Mishaacka komentáře u knih
Poslední díl se mi zdá nejslabší z celé série. Sérii jako takovou bych dala 4*, líbilo se mi šachové téma se starověkou mytologií. V tomto dílu se 50% knihy nic moc nedělo, pak mělo přijít vyvrcholení série a to mi přišlo fakt divné, čekala jsem více. Ale určitě si sérii někdy v budoucnu zase přečtu
Tak a série je za námi. Naštěstí jsem celou sérii přečtla najednou, jinak bych na hodnocení jednání Madison měla spoustu sprostých slov. Musela jsem si nechat celý příběh EKK uležet, aby vše zapadlo na místo. Protože kdybych měla hodnotit chování Madi od Maluma, tak jsem tomu absolutně nerozuměla - žila ve světě králů a přesto se nechala zmanipulovat po znásilnění ke lži = nevěřila moci a rozsahu, kterou EKK opravdu má. Nevěděla co se sebou, měla problém s tím, že jí Bishop neříká vše (v Šepotu mrtvých jí jasně řekl, že ohledně EKK nebude mít všechny informace a nebude vše vědět). A tak začala být závislá na koksu - mimochodem po zjištění těhotenství s tím hned sekla bez nějakých příznaků absťáku :-) Když si pak spojím vše, co Madi potkalo v životě za traumata, závislost na koksu a její osobní nejistoty, tak pak jde pochopit, jak vše se znásilněním uchopila. Bishop - Madi mu řekla, že jí někdo sleduje; viděl video = to mu jako nepřišlo divné, že když mu Madi zahnula, tak je to natočené??? A že se to stalo zrovna v době, kdy umřela Micaela a přišly problémy s Kruhem??? Na druhou stranu měl zkušenosti s tím, že Madi kvůli problémům lezla do postele k Nateovi nebo Brantleymu, takže neuvažoval jasně. Madi vyčítal jednání puberťačky, ale sám k tomu přistoupil stejně. Proto díky těm souvislostem jsem oba pochopila a vše zapadlo. Chvíli mi trvalo pochopit, čeho chtěli tím znásilněním a lhaním Bishopovi dosáhnout - měla v tom prsty Peyton a ta pracovala pro Kruh s cílem poškodit EKK. Ufff, byla to jízda, teď si odskočím k Půlnočnímu běsnění a čekat na novou generaci králů
Tento díl zatím ze série EKK pro mě zatím nejslabší... oceňuji ale zase další proniknutí do světa králů a dalšího odhalení, jaké mají role a co se uvnitř děje. Brantley si Saint pro sebe prakticky vychoval a teda na to, že žila 15 let zavřená v domě je Saint někdy až moc chytrá, ale budiž. Líbí se mi linka nadpřirozena a jsem velmi zvědavá, jak se to vše rozplete, protože tento díl moc otázek z předchozích knih nevysvětlil, spíš se ještě další objevili. Bishop převzal kladívko, ale přesto je starouš Hector tajemný a stále si nechává spoustu věcí pro sebe. Jinak sexuální scény zde nejsou pro slabší povahy a musím říct, že Brantleyho úchylka je opravdu na vrcholu úchylek :-) chvilku jsem měla dojem, že jsem si odskočila do fantasy a Brantleyho od teď nazývám Krvavým králem :-) No nic, rychle na další díl
Trochu slabší, od Whitney se už tak nějak čeká kvalita. S Penelopou jsem měla trochu problém, ale bylo jí 25, takže se pubertální chování tak nějak musí odpustit. Co mě fakt štvalo, byl český překlad nadpisu kapitol a to DNEŠEK - protože DNEŠEK tam trval několik týdnů. O slově současnost nebo přítomnost asi neslyšela ani překladatelka, ani korektorka
Pokud máte chuť na pornografii, je to pro vás vhodná kniha. 95% knihy sex 5% děj... Jinak, co se týče sexu, najdete tady vše, opravdu vše. Neurazí, nenadchne... kromě sexu/porna tady nic nehledejte
