mot33 komentáře u knih
Mírně roztahlé ,ale konec od té soutěže střelců nemá chybu.
Super díl kvituju že Zádrhel musel začít pracovat a také že se zmíní v jednom komiksu cirkus Humberto.
Na mě takové dost natahované.Ale Bakly je Bakly a nechá se to snést.
Za mě ano tento utlí kousek mistra hororu a malém městě a hubnutí se mi velmi líbil.
Krásná knížka a prátelství dvou chlapců ve slovenských horách,řekl bych takový junácká reklama na vstup do junáka.
Super začatek jakoby životopis a dále filmy jeden za druhým.Super kniha milovníkům Clinta vřele doporučuji.
Taková tenká knížka o čwských poustevnících jejich zazracích a životě.Za mě ano.
Super kniha napsaná lehkou rukou o mladí a konci války.Žádné příkrasy prostě asi tak to prostě bylo.
Slušná kriminálka s prvky fantasy ,na můj vkus mohla být o kousek tenčí.
Taková libůska kniha obsahuje různě části rozpracovaných knížek Ransoma.Proto je spíše určena lidem kteří májí autora přečténého.Za mě ano.
Super ,když člověk veme v potaz kdy to vznikalo tak se to místy hodí i na dnešní dobu.
Bomba super pohádky hlavně takové narážky například kdy vznikly vodní sporty atd.
Ja mohu pouze doporučit.
Docela maso co se mohlo stát po válce.Kniha docela utíká čte to samo bez nějakejch zbytečných zabíhání jinam.Za mě 100 procent.
Stále super ale čtyři hvězdičky pouze jen za to že jsem už četl o něco lepší.Hlavně musím ocenit autora že knihu dopsal až do dnešních dnů.Co dělal po válce co ostni a tak dále.
Krásné a milé vypravování o různích řemeslech a jak Krakonoš pomáhal lidem.Nádherně ilustrováno.