Miška.Miška komentáře u knih
Příjemné čtení na dlouhé večery. Romantika se vším všudy, nic u čeho by člověk musel přemýšlet.
Krásné čtení, příběh rychle ubíhal. Chystám se i na další knihy autorky.
Jedna z nejlepších detektivek jakou jsem zatím četla. Strašně čtivé, příběh hned od začátku zaujme ani chvilku jsem se nenudila. Za mě top !!
Kniha kteoru by si měl každý alespoň jednou v životě přečíst.
Dlouho jsem knihu odkládala a vůbec nevím proč. Je skvělá!! Napínavá, zajímavá, vtáhne člověka do děje tak že se nemůže odtrhnout. Doporučuji všem
Nádherný a dojemný příběh. Osudy celé rodiny mě chytili za srdce, ne jednou jsem brečela.
Wau úžasná detektivka. Vraždy malích holčiček nejsou sice moc hezké ale naštěstí v knice nejsou bodrobně rozebírány. Je to velice napínavé a kniha velmi rychle ubíhá.
Knihu jsem přečetla za jediný den. Osud této rodiny mě chytil za srdce. Ze sedmi člené rodiny, přežilo pět lidí. NEUVĚŘITELNĚ!!! Především odvaha malého Leona mě dostala. Díky odvaze a síle co v sobě našel, přežil .....
Opravdu silný příběh.
Dílo je velmi pěkně napsané... a děj mě doslova dostal ale trošku depresivní čtení.
Knihu jsem měla přečtenou během jednoho dne. Strašný příběh. Je otřesné že se něco takového děje. Nemohla jsem pochopit jak něco takového mohla provádět matka vlastnímu synovi.
Silný příběh, akorát vztah matky a dcery mohl být na konci trošku víc rozvinutý.
Opravdu velmi dobře napsaný psychologický thriller. Kniha rychle ubíhala a konec jsem tedy nečekala.
Strašně emotivní kniha, četla se jedním dechem. Několik kapitol jsem probrečela jak mi to trhalo srdce. Jediné co je snad ještě třeba říct " PŘEČTĚTE SI JI !!!"
Od začátku se kniha četla velmi dobře. Teprve asi po 100 stranách se začalo dít něco pořádného a přicházeli zvraty. Motiv činu mě opravdu nenapadl a byl i zajímavý. Rozuzlení příjde až těsně před koncem, což bylo fajn.
Volání kukačky jsem přečetla rychle, kniha mně i bavila. Hedvábík se s ní bohužel nedá srovnávat.
Četla jsem strašně dlouho a nebavila mně. Jediné co bylo na knize zajímavé byl konec.
Váhám jestli se vůbec pouštět do dalšího dílu.