Úplná bomba! Druhý díl ještě lepší, než první. Jodi miluji, její postavy mají vždy mezi sebou velkou chemii, její mužské postavy obrovské ego a pro svou milovanou udělají cokoliv. Tento díl odhalil všechna tajemství, Adeline vyzrála v královnu a ženu. I když ve chvíli skandálu se zachovala nelogicky - věděla, že se její okolí neštítí čehokoliv a přesto Joshe odsoudila. Skvělá série
Jak já jsem se na knihu těšila - řecká mytologie v moderním pojetí. Bohužel kniha byla zklamání. Od autorky mi chybí představení tohoto fiktivního světa ve městě Olymp - proč a jak jsou lidé do Třináctky voleni, proč jsou 3 role dědičné a jaké mají postavení v této uzavřené společnosti (samozřejmě základy řecké mytologie tak nějak známe všichni, ale tady by se to hodilo). Další věc, co knihu zabilo, je český překlad. Časté opakování "Bozi" mi zvedalo tlak, když už, tak Bohové, by bylo lepší. A u moderního erotického románu výrazy jako broskvička, jeskyňka, pahorek a kláda?? To jsou výrazy používané v historických románech před 20 lety. Takže erotické scény mě nechávaly chladnou a nějak peprné mi nepřišly. Čekala jsem od knihy více, zatím největší zklamání letošního roku
romantasy
pekelný princ vs čarodějka
démoni, čarodejky, peklo, svět smrtelníků
hate to love/ od nepřátelství k lásce
tajemství, vražda, magie, temné dohody
1 díl této romantasy nás seznámil se světem smrtelníků, kde se mezi lidmi ukrývají čarodějky. Vše se točí kolem 18 leté Emílie a její sestry, dvojčete, Vittorie. Už od dětství je babička varuje před pekelnými princi a učí je životu čarodějek.
O téhle sérii jsem hodně slyšela a má skvělé hodnocení. Vybrala jsem si ji, protože démoni jsou mé oblíbené fantasy postavy. Tady máme hlavní představitele rovnou hříšné prince z pekla. Každý princ vládne svému pekelnému dvoru hříšných a představuje jeden z vybraných hříchů - Ira/Hněv, Lussuro/Smilstvo, Invido/Závist, Orgolio/Pýcha, Avaro/Lakomství, Pigro/Lenost, Goloso/Nestřídmost.
Hlavní démonickou postavou je princ Ira, kterého se podaří Emilii přivolat a žádá ho o pomoc ve vyšetření vraždy její sestry.
Vše se rozvíjí pozvolna - odkrývají se nám charaktery postav, vzájemné vztahy a pomalu se příběh rozjíždí. Potkáváme i pár dalších hříšných princů. Každý hraje nějakou svou hru a má své vlastní cíle. My o nich zatím nic nevíme.
Ale už od začátku tušíme, že vše bude úplně jinak a čeká nás velký příběh. Ale i tak jsme zažili pár zvratů. Já mám v hlavě spoustu teorií a myšlenek, ale mám dojem, že budu dost mimo
Postavy Ira i Emílie jsem si oblíbila. Hrozně moc chci odhalit všechna Irova tajemství a těším se na to, jak bude pokračovat jejich vztah.
Erotika v 1.díle téměř žádná, vrcholem je polibek. Ale mezi Irou a Emílií začínáme cítit jiskření a já se těším, až se v dalších dílech rozvine. Dle recenzí jsem tedy ero v tomto díle nečekala a tak nejsem zklamaná.
Musím přiznat, že příběh mě vtáhnul od prvních stránek a bavil mě od začátku do konce, kdy jsem okamžitě sáhla po pokračování, protože WTF?!
Má skvělou temnou atmosféru, která sedí k hříšným princům. Moc se těším na přesun do pekla. Určitě doporučuji jako podzimní čtení, přesně se hodí do těchto dní.
T. M. Frazier - Psanec
3. díl série King
Hodnocení: 4
darkromance z prostředí motorkářského klubu
morally grey hlavní hrdina
vulgarismy, násilí, drogy, alkohol, vražda
dávný slib
střídání pohledu Thii a Beara
Tentokrát sledujeme příběh Beara poté, co byl mučen, vzdal se motorkářské vesty a vydal se hledat sám sebe. Protože se z MK dobrovolně nevystupuje, tak ho pronásledují jeho bývalí 'bratři', které na Beara poslal jeho vlastní otec - prezident MK.
