MirkaProk komentáře u knih
Kniha se mi moc líbila. Nesbo je prostě skvělý spisovatel. Drsný příběh zasazený do drsné krajiny. Hezky vylíčeny charaktery postav. A i přesto, že Roy je popsán jako záporná postava, tak jsem s ním sympatizovala a Carl mi byl naopak velmi nesympatický.
Další díl s Kim opět skvělý. Napínavý děj, který má spád a kniha se čte velmi dobře. Tento díl se mi líbil o trochu více, než ty předešlé. Už se těším na další díly z této série. A doporučuji k přečtení.
tak za mě tato kniha docela zklamání. Ale tím, že byla prezentována jako bestseller, tak jsem od toho čekala asi víc. Ne, že by se nedala číst, ale rozhodně jsem už četla lepší knihy
Kniha pěkná. Téma rasismu zajímavé a neotřelé. Je to stejně děs, že v dnešní době je stále někdo diskriminován kvůli barvě pleti.
Přečteno během chviličky a i tak stihla kniha zanechat zvláštní pocit na duši. Moc se mi kniha líbila.
Krásná a zároveň velmi smutná kniha. Příběh o tom, že ať člověk učiní jakékoliv rozhodnutí, nikdy z toho nevyjde jako vítěz. Co zvolit, utrpení jednoho dítěte, nebo smrt. Nemůžeme soudit, pokud jsme to nezažili. Závěr knihy mě úplně rozsekal, bulela jsem jak želva.
Dobrá detektivka se sympatickou Erikou. Určitě si přečtu další díly.
Samozřejmě nemůžu jinak, než dát opět 5 hvězdiček. Kniha naprosto dokonalá a jako vždy úžasná. Ale tentokrát jsem párkrát měla pocit, že to snad nepsal Carter, ani nevím proč. Možná proto, že kniha není tak brutální, jako ty předchozí:-), nebo tím, že ji psal ovlivněn smutnými událostmi v jeho životě. Ale i tak hodnotím, že je to naprosto dokonalý thriller, který rozhodně doporučuji k přečtení a už se těším na další díl.
Dvojice Lars Kepler prostě umí. Velmi napínavá kniha, která vtáhne do děje a nepustí. V komentářích tu někteří psali, že je překombinovaná a možná i trochu byla, ale vůbec mi to u této knihy nevadilo, ba naopak mi to všechno k sobě pasovalo. Mám velmi ráda tento styl knih a už se těším na další knihu od těchto autorů. Doporučuji k přečtení.
Opět drsná kniha od Cartera. To on-line hlasování mě celkem dostalo a musela jsem přemýšlet, jak by to asi dopadlo, kdyby to byla realita a obávám se, že úplně stejně jako v knize. Jinak samozřejmě bezva čtení pro lidi, kteří mají rádi tento žánr a já tedy mezi ně rozhodně patřím
Super kniha. Děj má spád hned od začátku. Přečteno velmi rychle a rozhodně pro ty kdo mají rádi tento žánr doporučuji k přečtení
Tak tohle se povedlo. Velice čtivě napsáno. Kniha chytne a nepustí. Sally mi i přes její jinakost byla sympatická. Konec bych si představovala asi trochu jiný, ale i tak dobrý.
Čtivě napsáno. Určitě si přečtu další knihy od tohoto autora.
Další skvělý díl s Bergmanem. Pachatelům jsem tak trochu fandila. A Billy, tak na další pokračování jsem se těšila hlavně kvůli němu, byla jsem zvědavá, jak se to bude dále vyvíjet a byla to jízda. A Tim, no už aby vyšel další díl
Kniha se mi moc líbila. Provázanost osudů žen zajímavá. Doporučuji k přečtení.
Kniha se mi moc líbila. Námět knihy zajímavý a velmi čtivý.
Jeee, tak tohle se mi mooooc líbilo. Příjemná kniha, která se lehce čte a tak hezky plyne. Hned jdu na druhý díl.
Velmi čtivě napsáno, přečteno za jeden den. Nechybí napětí, které člověka nutí číst dál. Ale ten úplný konec, no nevím. Bylo mi jasné, že dojde k nějakému zvratu, ale tohle mi nějak nesedlo.
(SPOILER) Závěrečný díl této trilogie byl opět pecka. Na začátku trochu chaos v postavách, protože je to už dlouhá doba, co jsem přečetla Pátou oběť. A poté, co jsem se zorientovala, tak už to byla jízda. Perfektně vše uzavřeno a vysvětleno. Všechny díly rozhodně doporučuji k přečtení. A na úplném konci, jsem si asi přála, aby to s Bishopem dopadlo jinak. I přesto, že to byl záporák, tak měl v určitém smyslu mé sympatie, nevraždil jen tak pro zábavu, ale vždy měl k tomu důvod.