Misa.K1 komentáře u knih
Bavilo mě, hodně ironický humor mi nevadí, zavzpomínala jsem na Anglii, takže za 5*.
Souhlasím s předchozím komentářem, knížka byla napínavá, četla se dobře, ale kdybych předem věděla, o čem děj bude, tak bych si ji ke čtení nevybrala.
Knížku jsem si koupila, abych si odpočinula od thrillerů, bohužel ale nemůžu pochválit, hlavní hrdinka mi lezla svým chováním na nervy a všechno v knížce mi přišlo až moc nereálné. :)
Na další knížku od autorky mě to nenalakálo.
Bohužel musím souhlasit s předchozím hodnocením / komentářem. Knížka mi přišla hrozně "negativní", cestování si má člověk užívat, tady mi přišlo, jak když je to za trest, autor si dost často na něco stěžuje, místy opravdu až hanlivě.
Čtení téhle knížky mi vrátilo vzpomínky na Anglii i na staré dobré časy bez mobilů, 5*.
Bohuzel, tentokrat jsem se nejak nemohla zacist, navic mi hlavni hrdinka hodne lezla na nervy, prisla mi otravna. :)
Precteno za jeden den, to se mi dlouho nestalo. Hodne zajimavy pribeh.
Stejne jako predchozi knizka od autorky me i tahle bavila od zacatku, ctivy pribeh v pripade vsech tri zen.
Co se mi v knizce hodne libilo - ukazky toho, jak lidi na FB predstiraji, jak se maji skvele a maji uzasny zivot, pritom ve skutecnosti je vsechno uplne jinak. :-)
4*, protoze me tyhle knizky o zivote letusky proste bavi, i kdyz uz jsem jich cetla nekolik.
Jedine minus, v knizce na me bylo az moc vsech tech zdrobnelin. :-D
Ani presne nevim, cim to bylo, ale tahle knizka mi tak nejak sedla, tezko se mi odkladala, musela jsem cist dal a dal. :) Za me super.
Zajimavy pribeh, obe hlavni postavy se sice chovaly dost otravne :), ale knizka se cetla dobre.
Uprimna, otevrena zpoved, knizka se cetla sama. Autorce fandim a preju hodne stesti. :)
Predchozi dve knizky od autorky me az tak nezaujaly, ale tahle se cetla sama, zajimavy namet, muzu doporucit.
Pokud dokážete knížku brát s nadsázkou a chcete si přečíst něco "ujetějšího", budete se při čtení bavit jako já (a rozhodně nebudete zklamaní). :)
Knížka mi celkově sedla, s autorkou máme podobný smysl pro humor :), plus miluju cestování, za mě 5*.
Prvni pulka se tak nejak vlekla, az poslednich cca 100 stranek me bavilo cist. Proto 3*.