monikamidrla monikamidrla komentáře u knih

Host Host B. A. Paris (p)

Mne se to cetlo dobre, jen je fakt, ze to bylo zbytecne asi moc zdlouhave a stejne jsme se vse dozvedeli az na konci a to jsem teda koukala :)) autorka ma urcite lepsi knizky, ale toto me take bavilo.

25.11.2024 4 z 5

Čarodějky Čarodějky Karin Krajčo Babinská

Skvělá kniha, skvělý příběh - jako vždy! Četlo se to krásně a konec jsem dočítala s otevřenou pusou - jako vždy! Doporučuji.

20.11.2024 5 z 5

Anděl smrti Anděl smrti Robert Bryndza

Další, velice čtivý, příběh s Erikou. Těším se na další..

10.11.2024 5 z 5

Všude samí lháři Všude samí lháři Shari Lapena

Za me toto asi nejslabsi dil, docetla jsem, ale uprimne me to moc nebavilo.

02.09.2024 3 z 5

Tiché hlasy Tiché hlasy Patricia Gibney

Není tajemstvím, že tuto sérii miluji a tento díl to nijak nezměnil. Jako vždy čtivé a napínavé.

16.08.2024 5 z 5

Číslo 20 Číslo 20 Sam Holland

Čtivé, brutální i smutné..přesně moje gusto, doporučuji.

23.07.2024 5 z 5

Závěj Závěj C. J. Tudor

Toto tema nepatri mezi me oblibene, ale i tak jsem knihu docetla a ke konci uz me to i trosku bavilo :)

20.04.2024 3 z 5

Přátelé, lásky a ten ohromný průšvih Přátelé, lásky a ten ohromný průšvih Matthew Perry

Tak tohle byl silny pribeh. Od ted, kdykoliv uvidim znovu Pratele, budu se na to uz divat trosku jinak. Moc me mrzi, jak to nakonec dopadlo.

24.02.2024 5 z 5

Ďáblové jsou tu Ďáblové jsou tu Louise Penny

Jako vzdy skvele cteni od ktereho se nejde odtrhnouti kdyz mi chybela vesnicka, bylo to mile zpestreni a tesim se na dalsi pribeh.

18.02.2024 5 z 5

Najdi mě Najdi mě Anne Frasier (p)

Tak toto se hodne povedlo!! Skvely pribeh, po dlouhe dobe sympaticti hlavni hrdinove, za me rozhodne stoji za precteni.

07.02.2024 5 z 5

Prodloužený víkend Prodloužený víkend Gilly Macmillan

Mne se kniha libila, precetla sem ji za jeden den. Do posledni chvile sem si nebyla jista, kdo je hlavni padouch..

28.01.2024 5 z 5

Vánoční přání Vánoční přání Karen Schaler

Tohle uz bylo na me trosku moc, ale kdyz se to tyka Vanoc, vse je dovoleno. Svuj ucel to splni :)

21.01.2024 5 z 5

Královská vánoční pohádka Královská vánoční pohádka Karen Schaler

Krasna vanocni romantika, jak je u me znamo, na romanticke knihy si nepotrpim, ale k Vanocum to tak nejak patri i u me :)

13.01.2024 5 z 5

Vánoce mezi knihami Vánoce mezi knihami Rachel Burton

V obdobi Vanoc mam tyto knihy a pribehy proste rada. Mile to bylo.

05.01.2024 5 z 5

Pohřbení andělé Pohřbení andělé Patricia Gibney

Miluju, miluju a miluju kazdy dil vic a vic. Tento byl teda celkem drsny, ale nedalo se prestat cist. Tesim se na dalsi dil.

11.12.2023 5 z 5

Námořní bouře Námořní bouře Andrew Mayne

Sloan mi zacina trosku vadit, jak na vsechno prijde, jak si dela vse po svem a vzdycky vyvazneje to takove dost nerealne. Kazdopadne pribeh dobry, je to neco jineho a rozhodne se to da cist.

08.12.2023 4 z 5

Černý korál Černý korál Andrew Mayne

Tento dil se mi libil vic, nez prvni.

27.11.2023 4 z 5

Dívka pod hladinou Dívka pod hladinou Andrew Mayne

Zajimavy pribeh, o potapeni neznam zadne detektivky, takze neotrele tema a za me se to povedlo a jsem zvedava na dalsi dil.

20.10.2023 3 z 5

Vězeňkyně Vězeňkyně B. A. Paris (p)

Opet ctivy pribeh, akorat konec uz byl na me trosku moc, ale cetlo se to pekne.

04.09.2023 4 z 5

Zlomené duše Zlomené duše Patricia Gibney

Miluji to! Tesim se na dalsi dil(y).

02.08.2023 5 z 5