milan.krimsky komentáře u knih
Kniha pro nejmenší čtenáře a jejich rodiče k zodpovězení otázky "smrti blízké osoby."
Kniha je plná cvičení pro předškolní a školní děti pomocí speciálních červeno-modrých brýlí
Docela pěkná milostná poezie, trochu hůře četlo, musel jsem u toho dost přemýšlet co autor chce říci,,,
O tom jak se zbavit manžela nebo jiných chlapů nárokujíc si bohatství hlavní hrdinky pomocí pokrmů,...
Kniha by se dala snadno číst rychle, ale ty komentáře slovensko-česky té babičky se mi nelíbily, takový výplod autorky
Kniha pojednávající kdesi na hranicích Paraguaye na rodinné farmě pěstováním bavlníků a sadomasochistických hrátek; podobně smýšlející kniha, kterou napsal předtím osobně autor je Playgirls
Kdesi v parné srpnové neděli u rybníka nedaleko jedné jihočeské vesničce, kde se odehrává několik před i po milostných intrik
Putování a vzpomínky na básně Viléma Závady samotným autorem, který se pokusil vyjádřit vše s pomocí vlastní tvorby
dobré rady jak si zpestřit dobrou náladu a cítit se vyrovnaně sám se s sebou
Chvílemi jsem se i zasmál, konče povídky jsem jen nevěřícně smutně koukal
Když jsem si půjčil tuto knihu a nad ní se zamyslel, tak zhruba vím o čem auror pssal a co tím chtěl říct; prostě žijme si život podle sebe
Krátký příběh o chlapci, který po prozrazení třídním učitelem, nechce být nemocný a ukřivděný, kniha končí tzv. happy-endem
Průvodce pro každého, koho zajímá historie hornictví a technické památky i muzea
Přehled dnes už nostalgických filmů na videokazetách. Pamatuji si, že podle této knihy jsem si vybíral VHS v půjčovně.
Jak poznat nemocné zvíře a jak mu pomoci?, o tom je tato kniha