Miška.Miška Miška.Miška komentáře u knih

Sestra Sestra Rosamund Lupton

Příběh byl zajímavý ale nemůžu říct že jsem z toho byla vyloženě nadšená.

06.01.2015 3 z 5

Lady Fuckingham Lady Fuckingham Oscar Wilde

Říkala jsem si to bude zase slabý odvar ale spletla jsem se. Celá kniha je jen o tom jednom a musím říci že autor se nebál zajít do detailu. Některé scénky mi sice přišli přehnané ale kniha se mi moc líbila. Určitě se k ní vrátím.

25.09.2014 5 z 5

Disney - 5minutové ospalé pohádky Disney - 5minutové ospalé pohádky kolektiv autorů

Dcera rok a půl. Pohádky dlouhé akorát aby vnímala, ilustrace nádherné, bohužel příběhy nestojí za nic.

31.12.2021 2 z 5

Medovníček na cestách Medovníček na cestách Jan Lebeda

Krásné, krátké a poučné příběhy. Moc se nám kniha líbila

25.12.2021 5 z 5

Měl to být hezký život Měl to být hezký život Andrea Coddington

Nelíbilo se mi jak byla kniha napsaná. Začátek knihy strašně utahaný.

11.10.2020 2 z 5

Hluboké rány Hluboké rány Nele Neuhaus

Strašně chaotické, člověk se v tom strácel. Nejvíce mi vadili ty jména, na jedné stránce bylo zmíněno celé jméno postavy třeba 4x. Jediné co musím vyzdvihnout je námět knihy, ten byl opravdu zajímavý.

19.05.2020 2 z 5

Vražedný chlad Vražedný chlad Louise Penny

Výborná oddechovka a zajímavá zápletka.

14.04.2019 4 z 5

Zátiší Zátiší Louise Penny

Strašně jednoduchá detektivka a v tom je její kouzlo. Těším se na další

25.03.2019 4 z 5

Prostá pravda Prostá pravda Jodi Picoult

Kniha byla úžasná !!! Úplně mě vytáhla do děje a nešlo se odtrhnout. Tuhle autorku zbožňuji, četla jsem už několik jejich knih a doporučuji vám každou. Jsou napsány tak realisticky a vždy s vážným tématem k zamyšlení.

06.09.2018 5 z 5

Konec léta Konec léta Anders de la Motte

U této knihy mně velmi zaujala anotace.

Kniha je čtivá, zaujme hned od začátku. Bohužel jsem čekala něco úplně jiného. Chtělo by to trošku více napětí a akce. Dávám čtyři hvězdy za konec který jsem opravdu nečekala a překvapil.

28.08.2018 4 z 5

Ztracený slib Ztracený slib Kate Morton

K. Morton nikdy nezklame.
Její knihy jsou krásné, romantické, citlivé a velmi čtive, zatím jsem u každé brečela.
Opravdu doporučuji jakoukoli její knihu !!

28.08.2018 5 z 5

Třináctý příběh Třináctý příběh Diane Setterfield

Příběh sám o sobě je velmi pěkný a zaujme. Vůbec se mi nechtělo knihu odkládat ale i přesto mi trvalo než jsem ji přelouskala :)

20.02.2018 4 z 5

Kulka Kulka Mary Louise Kelly

Téma knihy mě velice zaujalo a nakonec ani neuklamalo. Příběh měl děj i spát, neříkám že kniha byla bez chybičky to určitě ne. Autorka mohla některé pasáže zkrátit a jiné zase více rozvinout. Přesto se mi kniha líbila.

17.09.2017 4 z 5

Tmavé stěny Willardu Tmavé stěny Willardu Ellen Marie Wiseman

Od poloviny knihy jsem se neubránila slzám ale konec jsem vyloženě prořvala. Nádherný příběh který mě chytil za srdce.

29.04.2017 4 z 5

Dům u jezera Dům u jezera Kate Morton

Kniha není lehká na čtení. Příběh je velice zajímaví a chytlaví.

28.04.2017 4 z 5

Ctitel Ctitel Charlotte Link

Zajímavý námět, napínavé a výborné. Kniha se mi opravdu moc líbila.

20.03.2017 5 z 5

Deníček moderního páru aneb Ženy jsou z Venuše a muži jsou debil Deníček moderního páru aneb Ženy jsou z Venuše a muži jsou debil Dominik Landsman

Pobavilo ale nenatchlo. Některé situace mi přišli přehnané.

28.02.2017 3 z 5

Matkou ze dne na den Matkou ze dne na den Rowan Coleman

Čtivé a poutavé hned od začátku. Kniha má odemně 5 hvězdiček a kdybych mohla dala bych jich i víc. Tak moc se mi kniha líbila. Určitě se chystám i na další knihy této autorky.

24.10.2016 5 z 5

Volání Kukačky Volání Kukačky Robert Galbraith (p)

Tak dlouho jsem jí odkládala a vůbec nevím proč :-D Upřímě, na to jak je kniha rozsáhlá se tam celkem moc neděje. To je ale přesně to co té knize dodává jiskru. Čte se strašně rychle, člověk začne a sotva se dozví kdo umžel je skoro na sté straně. Pro mě to byla taková odpočinková detektivka u které nemusí člověk moc přemýšlet.

22.10.2016 4 z 5

Řeky Londýna Řeky Londýna Ben Aaronovitch

Knihu jsem nedočetla a asi nikdy nedočtu. Na knihu jsem se hodně těšila ale přišlo velké zklamání. Pro mě nejhorší kniha tohoto roku. Příběh mě vůbec nebavil a nezaujal, opravdu nerozumím jak tohle může někdo srovnávat s Harry Potterem.

15.06.2016 1 z 5