I když se mi příběh Beara líbí, tak King byl o něco lepší. Začátek je dost pozvolný a moc se tam neděje. Thia a Bear jen kolem sebe krouží a moc se příběh neposouvá. Tempo se za mě změnilo ve chvíli, kdy Thia utekla zpět domů, aby se postavila čelem tomu, že zastřelila vlastní matku, i když v sebeobraně.
S erotikou je to docela slabota a nějaké akce se dočkáme až na konci. Opět ale musím vytknout překlad - během jedné stránky nám překladatelka naservíruje číču, prcinu a kundičku. Ach jo, proč se nedrží jen jednoho výrazu, opravdu je to rušivé.
Thia byla do Beara zamilovaná od prvního setkání, kdy jí jako holce dal prsten se slibem, ať ho vyhledá, když bude potřebovat pomoc.
Sérií událostí odstartuje den, kdy se Thia vydá hledat Beara, protože jeho pomoc potřebuje.
Thia byla fajn, neměla o Bearovi žádné zkreslené představy, ale viděla ho takového, jaký je - motorkář, který zabíjí, pije, bere drogy, mluví jako popelnice a chodí bez trička.
Bear si žije v drogovém a alkoholovém oparu, vyhýbá se kulkám z MK a neví, kam dále. Až ho nakonec holka s růžovými vlasy vytrhne ze dna, kam se sám uložil.
Bear stále bojuje s následky mučení a se ztrátou víry ve svůj MK, ve kterém vyrostl a nic jiného, než život v klubovně neznal. Utekl i od svého nejlepšího kamaráda Kinga.
Thia a Bear jsou protiklady, které se přitahují a zároveň doplňují. Jejich vztah jsem jim věřila, jen bych ocenila o kapku více jiskření mezi nimi.
extrémně žhavá erotika
explicitní popisy a vulgarismy
právnické prostředí
setkání bývalých partnerů po letech
nedorozumění a křivdy z minulosti
problém s komunikací
BDSM začátečníci
střídání pohledu Ruby a Kylea
Po předchozích 2 skvělých dílech přišlo bohužel zklamání. Dost mi to připomínalo příběh Payton - kromě sexu je pak zápletka o tom, že mají problémy s komunikací. Žádná jiná dějová linka tam není - snad jen to, že se Kyle spojí s Josephem, aby ho zaučil jako doma.
Nemám ráda příběhy, kde je hlavní dějová linka o tom, že všechno má základ ve špatné komunikaci a pak následuje ublíženost a tvrdohlavost. A nechci číst celou knihu o tom, že spolu neumí komunikovat
Sexu je tady požehnaně a jak je u série zvykem, jsou tady prvky BDSM, sex ženy s ženou a sex s jinými lidmi. U čtení je pořádné horko a já si vychutnávám knihu raději doma
Ruby mi nebyla moc sympatická. Na právničku byla tvrdohlavá a když byla ublížená, tak útočila zákeřně, aby druhému co nejvíce ublížila. To je chování puberťačky.
Zase jsem měla velkou chuť na makronky, které tak ráda pekla a jo, scéna v kuchyni při pečení byla hodně dobrá
Kyle se mi líbil, byl to sympaťák, který netrpěl předsudky, když zjistil pravdu o tom, kde jeho sestra Payton pracuje. Dokonce se spřátelil s Julianem a Josephem.
Až mi ho bylo líto, jak se k němu Ruby zachovala.
Na druhou stranu místo upřímnosti a rozhovoru, se rozhodne rozjet s Ruby vztah na základě smlouvy o sexu a přitom chce, aby Ruby propadla citům a smlouvu porušila.
Takže zase problémy s komunikací
Největší radost jsem měla z přítomnosti Josepha a Naomi, protože ti dva jsou prostě úžasní a pro mě zatím nejoblíbenějším párem
tajný milenecký vztah
sestra týmového spoluhráče
zápletka o tom, že si spolu otevřeně nepromluví
žárlivost
párty a alkohol
rodina a přátelství
krátká novela z fotbalového prostředí
střídání pohledu Rafaely a Gabriela
Na Rafaelu jsem se po předchozích knihách hodně tešila. Čekala jsem trochu více, ale nakonec je to krátká novela a tak to byla nenáročná jednohubka.
