Mini.Baby komentáře u knih
Je znát, že autor je "od fochu". Skvěle propracovaná zápletka. V knihovně mám celou sérii, nešlo jinak
(SPOILER) Právě jsem zaklapla knihu a přes slzy nevidim. Totálně mě odrovnala. Dave Grohl je obdivuhodná osobnost a legenda! Víc netřeba rozepisovat, všechno již zaznělo pode mnou. Děkuji za tento klenot. V knihovně bude mít čestné místo... napořád
PS: když vím, že zemřel Taylor Hawkins a v krátké době na to Dave přišel i o milovanou maminku, bylo pro mě čtení o to bolestivější
Knihu jsem nečetla, film neviděla, ale audiokniha v podání Mirka Táborského je výtečná! Včetně zvukových podkresů....
Nevím jestli za to může audioverze, ale smrdělo to trapnem na hony daleko. Samé nereálné příhody. Fotra jsem si i přesto poslechla celého - kvůli panu Švarcovi. Mám jeho hlas ráda
Jako audiokniha nic moc příjemný poslech (hlavně přímé řeči), ale zápletka dobrá, závěr jsem čekala úplně jiný...a vo tom to je...
Nelituji času stráveného s touto knihou, dost jsem se nasmála :o)
Krásné ilustrace. Těším se, až se do nich pustim polychromoskami
(SPOILER) Těšila jsem se na konec, až se dozvím, jak se hlavní postavy dostanou z táborů a navrátí k "běžnému životu", ale bohužel jsem se nedočkala.....Ovšem potěšily mě krátké kapitoly, kniha se dala kdykoliv odložit
Tess zbožňuju, ale v tomto případu bylo tolik vylhaných postav, že jsem se v nich ztrácela a děj se (krom závěru) docela vlekl. Proto ubírám jednu hvězdu
Knížka byla opravdu psina, sem tam jsem i vyprskla smíchy nahlas......tak do poloviny, pak už jsem se modlila, aby byl konec. Některé starší výrazy jsem musela googlit, za což se trochu stydim. No ale je to za mnou a já jdu do knihovny pro nějakou "tutovku"
Kniha se nečetla úplně hladce. Některé pasáže jsem musela pročítat dokola 2x i 3x. Navíc zhruba první polovina mě ani moc nebavila... Ale když to shrnu, příběh je to krásný. Nejednou mě dohnal k slzám...
Na knihu jsem se těšila, ale jsem zklamaná. Bavily mě jen detaily "ze zákulisí", to ostatní ne :(
Příjemná a vtipná oddychovka. Oceňuji krátké kapitoly, snáz se odkládala, když bylo nutno ;)
Plynulý rozjezd, zhruba ve druhé třetině knihy autor podřadil, přidal plyn a ve třetí třetině už to jelo na max. Skvěle zajetá kvalifikace, těším se na startovní čáru dalšího dílu
Nemůžu dát hvězdičky, sotva jsem dala obsah. Celou dobu jsem měla stažený žaludek a slzy v očích. Pro mě něco nepředstavitelného a nepochopitelného!!! Co mě dorazilo na konci..... Že v USA je týrané a zneužívané každé páté dítě. Proč??? :(((
Super knížečka, dost jsem se nasmála. Ale coby Míla bych Bonyho asi brzy zabila :D