monikamidrla komentáře u knih
Od pulky kniha nabrala takovy spad, ze jsem nemohla prestat cist!
Silne tema, ale miluji tuto serii, cte se sama a tesim se na dalsi dil.
Po pomalejsim zacatku me cekala obrovska jizda na konci. Uzasny, necekany a dechberouci zaver!
Precteno jednim dechem, vyborna kniha, vyborny pribeh, tleskam pani spisovatelce
Temne a depresivni cteni, docetla jsem, ale asi bych tuto knihu nedoporucila.
Kniha se mi cetla celkem tezko, hned ze zacatku mi to tak moc pripomnelo Covid situaci, ze jsem myslela, ze knihu odlozim. Nakonec jsem rada, ze jsem to neudelala. Tak jak sestra Wallisova me hodne nikdo nes…silny pribeh.
Silny pribeh, ani nevim jestli jsem Pierotta nenavidela nebo litovala..
Miluji tyto knihy..Cetla jsem i lepsi, ale stejne na tohoto autora nedam dopustit.
Skvele cteni, shoda nahod, ze mam zrovna doma maleho Thea :), doufala jsem, ze Miles dopadne, tak jak nakonec dopadl.
Jako vzdy precteno jednim dechem, sice ty knihy jsou uz jaksi na jedno brdo :) ale jsou proste ctive :))
Tuto serii mam rada, ale v tomto dile se mi Dexter hodne zprotivil…no ale ten posledni dil preci musim dat :)
Přečteno téměř jedním dechem, taková ta čtivá knížka řekla bych. Oddechovka.
Knihy od Deavera jsem si nakoupila už před dávnou dobou a teprve teď se k němu pomalu dostávám...Ďáblova slza mi přišla ze začátku taková dosti ne úplně o ničem, ale nic co by nadchlo a pak nakonec se to teda hodně rozjelo...že nešlo přestat. Tak uvidíme, co další knihy CVAK. :)
Knihu jsem precetla temer jednim dechem, bylo to dobre rozjete, Dan me vytacel, Lucy svym nizkym sebevedomim taky, ale cetlo se to hezky. Konec me zklamal, ale koukam, ze nejsem jedina.
Já mám prostě tyhle knihy ráda...sice jsem si téměř jistá, že já bych v této době nepřežila ani minutu, je zajímavé si o tom přečíst.
Nevedela jsem presne, co od knihy cekat. Ale ze me to tak semele, tolik emoci naraz jsem snad v zivote nezazila...jednim slovem WAU.
Asi nejlepší díl z celé trilogie, přečteno rychle, mělo to spád...
Po celou dobu cteni mne nenapadlo, ze me konec pribehu doslova rozseka, bylo to tak smutne a zaroven krasne...uzasna kniha, emoce jedou na plne obratky.