Přečetla jsem to jako nic a na konci jsem si řekla: To je jako všechno?! Přála jsem si s Raf a Gabem strávit více času.... No nic, jdu čekat na další novelu a návrat k téhle partičce
Raf mě tady docela překvapila, jak moc byla ve skutečnosti nejistá ohledně vztahů. Za tu její tvrdohlavost a zabedněnost jsem jí chtěla proplesknout a ne jen jednou.
A pak zápletka o Gabeovi? Neumí si pořádně přečíst informace a pak místo rozhovoru s Gabem ho odstřihne, obviní a uraženě ignoruje. No a scéna v šatně už to všechno jen potvrdila = tady jsem je chtěla oba zavřít do tmavé místnosti a vypustit až potom, co si konečně od srdce promluví jako dospělí.
Gabriel ten taky pořádně nevěděl co chce a podle toho se choval. Ale na nezralé fotbalisty, kteří přemýšlí rozkrokem, jsem si už u série zvykla. Prostě chlap, no. Rozsvítí se mu až ve chvíli, kdy se k němu Rafaela otočí zády a tak o ni přijde - klasika, až někoho ztratím, tak pak zjistím co pro mě znamenal.
Chtěla jsem je zabít? ANO! Chtěla jsem s nimi kamarádit? ANO! Chtěla jsem je strčit pod ledovou sprchu? ANO! Chtěla jsem zase zabít Nicolase? 2x ANO!
Líbilo se mi to? Jasně, že ANO!
Opět se potvrzuje, že Marcy má své postavy s povahou a jednáním běžného smrtelníka a určitě jste ve svém okolí podobné páry potkali. Komunikace je základ a přesto je největším problémem v každém vztahu, i tom přátelském.
No a jsem ráda, že Rachel ukázala svou pravou tvář, protože Nicolas jí v Paříži pěkně naletěl
Instagram misha_cte_eroticke.romany
erotická romance z univerzitního prostředí
sportovci, americký fotbal
slow-burn linka
sexy fotbalista vs novinářka s brýlemi a rovnátky
šikana, psychický nátlak, ponižování
alkohol, večírky, drogy, psychické problémy
střídání pohledu Dylana a Lany
V prvé řadě bych si chtěla nakopat, že jsem si nezjistila, že kniha je součástí série. Zjistila jsem to v půlce, ale to už jsem byla do příběhu natolik ponořená, že jsem se nedokázala přinutit přestat a knihu odložit na později, až budu mít pokračování
Moje první setkání s Tess. A úplně jsem příběhu propadla. 1 si schovávám na pokračování, protože si myslím, že to bude bomba!
Erotické jiskření a napětí je tady od prvních stránek, ale přesto si na vyvrcholení počkáme až na konec. Je pravda, že když se jim to konečně podařilo, chtěla jsem bouchnout šáňo!
Erotická sportovní romance, kde hlavní roli hraje americký fotbal, který není v našich končinách úplně známým sportem. Oceňuji, že si Tess hru nastudovala a já jsem tak měla pocit, že čtu knihu z univerzitního prostředí, které je uvěřitelné a srovnatelné se zahraniční tvorbou
Lana mě učarovala od prvních řádků. Byla občas praštěná, ale i tvrdohlavá a jen tak se nedala. Byla cílevědomá, ale pro mě naprosto reálná holka, která odpovídá běžné studentce.
Často se svou vinnou dostávala do problémů- to přisuzuji její novinářské stránce.
I přesto, že ji kluci vyhrožovali, šikanovali a vydírali, tak chtěla proti nim bojovat a jako univerzitní reportérka odhalit pravdu a dosáhnout spravedlnosti.
No a jak se jí podlamovaly kolena z Dylana, to byla třešnička na dortu
Dylan byl typický sportovec s egem až do nebe, kterému padaly holky k nohám. Žil fotbalem, bratrským spolkem, holkami a večírky. Byl zvyklý, že mu a klukům vše projde, protože jsou přece sportovci.Ale už si neuvědomil, že se chovají jak banda rozmazlených spratků, kterým všechno projde bez následků.
Líbilo se mi, jak bojoval s city k Laně. Občas jsem ho litovala, občas nenáviděla.
Skvěle zpracované vedlejší postavy a záhadná linka s Anthonym. Smíšené pocity ve mně vyvolával Jeff - někdy parchant, ale jindy působí jako fajn kluk.
