monikamidrla komentáře u knih
Milé!! Na Vánoce a svátky jako dělané.
Romantiku čtu velice málo, ale toto k Vánocům prostě patří! Krásný vánoční příběh..
Mám za sebou druhý díl a snad ještě lepší než první, moc mě toto čtení baviii
Přiznám se, že jsem prvně viděla filmy a až teď jsem se pustila do knížek. První díl mám za sebou a musím říct, že jsem mile překvapena, jak hodně podobné to ve filmu udělali. Těším se na další díly.
Zamilovala jsem se do těchto knížek...sice je to občas opravdu drsné, ale i tak je to moc krásný příběh..
Romantiku moc nečtu, ale toto!! Krásný příběh, zvlášť pro knihomolky ????
Četlo se to velice dobře, Hannu bych nejradši sejmula, ale konec teda velké zklamání ???? škoda, mělo to potenciál.
Tento díl mě zatím zaujal nejméně, ale i tak tyto příběhy zbožňuji ????
Ač jsem se lekla na začátku knihy, že se jedná o příběh v hlavní roli s robotem, tak kupodivu jsem se začetla a byla zvědavá jak to celé skončí, konec teda za mě chaos, ale čekala jsem že knihu vůbec nedočtu.
Tuto autorku prostě můžu...Vždycky její knihy přečtu téměř na jeden zátah. Těším se na další, pokud budou :)
Nečetlo se mi to lehce, ale příběh krásný i když i hodně smutný..
Tato kniha nejde přečíst na jeden zátah. Musela jsem vždy po nějaké chvíli přestat a vracela se k ní až druhý den... Toto nelze pochopit, jak může někdo něco takového dělat druhému člověku.. Proč se toto vůbec muselo stát... Je dobré si o tom precist, pak vlastně člověk zjistí, že má úplně všechno...
Přečteno na jeden zátah v neděli odpoledne. Neskutečně mě to bavilo číst a chtěla jsem, aby to nikdy neskončilo.
Mám tyto knihy moc ráda, ale nezlobila bych se kdyby měly o pár stránek méně, kdo to má udržet v ruce :)) jinak příběh mě bavil, akorát vydávání dalších dílů téměř po 3 letech..moc si nepamatuji o čem byl zrovna ten předchozí :/