monushka komentáře u knih
Fitzeka miluji od přečtení jeho první česky vydané knihy, Zaklínače duší. I když vím, že v každe knize je "zvrat", pokaždé koukám s otevřenou pusou. V případě Cesty domů tomu nebylo jinak. Kniha mě vtáhla od první věty a pustila až po celodenním čtení večer, kdy jsem příběh dočetla.
Nebyla to špatná kniha, ale mnohem více mě bavila fiktivní historická část příběhu, než současná.
Čtení této knihy jsem odkládala dlouhou dobu a čekala, až seberu odvahu "pro silnější povahy". Kdybych věděla, že se jedná pouze o reklamní tah, měla bych Vraní dívku přečtenou již před několila lety. Nebylo to špatné, ale četla jsem mnohem lepší knihy. Doma mám i další dva díly, tak doufám, že budou leší než tento.
Musím se přiznat, že po přečtení anotace jsem očekávala příběh, od kterého se nepůjde odtrhnout. Ale ono nic, do čtení jsem se musela nutit, kniha mě moc nebavila, za celou dobu se nestane nic závratného, co by stálo za zmínku.
Přesně takový styl komiksu jsem očekávala i od dvou předešlých, ale až tento splnil má očekávání.
Většinou nečtu to, co spousta čtenářů v různých čtenářských skupinách vychvalují až do nebe, ale u této knihy mě zaujala obálka. Musím souhlasit s tou spoustou čtenářů vychvalujících tento román. Je to krásná kniha, u které mi i slza ukápla.
Na Les vzpomínek jsem se těšila od doby, co jsem ho zahlédla v edičním plánu nakladatelství. Kniha mi dala přesně to, co jsem očekávala. Byla skvělá!
Z tohoto příběhu mi bylo úzko. Úplně jsem se vrátila do dob své puberty, kdy mi přišlo, že celý svět je proti mě a každý má radši mého mladšího bratra. Ve Vránách mě hrozně rozčilovala Bářina máma, která byla taková jednoduchá.
Tak tahle knížka, to bylo něco! Autor se s ničím nemazlí, nic mu není proti srsti. Ačkoliv jsem čtenářka citlivka, co nemá moc v oblibě brutální čtení, v tomto případě mi to moc nevadilo. Závěr mi přišel trochu přitažený za vlasy, ale v celkovém kontextu příběhu vlastně proč ne? Rozhodně si nenechám ujít další autorovu knihu.
Komiksy nečtu, ale v případě Stranger Things, je to jiná. Do seriálu jsem se zbláznila i přesto, že nejsem cílová skupina, a tak teď hltám vše, co mi zkrátí čekání na čtvrtou seriálovou řadu. Takový komiks o ničem, když člověk viděl první sérii, ale ilustrace jsou zdařilé.
Příběh se mi velmi líbil, i přes jeho otevřený konec, kdy čtenář může pořádně popustit uzdu své fantazii.
Čtivá kniha, jejíž příběh je děsivý. Konec mi přišel lehce odfláknutý, vysvětlení jen takové povrchnější.
Ačkoliv věkově nespadám do cílové skupiny fanoušků seriálu, stala jsem se na něm závislou! Protože jsem měla v hlavě spoustu otázek, pořídila jsem si tuto knihu, která mi na nějaké z nich odpověděla. Rozhodně doporučuji všem fanouškům Stranger Things.
Má první kniha od tohoto autora. Velmi čtivý příběh, který jsem zhltla za pár večerů. Chci si přečíst i autorovy předešlé knihy.
Jozef Karika je spisovatel s velkým S. Tento příběh mi z paměti jen tak nezmizí! Celou dobu jsem byla součástí všech radostí, tragédií, hrůz.
Ačkoliv je příběh předvídatelný, moc se mi líbil. Střídání minulosti a přítomnosti se k této knize náramně hodí. Přesně takovou odlehčenou jednohubku jsem v těchto zimních dnech potřebovala.
Mé seznámení s touto autorkou. Příběh byl parádně vymyšlený, četla jsem jedním dechem.
Má druhá přečtená kniha (jednohubka) tohoto autora. Musím se přiznat, že ačkoliv knihy pana Dahla čtu dcerám před spaním, vypůjčím si je od nich z knihovny i sama od sebe. Jeho knihy mě baví čím dál víc.
Tak tato kniha byla slušná jízda! Při čtení jsem se nebála, ale celkem často jsem se přistihla, jak zadržuji dech napětím a očekáváním. Těším se na další setkání s autorem.
Knihu jsem četla dětem před spaním. Vtipný příběh oveček, které nezkazí žádnou legraci.