Jsem rozhodně zvědavá na pokračování, nemůžu se dočkat!
erotická romance
otec bývalého přítele
sexklub
dominant/sub
střídání pohledu Charlotte a Emersona
Na knihu jsem byla dost zvědavá - docela vysoké hodnocení, super žhavá erotika, otec přítele, věkový rozdíl. Znělo to lákavě, ale nemůžu říct, že bych byla kdoví jak nadšená - takový průměr.
Škoda, že jsme se více netočili kolem klubu a jeho atmosféry, ale spíše jsme seděli v kanceláři
O erotiku a sx tady není nouze. Asi nejžhavější mi přišlo čtení emailu a hračka na veřejnosti. Uvítala bych třeba více hrátek v klubu. Jinak je zaměřeno spíše na vztah dom/sub. Postrádala jsem vzájemnou chemii, tak mi to přišlo takové plytké...
Hlavní problém jsem měla s mladou Charlie. Ok, chápu, že holce je 21 let, ale někdy mě bolelo být v její hlavě. A ty její otočky v chování mi taky úplně neseděly. Za mě byla jedním z důvodů, proč nejsem z příběhu tak unesená.
A úplně jsem přehlédla, kdy se do Emersona zamilovala, když většinu času měla dost práce sama se sebou a svou nejistotou.
Beau by místo peněz od otce měl dostat pár facek, aby se probral za to, jak se k Charlie choval, když spolu chodili
Emerson mě docela zaujal. Bohužel jsem nějak moc necítila chemii mezi ním a Charlotte. Ocenila bych trochu více vzájemných rozhovorů, abych tu jejich přitažlivost cítila a měla dojem, že je mezi nimi nějaká chemie.
Emersona jsem i chvíli litovala, chtěl být otcem, ale zároveň chtěl vztah s bývalou přítelkyní syna.
Jinak na to, že byl on ten "dospělý" v jejich vztahu, tak taky nevěděl co pořádně chce a plácal se v tom, jak ryba na suchu
Jsem zvědavá na další díly a postavy, protože mě někteří zaujali.
Instagram misha_cte_eroticke.romany
temný erotický román na motivy Kráska a zvíře
insta love, rychlá zamilovanost
tajemství, temná atmosféra
drogy, probírá téma závislosti
bolestivá minulost, sirotek, život na ulici
násilí
Přítomnost - pohled ze strany Lili. Minulost- ze strany Lennoxe
Na tuhle slovenskou Krásku jsem se už nějakou dobu chystala. Zaujalo mě téma a poté hodně vysoké hodnocení. Anotace vám něco naznačí, tak si říkáte, že víte, do čeho jdete.
Omyl!! Vůbec, ale vůbec neodhadnete vývoj a celou zápletku příběhu. Ten byl tak dokonale promyšlený a ani ve snu by mě nenapadlo, co všechno je zahalené tajemstvím.
Od druhé poloviny se objevují kapitoly ze strany Lennoxe, které nám odkrývají jeho bohatou a bolestnou minulost od ranného dětství.
Příběh a všechny emoce jsem musela v sobě zpracovat a nad recenzí se zamyslet. Nejde vám předat vše, co jsem prožila.... Zjistěte to sami a příběh si přečtěte a Krásku budu doporučovat každému
Monika Wurm je PANÍ AUTORKA, člověk až nevěří, že je to slovenská autorka, protože píše na úrovni zahraničních autorek
Erotické napětí, zahadný muž bez tváře. Přitažlivost zde byla i vzrušující atmosféra. Samotné erotické scény jsou lehčí, bez nějakých extra popisů, zaměřené spíše citově
Trochu jsem měla problém s tou rychlou zamilovaností a velkou láskou na obou stranách. Ale jakmile se odhalila Behementova/Lennoxova minulost, tak jsem pochopila. U Lily to byla z větší části naivita a touha být milována, tak i špatná zkušenost s bývalým, která jí donutila k rychlé lásce.
