Mininka komentáře u knih
Uff. Tohle byl roller coaster emocí. Maasovou já prostě miluju a vím, že každá její kniha nikdy nebude přešlap vedle, že si zamiluji každou postavu i svět. První čtvrtina knihy pro mě byla lehce matoucí - to budování světa a seznámení s postavami. Překvapivě i přes tloušťku knihy, se četla lehce a velmi dobře. Příběh byl napínavý, zvraty byly opravdu šokující, chemie byla mezi postavami silná. Obrečela jsem některé situace, nad dalšími se zase s chutí zasmála, ale pořád mi vrtá hlavou propojení universe s ostatními světy Maasové. Doufám, že se některé teorie časem potvrdí!
Rytíř se mi líbil zas o něco víc, než Král. Hlavní postavy byly velmi sympatické, konečně se vyřešila vražda a další kousek skládačky zapadl do sebe! :) Jen pod temnou romantickou sérii a žánrem ,,erotický" jsem si představovala víc zvrhlostí. (Asi už jsem zkažená :D) Ale i tak se mi tato série zatím moc líbí a pokračuju dál.
Můžu říct, že mě knížka zaujala nejen obalem, ale i obsahem. Podle žánru erotická jsem tam čekala hooodně scén, ale je jich tam jak šafránu :D No, ale příběhu to zas tolik moc neuškodilo, líbila se mi tématika motorkářů, hodně věcí zůstalo nezodpovězených, takže pokračuju dál! :)
Nebylo to vůbec špatné počtení, nápad velmi originální. Popelka jako kyborg nemělo chybu. Čekala jsem teda happy end, skončilo to naprd, takže se vrhám na další díl! :-)
Pane bože ten konec!? Tak jo, Candy kniha se mi líbila víc, než Habibi. I když nebylo tolik sexuálních scén, knize to vůbec neublížilo. Líbilo se mi, že tentokrát se děj odehrával více méně v lokálu, autorka nás blíže seznamuje i s holkama v něm, jak provoz takového klubu může vypadat. Určitě stojí za přečtení a já se nemůžu dočkat dalšího dílu!!
Tato kniha mě teda mile překvapila! Se slovenskou autorkou Bajou to bylo naše první rodeo a teda páni! Sama jsem byla překvapená, jak mi děj odsýpal, hodně rychle jsem se do ní začetla. Cassie byla na mě až přehnaně hysterická, a Harryho halilo až moc tajemna. Ale zvrat byl velmi slušný, sama jsem zůstala v šoku, protože tohle jsem absolutně nečekala a chemie mezi postavami fungovala. Vrhám se na další díl Candy.
Niccolo je prostě správný drsňák. Když jsem uviděla, že se příběh týká jeho a Minky, moc mě to nepotěšilo, protože Minka se mi v předchozím díle vůbec nelíbila. Doufala jsem, že se bude týkat spíš Aimee. Nakonec mi byla ale sympatická, příběh se mi líbil víc, než o Asherovi a Lucy a proto dávám o hvězdičku víc.
Tajně jsem doufala, že poslední díl bude o Conorovi a jupí! ALE! Docela mi tam chyběl ten drive, který byl u předchozích dvou dílů. Celkově mi to hned od začátku přišlo trochu přitažené za vlasy, ale moc se mi líbilo, že autorka tentokrát jako hrdinku příběhu dala obyčejnou holku s křivkami, nadváhou a nejistotami, se kterými se hodně z nás potýká, čímž mi Taylor nejvíc ze všech holek ze série přirostla k srdci. Elle to prostě umí!
Tak na to, jak mi Hunter nebyl vůbec sympatický, tak teď je prostě boží a Demi je moje krevní skupina. :D Zase jsem se nasmála, scéna se zaseklou náušnicí a pobytem v cele bylo úplně v topu. :D
Tak tady jsem se fakt bavila! Brenna a Jakey budou mít v mem srdci od teď speciální místo. Příběh měl spád, chemie prostě fungovala a o vtipy taky nebyla nouze.
První polovinu knížky mi nejdřív trvalo se začíst, děj se táhl, jelikož nás autorka seznamovala se světem a různými řísemi. Nejvíc se toho začalo dít až na konci, o zvraty rozhodně nouze nebyla! Za mě takový průměr tento díl. Nicméně další díl určitě číst budu, jsem sama zvědavá, co se ukrývá za dveřmi :D A doufala jsem, že to Isla a Grim dají dokupy, mám ráda ty bad boys prostě, tak třeba si v průběhu série ještě k sobě cestu najdou. :-)
Hodnotila bych to spíš 3,8. Zatím pro mě nejslabší díl podle dvou předchozích. Kniha mohla byt o minimalne 100 stran klidně kratší, tentokrát se děj dosti táhl, než se vůbec něco pořádného začalo dít. Ale ten konec?! Ten mi nakonec vynahradil rozporuplné pocity a vrhám se ihned dál!
Za mě slibný začátek série. Dějová linka byla velmi dobrá, zvraty šokující. V budoucnu si přečtu i další díl. :-)
Tohle je moje prvotina od autorky a teda - páni! Nemohla jsem se od ni odtrhnout, co jsem ji začala číst a už se nemůžu dočkat, až se vrhnu na další díl! Příběh má napětí, hodně nečekaných zvratů a slow burn romanci. Líbí se mi tématika nebe/pekla a pro mě úplně nové pojetí chrličů. Rozhodně doporučuji!! :-)
Nejdřív se mi do knížky vůbec nechtělo, ale nakonec jsem ráda, že jsem se do toho pustila. Taková jednohubka, kterou jsem za den zhltla. :-) Kdo má rád dark romance, enemies to lovers, vřele doporučuji!
Nádherný romantický příběh. Ze začátku jsem se místy ztrácela a nutila se pokračovat, nakonec jsem ději úplně propadla a zamilovala se do něj. Určitě si ji ještě několikrát přečtu. Jedna z knih, ke kterým se ráda vracím. :))
Prostě kniha je vždy lepší, než film nebo seriál! :) Líbilo se mi v knize oproti seriálu, že byl děj opravdu zaměřen pouze na Simona a Daphne.
Pan Bryndza nezklamal! S novou sérii a postavou jsem měla menší obavu, abych nebyla zklamaná, protože u některých autorů se mi to už stalo. Nicméně toto ten případ není! Kate je bývala inspektorka se špatnou minulostí, je samotářská a neodbytná a minulost se jí snaží dostihnout (podobně jako Erika) a to já mám takové silné ženské postavy ráda. Některé úseky se mi dost těžko četly, protože pro mě byly až moc nechutné :D Nicméně se těším na pokračování a další případy Kate :)
Na tohle jsem se těšila, jelikož na wattpadu tuším nebyla nikdy plně přeložena. Bylo zajímavé se seznámit z minulostí postav, hlavně jsem byla zvědavá, jak to bylo s Harrym (Hardinem) než poznal Tess. Pokud tuto sérii milujete jako já, určitě si ji přečtěte! Po těch letech jsem se jí konečně dočkala ♥. Škoda jenom, že je k dostání ve slovenském překladu.
Váhala jsem, jestli dát *** nebo ****. Nakonec jsem dala 4, protože toto téma nemocných mladých lidí mi přijde dosti časté jako předloha pro knihy... ale přeci jenom mě od půlky čtení naštěstí chytla, a proto ihned po dočtení jsem se vrhla na film. Díky knize pro mě byl o něco pochopitelnější a zajímavější. Škoda, že nebyla zfilmovaná i scéna ,,po 8 měsících''. :)