MiriamF. komentáře u knih
Hezké čtení s lehkým detektivním nádechem. Trochu jsem bojovala se závěrem knihy, ale jinak super.
Přečteno jedním dechem. Psáno z pohledu Němky, manželky cikána, matky, která měla neuvěřitelnou vnitřní sílu a odvahu.
Moje druhá kniha od této autorky a opět nezklamala, i když příběh byl plný hrůz.
Další smutný příběh, který nepřímo navazoval na Malinku. Místy jsem se ztrácela, ale i tak to mělo hloubku. Oceňuji zápisky z léčebny.
Rozhodně to nebylo lehké čtení. Zajímavý a smutný příběh o ne/pochopení druhých i sebe samých.
Kniha měla spád a děj, četla se výborně. Jestli měla LB potřebu upravit svůj mediální obraz, nevím, nechci soudit, původní verzi jsem nečetla.
Tento druhý díl série se mi četl o něco lehčeji než první. Chválím překvapení s hřebenem.
Smutná a současně nádherná kniha. Stále pro mě zůstává absolutně nepochopitelné, kolik zla a příkoří je člověk schopen unést. Doporučuji.
Tak to byla jízda. První stránky se mi četly těžce, pak se to prolomilo a já jsem nedokázala knihu odložit. Styl a humor R.T. mě prostě baví.
Velmi překvapivý konec - myslím tím poslední dvě stránky - to je prostě Angie. Nicméně mi zůstává záhadou, jak se z milé Mandy stala zahořklá Amanda.
Za hloupost se platí, ale hlavní hrdinka zaplatila několikanásobně. Kniha velmi čtivá, doporučuji.
Čtení této knihy patřilo k těm, kdy nechcete odložit knihu, nepotřebujete jíst ani spát a jen Vás zajímá, co bude dál. Moje první kniha od této autorky, byla jsem mile překvapená a těším se na další.
Kniha mě mile překvapila. Poslední příběh Evy mě vrátil do doby, kterou si pamatuji ... kreslení rudých hvězd, předělávání leváků na praváky, jiskřičky, pionýři... s tím, že Eva měla na rozdíl ode mne větší nadhled.
Tuto knihu s překvapivým koncem řadím mezi TOP od Joy F., i když se opět potvrdilo, že ten nejméně podezřelý je zločinec.
V této sérii řadím k TOP. Knihu jsme nechtěla odložit. Trochu se mi jen pletla jména zločinců. Willovi fandím a naplno si uvědomuji, jak může dětství člověka poznamenat.
Už teď jsem zvědavá, co bude dál.
Opět velmi čtivá kniha, díky návratu do minulosti se více odhalil charakter hlavních hrdinů. Zařadila bych mezi TOP v této sérii.
Moje první kniha na téma sexuálního zneužívání dětí. Uff. Přečteno jedním dechem. Co mě překvapilo - vyděsilo, že se toto dělo snad v každé rodině, o které se v knize psalo. A matky mlčely.
Přečteno jedním dechem. Přestože Eva přežila Osvětim, psychické "peklo" ji pronásledovalo celým životem. Je smutné, že se jí nedostalo podpory od svých nejbližších.
S knihami R. Třeštíkové nemám problém, ale zatím u mě vede Osm.
Zvykla jsem si na otevřené konce a zvláštní hlavní postavy. U této knihy mě víc něž Hanka "štval" Hubert.
Po knize jsem sáhla omylem, romantické příběhy nevyhledávám. Nicméně nelituji, kniha se četla výborně, taková oddechovka s nádechem erotiky.