Také mi trochu vadilo, že Lennox často brečel, ale také jsem pochopila na konci a rozuměla jsem mu
Behemoth/Lennox si prožil kruté dětství a život ho srazil na úplné dno. Od poloviny knihy nám začala autorka odhalovat jeho minulost a mě se místy svíralo srdce smutkem. Napjatě jsem hltala všechny jeho kapitoly a chtěla jsem zjistit, kým vlastně je
S Lily jsem problém neměla, byla to naivní holka, která měla největší touhu po manželovi a rodině. Trochu mě zaráželo, že moc nepátrá po informacích a nechává se Lennoxem unášet. Nevzpouzí se, vše pokorně přijímá a moc se nad tím nezamýšlí. Ale Lennox někoho takového potřeboval
zločinecké prostředí
rodina, intriky
tak trochu slow-burn
romance se špetkou erotiky
střídání pohledu Brooke a Marca
úvodní díl série
Líbí se mi prostředí, kde je příběh zasazen, protože zde máme zločinecké podsvětí a protože se nejedná o klasickou mafii, tak má Marcy spoustu prostoru pro vytvoření vlastní společnosti.
A musím říct, že jde opravdu poznat, že tahle série je už o něco vyzrálejší a Marcy už je zkušenou spisovatelkou.
Úžasná chemie mezi bratry. Jejich špičkování jsem si užívala a je pro mě tím nejlepším, na čem je základ Jezdců postaven. Pohromadě je drží babi Angie
Kniha je velmi čtivá, příběh mi pěkně ubíhal. Trochu mě mrzí, že jsme nestihli detailnější výlet do fungování a práce spolku Jezdců. Ale čekám, že více se dozvíme v dalších dílech. Základy jsou položeny
Vývoj vztahu mezi Brooke a Marcem byl takový zvláštní. Nebyli pořádně ani přátelé, moc času spolu netrávili, pak jen spolu sexovali a najednou jsou zamilovaní a milují se. Ten jejich vztah jsem úplně neprožívala a necítila, chyběla mi tam pořádná jiskra
Líbí se mi kromě bratrů vedlejší postava babi Angie. Určitě jsem zvědavá, kam se posune linka s Ramonou a jejich otcem
Brooke byla skvělá postava a ta mě tentokrát bavila mnohem víc, než Marco. Líbila se mi její upřímná povaha, prostořeká pusa, která neměla filtr a to, že si z Marca úplně nesedla na prdel. Postavila se svým démonům a zařídila si vlastní život
Marco, uzavřený, tak trochu bručoun, který po tom, co ho bývalá přítelkyně podvedla, ženám nedůvěřuje. Když se mu do cesty připlete Brook, tak neví, co si s ní počít. Ale protože ho přitahuje, rozhodne se, že si s ní aspoň nezávazně užije, než jí dá pas a pošle jí domů
Tuhle knihu bych zařadila jako lehce pikantní, určitě úplně né erotickou. I když někomu může přijít erotická dost. Sex tady úplně nehledejte, skoro tady není. I když musím přiznat, že ta jedna scéna v kanceláři byla dobře napsaná a hot. Plus epilog. Jinak je to spíše romance plná narážek.
Jdu se vrhnout na Lucase a zjistit, kam se s Jezdci posunu dál
Instagram misha_cte_eroticke.romany
erotický román - ano, je tady hlavně sex
prostředí erotického klubu
umělec vs policistka
dominance
trauma z minulosti
tajemství
Další díl erotické série nás zavede zpět do klubu k Regan. Ta je jednou z prodejních asistentek.
V klubu ale nepracuje náhodou - pracuje v utajení jako agentka a klub využívá pro získávání informací
Potkáváme se s Josephem i Payton z předchozích dílů a ti jsou opět tím, co sérii propojuj
Regan si nese v sobě trauma z minulosti, které jí navíc připomíná jizva. Proto se rozhodne, že z něčeho ošklivého udělá něco pěkného prostřednictvím tetování. Její bývalý šéf Joseph jí doporučí svému kamarádovi, který je umělec a občas ve volném čase dělá jako laskavost tetování. A tak Regan potkává Silase a mezi nimi okamžitě přeskočí jiskra a jak to tak v erotickém románu bývá, hned se na sebe vrhnou
Regan si v sobě nese trauma z minulosti, navíc se právě rozešla s přítelem. Také v sobě potlačuje dominantní sklony. Až díky Silasovi se může poddat svým touhám a být sama sebou. I když není Silas v žádném případě submisivní.
Regan mě svou paličatostí a někdy až nesnesitelně nadřazeným a dominantním chováním trochu štvala.
