moničina

Na rozdiel od troch skvelých predchádzajúcich kníh bol toto iba slabý odvar. To som od tohto autora nečakala. A čo mi tam vyslovene prekáža a nútilo ma preskakovať texty bolo neustále omielanie toho istého v rámci kapitoly, čím sa úplne zbytočne natiahli jednotlivé kapitoly. A myšlienky boli také nejaké nevýrazné. Toto som ozaj nečakala a kniha skončila v knižnej búdke. Či si v budúcnosti ešte kúpim knihu z tejto série, hovorím skôr nie.

Opäť, výborná klasika od tejto autorky. Veľmi sa mi páči, ako zase vykreslila prostredie a jeho atmosféru. Ale súhlasím s jednym z názorov, škoda, že Palec nebol aktívnejší.

Zatiaľ najlepšia zo všetkých troch, ktoré vyšli. Dúfam, že bude pokračovanie.

Chvalabohu nejde o triler, ale skor o klasicku detekivku z českého prostredia. Vtipné dialógy, sympatické postavy vyšetrovatelov, moderný štýl. Dúfam, že autor bude pokračovať s písaním detektìvok, a použije opäť obe svojrázne dvojice detektívov.

Veľmi slabo spracované bez podrobností. Radšej mala uviesť len niekoĺko prípadov a vyhrať sa s nimi poriadne.

Veĺký vydarená krimi z prostredia Bratislavy. Páči sa mi štýl, akým je príbeh napísaný, aj zápletka je netradičná. Pekný opis jednotlivých postav. Trochu mi to pripomýna štýl Václava Neuera, ktorého knihy ma tiež bavia. Je na škodu, že pán Fabian nepokračoval v písaní ďalších krimi.

Výrazne slabé oproti prvému dielu. A strohé, chýbali mi podrobnosti.

Celé divné a neprirodzené napísané. Chémia medzi hlavnými postavami slabá, dej o ničom. Nedočítala som to a knihu darovala do knižnej búdky.

Mám rada jeho sériu s Ctiradom, ale toto bolo už moc naivné a nevierohodné. Celá zapletika bola trápna, chvíľami som mala dojem, že nejde o krimi ale erotický žáner.

Trápny Jost, naivné vykreslené postavy. A zbytočný opis histórie Trebone. Kniha na jedno použitie.

Výborne spracované, detailné. Doporučujem prečítať aj s knihou Polnoc v Černobyle, obe knihy obsahujú detailné informácie o tom, čo viedlo k tragédii, jej priebeh a čo bolo potom. Skvelá práca.

Výborná ľahká oddychovka, jednoduchý dej a jasné vykreslenie postáv.

Naivné a nevierohodné. A vadilo mi neustále preskakovanie z osoby na osobu, chaotický dej a úplne chýbalo v závere vysvetlenie motívu vraźdy.

Taký slušný priemer. Dobrá oddychovka, ale konce vo všetkých troch príbehoch boli moc urýchlene.

Príjemná oddychovka s jednoduchým príbehom. Co mi trošku vadi je, že nazov knihy nekorešponduje s dianím v knihe. Vserky tieto knihy s Mráčkom sú veľmi prijemné a čtivé.

Výborné, trefne a poučné a zrozumiteľne napísané. Viaceré veci boli pre mňa novinka, napr. aj to o jemnom prachu a jeho priamom zasahovania do imunitného systému.

Zjednodušené a základné informácie o fungovaní imunity a očkovania. Kto hľadá niečo viac, bude sklamaný lebo kniha nejde do hĺbky. Okrem toho autorka nezahrnula rozne ďalšie aspekty, ktoré možu vyvolat autoimunné ochorenia alebo alergie, ani doležitost napr. kojenia a mnohe iné zistenia dnešnej modernej vedy. A obhajuje očkovanie bez uvedenia rizík, je to opak knihy akou je napr. velmi fundovane napísaná kniha od Tomáša Kaspara. Je to skor kniha pre študentov na urovni strednej školy.