné, nebo napínavé jako prvok, šampón, tečka a Karel.

05.12.2018 3 z 5

Kmotr Kmotr Mario Puzo

Miluji knihy o mafiánech. Tady se ale budu rozcházet s většinou. Prostě mě to nebavilo a musela jsem se do čtení nutit.

04.07.2017 3 z 5

Čtyři dohody Čtyři dohody Don Miguel Ruiz (p)

Některými radami se budu řídit. Není to ale šálek mé kávy i přesto, že je to k zamyšlení. Moc se tam toho opakuje.

06.06.2017 4 z 5

Nezvěstná Nezvěstná Rachel Abbott

Bála jsem, se na začátku o miminko a na konci o tu holčičku. Kniha je moc hezky promyšlená, líbí se mi jak autorka píše. Víte co se ostatním postavám honí hlavou. TO s Tomovo bratrem jsem tušila po chvilce čtení knihy, bylo to dost předvídavé, ale nic nemění na tom, že se mi kniha moc líbila.

29.03.2017 5 z 5

Prvok, Šampón, Tečka a Karel Prvok, Šampón, Tečka a Karel Patrik Hartl

Četla se mi moc dobře a několikrát jsem se u ní zasmála i nahlas.

04.02.2017 4 z 5

Krev není voda Krev není voda Jackie Collins

Škoda že poslední, miluji tuto sérii o Santagelových.

10.01.2017 5 z 5

Pět Pět Ursula Poznanski

Dost dobrý! Ani v nejmenším mě nenapadlo kdo a proč to dělá!

10.08.2016 5 z 5