Vadilo mi, že se občas k Silasovi chovala, jak ke své 'štětce'. To si ten chlap nezasloužil
Silas - ten se mi moc líbil. Byl to správný chlap, který se místo práce u policie (jako celá jeho rodina) rozhodnul jít za svým a stal se umělcem. Nesedělo mi, do jaké situace ho autorka postavila - je to velký, potetovaný a sebevědomý chlap, ke kterému se Regan místy chovala hrozně
Toto je opravdu erotický román - takže sexu je tady hodně a fakt, že hodně. Pozor spoiler - i v tomto díle se dočkáme sexu ve 3 Nikki si očividně v těchto scénách libuje.
Proto pokud chcete nálož žhavého sexu a vypnout hlavu, sáhněte po této knize. Hlavně to čtěte raději doma
Instagram misha_cte_eroticke.romany
*erotická série, každý díl je o někom jiném
*věkový rozdíl
*dominance
*nadřízený/podřízená
*nejlepší kamarád staršího bratra
*Měla jsem náladu na nějakou klasickou eroťárnu, kde nečekáte žadný extra originální příběh. Sérii jsem četla už před několika lety a tak jsem po ní sáhla znovu. Tentokrát už vnímám příběh trochu jinak, než když jsem četla poprvé
*Gabe - ufff. Ten mě párkrát svým chováním poslal do vývrtky. Už několik let zoufale touží po mladší sestře svého nejlepšího kamaráda a obchodního partnera. A je natolik rozhodnutý dostat ji, že se vykašle na dlouholeté přátelství a rozhodne se Miu vlákat do vztahu založeném jen a jen na sexu. Na základě smlouvy se mu Mia plně odevzdá a bude mu plnit všechny touhy a přání.
*Od začátku se Gabe dušuje, jak se o Miu postará, jak se s ním bude mít dobře a bude v bezpečí a jak jí postupně zasvětí do svého životního stylu. Ale protože je vyděšený z toho, co cítí a taky nejistý sám sebou, tak své sliby opakovaně porušuje a Mie tak ublíží
*Mia - je o 14 let mladší, než Gabe. Od svých 16 let je do něj zakoukaná a tak skočí po možnosti "vztahu" s Gabem. Tak určitě, tolik let je do něj zamilovaná, ale je přesvědčená, že zvládne pouze sexuální vztah. Na mladou ženu byla neskutečně naivní a to, že Gabeovi okamžitě odpustila jednu sviňárnu, které jí vystavil, protože si chtěl něco dokázat, to nepochopím
* Je to klasická eroťárna, takže hlavní zápletka je sex, dominance a zase sex. Zase jsou scény psané čtivě, ale není zde nic, co jste už někde nečetli
*Doporučuji pokud máte náladu na něco žhavého, co vás v těchto studených dnech zahřeje
Více recenzí na INST misha_cte_eroticke.romany
Moje první kniha od Hope, Spoutej mě jsem ještě nečetla, takže se s autorkou potkávám poprvé
*Obálka
*Tento příběh je skvělým romantickým počinem české autorky. Zavede nás do prostředí hasičů z New Yorku
*Hodnocení dávám celkem vysoké. Sníženo, protože jsem si nesedla s Hayley. A virtuálně (kvůli sobě) dávám 3,5 = takový tip, ubrala bych na hovorových výrazem a lidových přirovnávání, na mě toho bylo moc a někdy mi tam hovorová reč tahala uši. Ale protože jsem na to citlivější já, rozhodla jsem se snížit jen "virtuálně"
*Kniha je čtivá, příběh pěkně utíká
*Miluju to prostředí - já jsem tým hasič a pro mě je to stále to nejvíce sexy povolání na světě
*Jedná se o romantický příběh, který je lehce proložen erotikou. Čekalo mě pár překvapení- vypadalo to předvídatelně a pak se to najednou všechno zvrtlo a já koukala s otevřenou pusou. O dramatické situace nebylo nouze. Líbily se mi vedlejší postavy Rebeky, Delili a hlavně babča Gianna. A záporáci taky skvěle napsaní
*Hayley - já jsem si s ní nesedla. Prostě jsem nevěru nezažila a tak jsem se nemohla vžít do pocitů Hayley. Za mě mi u ní chyběl citový a mentální vývoj - ještě pár stránek před koncem o Dylanovi pochybovala (nevěřila ani sama sobě)
