Michnicka komentáře u knih
Kniha se mi líbila, přesto že jsem vůbec nenašla sympatie k hlavní hrdince, která hned policii nevolala a její celkový postoj k dětem. Konec ale byl teda moc dobře promyšlený a byla jsem za něj ráda.
Kniha se četla docela pěkně, i když jsem nedokázala fandit ani jedné postavě. Nikdo mi nebyl sympatický. Kniha má i přesto napínavý děj a celkový příběh jak dopadne a kdo to je neuhodne snad nikdo.
Četla se sama, jen mě mrzí ten urychlený konec.
Tolik jsem se těšila na další knihu od této spisovatelky, ale jsem bohudík, nebo i bohužel nabažená předchozíma knížkama, které byly o hodně lepší. Četlo se to ale hezky, jen moc natažené a ve finále o ničem.
Moc příjemná oddychovka, která neurazí a pěkně se čte. Krásné a promyšlené propojení příběhů tří různých žen. Ale pokud máte depku, tak si jí nechte na jindy. Nutí Vás přemýšlet, že ten OSUD je opravdu někdy velmi zákeřný a nikdy nevíme co nás může čekat a jak je na konci v knize napsáno - Co kdyby bylo to a to jinak....
Tak opět kniha nezklamala, jen mě mrzí ten konec, bohužel se o něm nemohu více rozepsat, protože nechci budoucím čtenářům nic prozradit. Nete mi bylo líto, i přesto že její pomsta byla krutá, ale v její smyšlené situaci i pochopitelná. KOnec byl velmi překvapivý. Carl a Asad byli úžasní! Carlovo popisování situací jeho vtipem nemá u nikoho konkurenci. Smála jsem se i nahlas, těším se na další!!
Od této autorky znám o dost lepší knihy. Četla jsem jí snad deset dní, nedokázala jsem se chytit.
Ani to nedočtu a mrzet mě to určitě nebude. Je vidět, že puberta mě už opustila. :-D Vůbec mě to nebaví.
Začátek knihy je velmi perverzní, ale pokud se to vydrží tak se rozhýbe v super příběh, který mě i ve finále dojal. Na tuto knihu nikdy nezapomenu.
Kniha mě bavila i přesto, že jsem tam nikomu nedokázala fandit a čajíček ohledně vyšetřovatelů knize zbytečně přidal stránky.
Moc mě to nebavilo a nutila jsem se do čtení, abych už mohla číst něco jiného. Na pana Hartla ale určitě nezanevírám a ráda si od něj přečtu další knihu. Líbí se mi jeho styl psaní. Snad příště bude něco více zábavné, nebo napínavé jako prvok, šampón, tečka a Karel.
Miluji knihy o mafiánech. Tady se ale budu rozcházet s většinou. Prostě mě to nebavilo a musela jsem se do čtení nutit.
Některými radami se budu řídit. Není to ale šálek mé kávy i přesto, že je to k zamyšlení. Moc se tam toho opakuje.
Bála jsem, se na začátku o miminko a na konci o tu holčičku. Kniha je moc hezky promyšlená, líbí se mi jak autorka píše. Víte co se ostatním postavám honí hlavou. TO s Tomovo bratrem jsem tušila po chvilce čtení knihy, bylo to dost předvídavé, ale nic nemění na tom, že se mi kniha moc líbila.
Četla se mi moc dobře a několikrát jsem se u ní zasmála i nahlas.