Mini.Baby komentáře u knih
Sice mě trochu nudily ty psychologické rozbory, ale i tak paráda. Ale musím se přiznat, že jednička mě bavila o malinko víc
5/5! Držela jsem se v pozoru od začátku do konce, prostě parádní jízda s neobyčejnou zápletkou. Těším se na Ďábelské hry ;)
Patrik mě hrozně baví. Jeho knihy jsou vtipné, svižné, čtivé a na konci vždycky lituji, že už je po všem. Rozhodně zajdu i na nějakou jeho hru do divadla a je legrace sledovat jeho fb profil. Tak energického a pozitivního člověka nepotkáte na každém rohu. Prostě Pan Úžasňák!
Zpočátku jsem se vůbec nemohla začíst, knihu jsem na dlouho odkládala a vysloveně se do ní nutila, ale občas tam byly vtipný pasáže, u kterých jsem se uchechtávala. V trojčatech jsem měla často chaos, ale s více postavami mám celkově problém, takže za sebe hodnotím toto dílo jako průměrné :)
Toto je zatím nejvíc TOP, co jsem za svou ubohou čtecí kariéru četla. Doufám, že u nás vyjde něco dalšího od této spisovatelky, protože tohle je literatura přesně pro mne. Tleskám, děkuji a modlím se za další klenot do sbírky
Patrik opět nezklamal. Pobavil, dojal, rozbrečel. Doufám, že napíše další kousky, hrozně mě baví. Jako autor i jako člověk. Dobíjí mě dobrou náladou a optimismem
Mám ráda příběhy, které píše sám život. Znovu jsem se utvrdila v tom, že bychom si měli vážit každého dne, každé hodiny, každé minuty a neplýtvat časem. Život je nevyzpytatelnej a zatraceně krátkej. A když člověk chce, dokáže překonat i velké překážky
Patrik je muj miláček, zbožňuju ho jako člověka a miluju jeho knížky
Knihu jsem chroustala dlouho, nebavila mě, mohla být klidně o polovinu kratší. Ale dozvěděla jsem se alespoň zajímavé věci o slonech. Konec mne velmi zklamal, čekala jsem jiné rozuzlení, cejtim se "podvedená"
Tohodle plesnivýho dědka jsem si okamžitě zamilovala. Ve spoustě případech jsem ho chápala, taky moc nemusim lidi... Hlavně ty, co zbytečně kecaj :)
100 dní štěstí se mi líbilo o fousek víc, ale i tato kniha mě rozplakala, a donutila nad spoustou věcí se zamyslet. Určitě stojí za přečtení. Někoho možná dokáže vyléčit i z deprese ;)
Hiddenovi jsem za Děs ubrala hvězdu kvůli odfláknutému konci. Teď to vzal opět šmahem, ale dám pět hvězd. Za napínavý a strhující děj. Když se Nobody plazil tunelem, měla jsem klaustrofobii taky. Prostě super! A to Davidovo "JAKO" nemá chybu, taková přirovnání prostě nevymyslíte ;)
Kniha se mi líbila, ale trochu jsem se v té zápletce zamotávala....Asi proto, že jsem ji četla s několikadenními pauzami
Absolutně nechápu negativní komentáře. Za sebe říkám, že pro milovníky thrillerů je toto ideální (pro mě dokonalý) čtivo. Já jsem (u)spokojená ;)
Báchorky zrzavé cácorky jsem odložila po 47 stránkách, to se nedalo. Dávám z milosti dvě hvězdy za ilustraci. Ta je dokonalá
O čem jiném by kniha Švadlena měla být než o šití, látkách a módě? Plno komentářů člověka od koupě odradí, často zbytečně :-(
**** + * pro herce za nápad.... Ale chápu, že toto neni literatura pro každého
Beru jednu hvězdu za zbytečné kudrlinky, které knihu natahují
Hračka je sra*ka, omlouvám se za ten výraz. Odloženo zhruba ve čtvrtině, nedalo se....
Snižovat hodnocení knihy jenom proto, že se týká tématu, o kterém to celé je, mi přijde dost zvláštní. Za sebe říkám, že rozhodně stojí za přečtení