*Dylan je prostě můj miláček! Do něj jsem se zakoukala hned a kvůli němu držím i vysoké hodnocení. Byl to férový chlap, od začátku upřímný k Hayley, na nic si nehrál. Nelíbilo se mi, jak mu Hayley ublížila = hned bych ho obejmula
*Moc se mi líbilo prostředí, kde se příběh odehrával
*Hlavní záporáci super - jak z nějaké telenovely. Škodili pořádně a k tomu matka Mozkomorka
* Milostný román s nádechem erotiky. Nemusíte se bát, žhavé scény jsou krátké a pěkně do děje sedí. Já si teda neuvěřitelně užila scénu v uniformě = mé sny ožili v knize
Rozhodně doporučuji, navíc podpoříme českou tvorbu
INST misha_cte_eroticke.romany
Po cca 10 letech jsem si dala opakování této série, protože jsem měla náladu na nějakou tu romantiku. A musím říct, že je to pořád stejně dobré, jako poprvé
*Ava je designérka, která je najata panem Wardem na zařízení nových pokojů tajemného sídla. Tam se doslova střetne s Panem Majitelem a začíná žhavá romance a hra na kočku a myš
*Ava je mladší, než Jesse. Nevíme přesně o kolik, protože Jesse svůj věk tají. Ava je občas tvrdohlavá a mnohdy se chová opravdu nesmyslně. Místo aby vedla rozhovor nebo kladla otázky, tak začne trucovat a dělat naschvály
*Jesse Ward, majitel Panského sídla, které se zdá býti hotelem. Ale je to tak doopravdy? Pan tajemný, který skrývá spoustu tajemství. V okolí je známý svou nekonfliktní povahou (). Ale jak potká Avu, vše se změní. Stává se z něj lovec, posedlý maniak, který Avu nahání, dokud nepodlehne. Je manipulátor, těžký neurotik a Avu chce mít z nějakého důvodu pod kontrolou. Ach, ze začátku jsem to Avě nepřála, chovala se jak slepice, než do ní Jesse "všukal trochu rozumu"
*Já prostě toho posedlého neurotika zbožňuju!
*Kde se ztrácí pilulky?
*Sexu je tady sice dost, ale není nějak extra detailně popisován, spíše více romanticky, že vám to nevadí a nehraničí s pornografií. Chemie mezi nimi je obrovská, protože Jesse Avu chce a převálcuje každého, kdo mu stojí v cestě, včetně Avy
*Pokud vás tato série minula, koukejte to napravit!
PS: PŘÍŠTÍ ROK VYCHÁZÍ REEDICE TÉTO SÉRIE VČETNĚ NOVÉHO 4.DÍLU
INST misha_cte_eroticke.romany
*Eroťárna, eroťárna a ještě jednou eroťárna
*Erotický román - tady je to klasická eroťárna. Nečekejte nějakou komplikovanou zápletku. Zápletka = sex, sex, sex a ještě jednou sex
*Pokud chcete žhavou knížku plnou sexy rockerů bez náročné zápletky, je to pravé čtení pro vás
*Briann - kytarista slavné rockové kapely, který ztratil svoji múzu a pár měsíců není schopný cokoliv složit. Potká Myrnu a během žhavých chvilek začne slyšet hudbu. Je to romantik, do každé holky, kterou potká se okamžitě zamiluje, protože hledá tu pravou...
*Myrna, rozvedená profesorka, obor sexuální psychologie, je o 7 let starší. Ta nechce slyšet o lásce a vztahu ani slovo, jen si chce užívat
*Myrna vás bude občas štvát, protože mnohdy se ona chová, jako odrostlá puberťačka.
*Kvůli výzkumu se Myrna vydává na turné s kapelou
*Briann je občas naivní, vztahovačný, žárlivý, ale pekelně sexy, který v posteli rád experimentuje a hrozně rád vás vezme do Vegas...
* pozor, pokud nemáte rádi odvážnější praktiky! Sexu je tady mnoho a mnoho, v různých podobách včetně MMŽ
*Mám moc ráda celou kapelu, vztahy a chemii mezi kluky. Opravdu mě baví. Vydáme se na cesty s partou rockerů, kteří během turné žijí v autobuse Celou sérii mám přečtenou v angličtině a v originále je kniha o chlup lepší
*Doporučuji pro oddechové a žhavé čtení