MiriamF. komentáře u knih
Můj, váš... prostě náš "starý" dobrák Lars se vrátil a opět zazářil.
Další smutný příběh, který nepřímo navazoval na Malinku. Místy jsem se ztrácela, ale i tak to mělo hloubku. Oceňuji zápisky z léčebny.
Rozhodně to nebylo lehké čtení. Zajímavý a smutný příběh o ne/pochopení druhých i sebe samých.
Bylo mi potěšením nahlédnout do soukromí této herečky. Palec nahoru dávám za sebeironii a životní nadhled. Přečteno jedním dechem.
Kniha měla spád a děj, četla se výborně. Jestli měla LB potřebu upravit svůj mediální obraz, nevím, nechci soudit, původní verzi jsem nečetla.
Tento druhý díl série se mi četl o něco lehčeji než první. Chválím překvapení s hřebenem.
S Larsem jsem strávila 2 příjemné večery. Klidně by jich mohlo být i víc. Víme?
Tak za mne palce nahoru, další úžasná kniha po Houbařce. Přečteno jedním dechem.
Smutná a současně nádherná kniha. Stále pro mě zůstává absolutně nepochopitelné, kolik zla a příkoří je člověk schopen unést. Doporučuji.
Jednohubečka, kterou jsem nedokázala odložit. Jednoduchý příběh s přímým emočním zásahem. Kniha, na kterou jen tak nezapomenu.
Neskutečně silný příběh. Neskutečná vnitřní síla hlavní hrdinky, která nutí k zamyšlení.
Knihu jsem měla zapůjčenou, ale po přečtení musím mít v knihovně svou vlastní. Doporučuji.
Tak tady tleskám, paní autorka nezklamala, její propletené vztahy mě prostě baví.
Hezké čtení s lehkým detektivním nádechem. Trochu jsem bojovala se závěrem knihy, ale jinak super.
Tak to byla jízda. První stránky se mi četly těžce, pak se to prolomilo a já jsem nedokázala knihu odložit. Styl a humor R.T. mě prostě baví.
Jasně, že jsem se bavila, Larsi (Danieli Grisi).
A ráda uvítám další díl.
Knihu jsem zvolila jako oddechovku mezi jinými žánry. Příjemná změna. Určitě zkusím i další knihy od této autorky.
Tuto knihu s překvapivým koncem řadím mezi TOP od Joy F., i když se opět potvrdilo, že ten nejméně podezřelý je zločinec.
Krásné čtení, které mě pohltilo od první stránky. Vůbec mi nevadilo střídání děje současnosti a minulosti, naopak mě velmi bavilo. Doporučuji.
Tak Dědina mě bavila. Přestože všechny postavy provází závist, pomluvy a hořkost, kniha je psána humorně. Líbil se mi styl i jazyk. Paní autorce děkuji za připojený slovník v úvodu knihy.