milan.krimsky komentáře u knih
V době, kdy jí autor psal a prvně knižně vydal, musela značit obrovský úspěch u obyvatelstva v době občanské a Velké vlastenecké války. Popsán znatelně průběh některých bojišť a nástupu komunistů k moci.
Písňové texty slavných francouzských šansoniérů s jejich životopisem a trocha historie šansonu jako hudebního žánru
Tajný místopis po opuštěných objektech formou fotoaparátu a vyprávění z historie budov
Pěkný námět příběhu do komiksu, jen ten konec je nějak odstřihnut
Soubor gay povídek; tady si každý 4%ní jedinec určitě najde sám sebe
Pozvání přátel z čech do Londýna; o tom vypravuje tento román, konec dost snutnej
Dobře propracované téma o filmu a hercích v době protektorátu
Pro ty, kdo právě začínají s běháním, trailem, plaváním, chůzí, naprosto ideální, jen jsem se tu a tam ztrácel v číslech
Desková malba v období nástupu rodu Lucemburků a Jaggelonců, měla posloužit věřícím, kteří ještě neuměli číst a psát, hezky se to četlo, spoustu odkazů na galerie k jednotlivým obrazům
Kdysi jsem o této zábavě četl v Lidových novinách; je spousta zájemců, kteří se vydávají po stopách opuštěných budov na svoje vlastní riziko fotit tajuplná místa. Urbex je de facto o přiblížení historie ať už významných či nevýznamných staveb pro širší veřejnost. Má to jen zásadu a tou je vniknout do budovy, vše nafotit, nic z budov neodnášet a nedávat zveřejnění, kde se budova nachází. Z mých studentských let mám nprávě několik fotografií schovaných, některé budovy ač jsem před 20 lety nafotil, už dávno nestojí, místo nich je jen obyčejný zarovnaný pozemek nebo stojí významnější budova pro obce.
Nádherný příběh o dvou mladých mužů, kde se snaží sami sebe oťukávat, o jejich prvním coming outingu, konec byl dost smutný
O jedné dívce, kterou baví balet a po autonehodě si myslí, že se s baletem rozloučí, ale narazí na jednoho kluka v ústavu, který jí pomůže vyplnit si svůj sen a nevzdát se ho.
Díla světoznámých malířů, která málem mohla být zničena a přesto se je podařilo zachránit a dodnes je každý obdivuje. Tak o tom je tato kniha
Opravdu, pokud se cvičí pravidelně, tak těch pár kil se dá shodit
Když kluk tančí balet a snaží se to zatajit před svými vrstevníky ve škole, aby si nemysleli, že je jinačí. Holt, každý máme svoje koníčky.
kdysi jsem dostal koule na pétanque, ale pravidla jsem neznal, tak si vypůjčil tuto knihu s odborným výkladem, autor zde ani nezapomenul na svoje zážitky při hraní pétanque
Dodnes se neví kdo je autor, ale jinak dobrá kniha, která zachycuje průlet historií Ruska
Sice něco se aktualizovalo, ale základní psaní úředních dopisů zůstává
Chvíli trvalo než jsem se do románu začetl, ale po chvilce vše nabralo jiný směr a to už začal vše hltat, nechyběl samozřejmě humor, opravdu stojí za přečtení a čtenář ještě nějakou chvilku bude trávit své pocity