Misha224

Smutná kniha, doporučuji všem. Knihy s touto tématikou by se měli číst povinně, aby se nikdy nezapomnělo!

Jako vždy autor nezklamal, napínavé až do konce. Píše skvělé detektivky!!!

Pěkná detektivka, která nabízí vše, co si čtenář žádá. Napětí, zápletku a nakonec i zvědavost zjistit, kdo je vrah...

Tato kniha mě neoslovila,zbytečně moc postav v jedné knize. Jak se říká "Všeho moc škodí "

Kniha byla napínavá od začátku do konce ,, trochu mě zklamal konec, který byl až moc uspěchaný a rychlý.

Skvělá kniha pro všechny začínající pěstitele bylinek. Plno užitečných rad.

Krásné čtení.Vzpomínky Doris, která je zapisovala pro svou milovanou Jenny do červeného deníku jsou jedinou cestou pro pochopení jejího života.

Krásný příběh. Kniha se dobře četla, jen mě zklamal konec knihy.

Krásný příběh odehrávající se za války. Nečekala jsem, že bude tak smutný,ale mohu říct, že ve mne kniha zanechala nesmazatelnou stopu!

Kniha vás nenechá chladným. Příběh Sophie je šokující hned od začátku, kdy se ukáže, že ji vlastní otec nenávidí a nemiluje a dává ji to okázale najevo. Zřejmě i proto ji strach nedovolil postavit se tyranovi,který ji zcela ovládal.

Opravdu moc povedená kniha! Náramně jsem se u ní pobavila a těším se až ji jednou budu předčítat svým dětem. Ráda se k ní budu vracet...

Krásná kniha, příběh Mary se mi moc líbil. I když byla kniha smutná, nabídla poutavý příběh jedné samotářky a obyvatel malého městečka Mill River.

Film jsem ještě neviděla a uz teď vím, že to bude síla. Žijeme ve strašně době, kdy se kolem nás roji tolik predatoru. Je mi strašně líto všech těch nevinných dětí a osobně bych tyto pachatele trestala více, protože ty děti mají trauma do konce života.

Zvláštní kniha vyprávěna z pohledu nejbližších. Kniha je podle skutečnosti...

Zajímavá kniha vypráví příběh dvou bratrů, kteří přes mnohé nástrahy a překážky se rozhodli, že splní slib a nikdy nepřijdou o svůj mlýn..