Miška.Miška komentáře u knih
Příběh byl zajímavý ale nemůžu říct že jsem z toho byla vyloženě nadšená.
Říkala jsem si to bude zase slabý odvar ale spletla jsem se. Celá kniha je jen o tom jednom a musím říci že autor se nebál zajít do detailu. Některé scénky mi sice přišli přehnané ale kniha se mi moc líbila. Určitě se k ní vrátím.
Dcera rok a půl. Pohádky dlouhé akorát aby vnímala, ilustrace nádherné, bohužel příběhy nestojí za nic.
Krásné, krátké a poučné příběhy. Moc se nám kniha líbila
Nelíbilo se mi jak byla kniha napsaná. Začátek knihy strašně utahaný.
Strašně chaotické, člověk se v tom strácel. Nejvíce mi vadili ty jména, na jedné stránce bylo zmíněno celé jméno postavy třeba 4x. Jediné co musím vyzdvihnout je námět knihy, ten byl opravdu zajímavý.
Strašně jednoduchá detektivka a v tom je její kouzlo. Těším se na další
Kniha byla úžasná !!! Úplně mě vytáhla do děje a nešlo se odtrhnout. Tuhle autorku zbožňuji, četla jsem už několik jejich knih a doporučuji vám každou. Jsou napsány tak realisticky a vždy s vážným tématem k zamyšlení.
U této knihy mně velmi zaujala anotace.
Kniha je čtivá, zaujme hned od začátku. Bohužel jsem čekala něco úplně jiného. Chtělo by to trošku více napětí a akce. Dávám čtyři hvězdy za konec který jsem opravdu nečekala a překvapil.
K. Morton nikdy nezklame.
Její knihy jsou krásné, romantické, citlivé a velmi čtive, zatím jsem u každé brečela.
Opravdu doporučuji jakoukoli její knihu !!
Příběh sám o sobě je velmi pěkný a zaujme. Vůbec se mi nechtělo knihu odkládat ale i přesto mi trvalo než jsem ji přelouskala :)
Téma knihy mě velice zaujalo a nakonec ani neuklamalo. Příběh měl děj i spát, neříkám že kniha byla bez chybičky to určitě ne. Autorka mohla některé pasáže zkrátit a jiné zase více rozvinout. Přesto se mi kniha líbila.
Od poloviny knihy jsem se neubránila slzám ale konec jsem vyloženě prořvala. Nádherný příběh který mě chytil za srdce.
Kniha není lehká na čtení. Příběh je velice zajímaví a chytlaví.
Zajímavý námět, napínavé a výborné. Kniha se mi opravdu moc líbila.
Pobavilo ale nenatchlo. Některé situace mi přišli přehnané.
Čtivé a poutavé hned od začátku. Kniha má odemně 5 hvězdiček a kdybych mohla dala bych jich i víc. Tak moc se mi kniha líbila. Určitě se chystám i na další knihy této autorky.
Tak dlouho jsem jí odkládala a vůbec nevím proč :-D Upřímě, na to jak je kniha rozsáhlá se tam celkem moc neděje. To je ale přesně to co té knize dodává jiskru. Čte se strašně rychle, člověk začne a sotva se dozví kdo umžel je skoro na sté straně. Pro mě to byla taková odpočinková detektivka u které nemusí člověk moc přemýšlet.
Knihu jsem nedočetla a asi nikdy nedočtu. Na knihu jsem se hodně těšila ale přišlo velké zklamání. Pro mě nejhorší kniha tohoto roku. Příběh mě vůbec nebavil a nezaujal, opravdu nerozumím jak tohle může někdo srovnávat s Harry Potterem.